- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Evet gülay niye gitti acep.Bu arda gulay niye gitti? Huysuz kova da yok? Onlara ne oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gülay niye gitti acep.Bu arda gulay niye gitti? Huysuz kova da yok? Onlara ne oldu?
Sen kendinden eminsen sorun yokfarklı aksettirmek şerefsizliktir siyasi bir ortamda.
Politikacı mıyız biz.
iğrenç bir şey
Çünkü burada olmasi gereken sevdiğim bir üyeNiye ki?
komünist gibi bir şey olmuş beğendim aslında :)Aman ya reisten uzun adamdan gına gelmişti şimdi birde erdoğanist mi çıktı
kısmen yorumlarınız tanıdık gelse de birebir birine bezetiğim kimse yoksizde mi yapmayın lütfen.
Beni kimseye benzetmeyin artık.
gülay_gülay ile anlaşabileceğim ortak noktamız pek yoktuPeki kim senin bilgin var mı?
gülay'dan iki gün sonra üye olmuş,tamamen değil ama bazı konuşmalarda benzerlikler var.
bence ikinci üyelikler anlaşılmasın diye kendilerini daha farklı aksettiriyorlar.
He yanılıyorda olabilirim tabi.
Kendini dr sanan zeynep kimmiş çok mrraklıyım yabencede değil. o net:)
[/QUOTE]
yok şimdi haksızlık yapmayalım.
bizim gibi düşünen insanlar asla menzil için ,adıyaman'a bilmem başka tarikat için eşlerinin bileziklerini bozdurup da bir yerlere gitmezler.
Yanlış baştan aşağıya SENSİN !
At gözlüklerle bakıldığı surece senin izm ' in kötü benim ki iyi mantığı hatta mantiksizligi
Atatürkümüze ve paşamıza ayyaş demeyecektiniz.
bu nefret boşuna değil.
Atatürkümüze ve paşamıza ayyaş demeyecektiniz.
bu nefret boşuna değil.