Yani 2 3 kilo aldim cunku ilaclarin yat etkileriyle sivi birikimi vs oldu.1 aya gecicek. Bu surede dikkatli beslenip hafifleyip sonra spor baslicam ama plates dusunuyorum.He anlaıdm canım. Aman öncelik bebek tabiki. Kilo elbet verilir boşver
Haklısın canım. Olsun kilo elbet verilir boşverYani 2 3 kilo aldim cunku ilaclarin yat etkileriyle sivi birikimi vs oldu.1 aya gecicek. Bu surede dikkatli beslenip hafifleyip sonra spor baslicam ama plates dusunuyorum.
daha hafif sporlar. Nefes le ilgili.. cok guzel incelmistim onceden yaptigimda
Yok yok baslicam bende :) henuz hamile degilm. Hazirlik icin yapicamHaklısın canım. Olsun kilo elbet verilir boşver
Olur canım birlikte yapalımmYok yok baslicam bende :) henuz hamile degilm. Hazirlik icin yapicam
Bende bu saatten sora aģzimi kapadim..
Sabah yumurta zeytin domates salatalik (helva) ekmekte yedim. Yalan yok :)
Muz yedim birde.
Aksam da yeşilfasulye bulgur pilavi kavun yedim.Saat 5 bucuk itibariyle kestim. Yarin daha dikkatli olucam
Ekmeģi kesmem lazm insallah yapicam ama..Menün güzel canım dert etme. Daha en başındayız yavaş yavaş tatlıyı vs kesersin.
Bende 6.30 itibariyle açlığı başlattım yarın ola hayrola
Bence ekmeği bir anda kesmek lazım canımm. Çünkü bi dilim yiyince bile insan 2.yi istiyorEkmeģi kesmem lazm insallah yapicam ama..
Türk kahvesi iç.. ya da dibek canim 1 taneden ne olacak..bencede.Canlar ya ben sütlü kahve içmeden yapamıyorum gün içinde. Bazıları zararlı diyor ama özellikle IF yaparken süt tüketmeyin diyenler oluyor ? Sizce
Sağol canımTürk kahvesi iç.. ya da dibek canim 1 taneden ne olacak..bencede.
Ekmegi kestim bugun itibsriyle..
Ilk başlangici meyve ile dusundum.bugun meyve yicem bol su.:) hadi insallah canim senn nasil gidiyor alistinmiSağol canım
Hadi hayırlı olsun. Devamını bekliyorum
Canlar ya ben sütlü kahve içmeden yapamıyorum gün içinde. Bazıları zararlı diyor ama özellikle IF yaparken süt tüketmeyin diyenler oluyor ? Sizce
Nasıl gidiyor diyet? Yarın kilo bildirimi yapacağım
Bende öyle canımm bi kaç gündee evde değilim ama yine diyetime uygun yemek yiyorum asla bırakmadım. Yalnızca şu 2 gün 13 saat aç kalabildim 16 yapamadımCanim ben devam ediyorum ama bu aralar evde degildim disarda gecistirerek yemek zorunda kaldim birde işlerimiz vardi carşi uzak bize. biraz gittikmi aksam geliyoruz. yoruldum epey disarlarda midemde hassaslaşti. Dikkat edemedim ama devam etmeye calisiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?