IF(Intermittent Fasting) Diyeti için arkadaş arıyorum :))

Murat Bür diye bir antrenör var 25 dk sporla 500 kalori vaad ediyor. Bak istersen
olur canım bi bakarım. Hem evde hemde 25 dakika çok iyiymiş.
diyetle beraber çok faydalı olur
Ben diyet demiyorum aslında Sağlıklı beslenme diyorum

Kesinlikle sağlıklı beslenme.
Şimdilik açlığım kontrol altında ama akşam 8 den sonra özellikle tatlı krizim tutuyor. Bebiş beni çok yoruyor. Tatlı istedikçe suyla bastırmaya çalışıyorum

Kesinlikle sağlıklı beslenme.
Şimdilik açlığım kontrol altında ama akşam 8 den sonra özellikle tatlı krizim tutuyor. Bebiş beni çok yoruyor. Tatlı istedikçe suyla bastırmaya çalışıyorum
O tatlı krizlerine ne çözüm bulucsz bende bulamadım benimde bastırıyır bazen dayanamayıp yiyorum tatlı. Biraz iradesizim de

Günaydın Lamaziaa nasılsın bu aralar hem taşınma telaşı hem bal yanağın uyku eğitimi derken kendi günlüğüm dışında pek yazamıyorum dün tartıldım 500 gr vermişim

sürekli bunu mu yaptın canım ben iki hafta felan yapıp bıraktım ve sürekli yedim 74 kilo idim şimdi 79 olmuşum en azından 72 olmak istiyorum aralık sonuna kadar
Evet canım bunu yaptım ama bir 1.5 ay falan
Ancak ben daha önce diyetisyene giderek kilo vermiştim. Sanırım benim vücudum öyle daha iyi kilo veriyor o yüzden şuan IF yapmıyorum. Diyette yapmıyorum gerçi :)

Evet canım bunu yaptım ama bir 1.5 ay falan
Ancak ben daha önce diyetisyene giderek kilo vermiştim. Sanırım benim vücudum öyle daha iyi kilo veriyor o yüzden şuan IF yapmıyorum. Diyette yapmıyorum gerçi :)
ne kadar kilo verdin canım ve kaç kilosun şu anda

Ben geçen yaz 85 den 73 e düştüm. Ama şuan tekrar 77 oldum
IF yaparak yine 73 e düşmüştüm ancak. Öğrenci evindeyim vs derken yine kilo aldım
şimdi kaçsın canım , zor düzenli yemek yemek ve sağlıklı beslenmek ki lezzetli olan herşeyde sağlıksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…