Aynen bende açliği ayarlayamadim.Devlet dairelerimde işlerim vardi onu bekle digerini yap vs arada ye sonra ufak atistirma derkene gecti aćligi hic ayarlayamadim.Bende öyle canımm bi kaç gündee evde değilim ama yine diyetime uygun yemek yiyorum asla bırakmadım. Yalnızca şu 2 gün 13 saat aç kalabildim 16 yapamadım
Süper canım aynı kilodayız. Bende 76.4 üm. Katıl aramıza IF ile sporla zayıflayalımheey bende varımmm :) başka bir grup daha takip ediyorummm :)
Kendim 92 kgdan 72ye indim
Sonrada 6 aylık arada geri 77ya çıktım.
Ifte bugün 3 oldu ... 77,8 ile başladım bugün 76'yım..
Ah o çekirdek kalorileri ahhh ağlatır beniiiAma bugun cekirdek yedim ya :)) evdeydim ozlemisim citlettim durdum.yine devam ediyorum ama.
Ya adet dongusune girdim. Aslinda dikkat ediyorum 3 gundur ama pekte oynamiyor yarim kilo filan.bunyuzden mi acaba..Ah o çekirdek kalorileri ahhh ağlatır beniii
Adette insan şişiyor. Kilo vermediğini görünce de üzülüyo insan. Ama ben adet döneminde hiç tartılmam bitmesini beklerim moralimin bozulmasını istemediğimden yaniiYa adet dongusune girdim. Aslinda dikkat ediyorum 3 gundur ama pekte oynamiyor yarim kilo filan.bunyuzden mi acaba..
Neyse ben dikkat edicem olunca mutlaka hafifleme olucaktir..Adette insan şişiyor. Kilo vermediğini görünce de üzülüyo insan. Ama ben adet döneminde hiç tartılmam bitmesini beklerim moralimin bozulmasını istemediğimden yanii
Aynen öyle biz gerçekten yediğimiz içtiğimize dikkat edekim azalma illaki olucaktır.Neyse ben dikkat edicem olunca mutlaka hafifleme olucaktir..
günaydınGünaydın
Ne durumdasınız bende katılabilirmiyim
Çok güzel canımmDün başladım bende.öncesinde karatay yapmaya çalışıyordum.zaten bebekle 2 öğün yiyebiliyorum. Karatay menülerini uyarladım bu diyete bakalım.Lamaziaa bir şey sormak istiyorum.gürcümüsün
Artvinliyim aslen. Ancak bizde hep gürcüce konuşulurGamarcoba
Bende gürcüyüm de nickinden anladım
Hadi bakalım bol şans herkese gitsin kilolar.
gamarcobaArtvinliyim aslen. Ancak bizde hep gürcüce konuşulur
Evet canım bende başlıycam pazartesi
Birde 30 days squat yapıyorum. 13.günüme geldim bile
Bebekli olunca daha zordur tabi canım. Şimdi bir de kış geliyor kapanıcaz eve vallaKargad rogor khar . Bizde batumluyuz
Benim tek eksiğim spor.bebekten dolayı yapamıyorum.dışarıyıda sevmiyor yürüyüşe çıkayım.taşınınca belki bir düzen oturtabilirim.bisikletim var bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?