IF(Intermittent Fasting) Diyeti için arkadaş arıyorum :))

heey bende varımmm :) başka bir grup daha takip ediyorummm :)
Kendim 92 kgdan 72ye indim

Sonrada 6 aylık arada geri 77ya çıktım.

Ifte bugün 3 oldu ... 77,8 ile başladım bugün 76'yım..

Reactions: H M
Bende öyle canımm bi kaç gündee evde değilim ama yine diyetime uygun yemek yiyorum asla bırakmadım. Yalnızca şu 2 gün 13 saat aç kalabildim 16 yapamadım
Aynen bende açliği ayarlayamadim.Devlet dairelerimde işlerim vardi onu bekle digerini yap vs arada ye sonra ufak atistirma derkene gecti aćligi hic ayarlayamadim.

Ama bugun cekirdek yedim ya :)) evdeydim ozlemisim citlettim durdum.yine devam ediyorum ama.

heey bende varımmm :) başka bir grup daha takip ediyorummm :)
Kendim 92 kgdan 72ye indim

Sonrada 6 aylık arada geri 77ya çıktım.

Ifte bugün 3 oldu ... 77,8 ile başladım bugün 76'yım..
Süper canım aynı kilodayız. Bende 76.4 üm. Katıl aramıza IF ile sporla zayıflayalım

Ya adet dongusune girdim. Aslinda dikkat ediyorum 3 gundur ama pekte oynamiyor yarim kilo filan.bunyuzden mi acaba..
Adette insan şişiyor. Kilo vermediğini görünce de üzülüyo insan. Ama ben adet döneminde hiç tartılmam bitmesini beklerim moralimin bozulmasını istemediğimden yanii

Adette insan şişiyor. Kilo vermediğini görünce de üzülüyo insan. Ama ben adet döneminde hiç tartılmam bitmesini beklerim moralimin bozulmasını istemediğimden yanii
Neyse ben dikkat edicem olunca mutlaka hafifleme olucaktir..

Neyse ben dikkat edicem olunca mutlaka hafifleme olucaktir..
Aynen öyle biz gerçekten yediğimiz içtiğimize dikkat edekim azalma illaki olucaktır.
Mesela benim 1500 kalori almam lazım günde kilom sabit kalması için ben 1200 kaloriyi geçmiyorum zayıflayayım diye üstüne spor yapıyorum. 1200 kaloriyi geçmediğim her gün benim için diyet günü

Reactions: H M
Bugün temizlik günüm dü evi baştan aşağı temizledim 700 kalori yakmışım:)
Bir de spor yapıcam bu gün yaklaşık 1000 kalori yakmış olucam. 1200 kaloriyide geçmiycem miss gibi

Dün başladım bende.öncesinde karatay yapmaya çalışıyordum.zaten bebekle 2 öğün yiyebiliyorum. Karatay menülerini uyarladım bu diyete bakalım. Lamaziaa bir şey sormak istiyorum.gürcümüsün

Gamarcoba
Bende gürcüyüm de nickinden anladım
Hadi bakalım bol şans herkese gitsin kilolar.
Artvinliyim aslen. Ancak bizde hep gürcüce konuşulur
Evet canım bende başlıycam pazartesi
Birde 30 days squat yapıyorum. 13.günüme geldim bile

Kargad rogor khar . Bizde batumluyuz
Benim tek eksiğim spor.bebekten dolayı yapamıyorum.dışarıyıda sevmiyor yürüyüşe çıkayım.taşınınca belki bir düzen oturtabilirim.bisikletim var bakalım.

Kargad rogor khar . Bizde batumluyuz
Benim tek eksiğim spor.bebekten dolayı yapamıyorum.dışarıyıda sevmiyor yürüyüşe çıkayım.taşınınca belki bir düzen oturtabilirim.bisikletim var bakalım.
Bebekli olunca daha zordur tabi canım. Şimdi bir de kış geliyor kapanıcaz eve valla
Bende evde bişeyler yapıyorum artık çok spor olmadan devam edicez napalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…