IF(Intermittent Fasting) Diyeti için arkadaş arıyorum :))

He anlaıdm canım. Aman öncelik bebek tabiki. Kilo elbet verilir boşver
Yani 2 3 kilo aldim cunku ilaclarin yat etkileriyle sivi birikimi vs oldu.1 aya gecicek. Bu surede dikkatli beslenip hafifleyip sonra spor baslicam ama plates dusunuyorum.
daha hafif sporlar. Nefes le ilgili.. cok guzel incelmistim onceden yaptigimda

Yani 2 3 kilo aldim cunku ilaclarin yat etkileriyle sivi birikimi vs oldu.1 aya gecicek. Bu surede dikkatli beslenip hafifleyip sonra spor baslicam ama plates dusunuyorum.
daha hafif sporlar. Nefes le ilgili.. cok guzel incelmistim onceden yaptigimda
Haklısın canım. Olsun kilo elbet verilir boşver

Ben bugün 16 saati tamamladım
Sabah 1 dilim peynir 1 adet domates salatalık ve haşlanmış yumurta yedim
Öğlen de kabak sotesi yaptımm
Akşam da çorba ve kıymalı yumurta yiycem
Yarım saat yürüyüş yaptım akşamada 30 day shred i yapıcam 🥰🥰

Bende bu saatten sora aģzimi kapadim..
Sabah yumurta zeytin domates salatalik (helva😠) ekmekte yedim. Yalan yok :)
Muz yedim birde.
Aksam da yeşilfasulye bulgur pilavi kavun yedim.Saat 5 bucuk itibariyle kestim. Yarin daha dikkatli olucam😍

Bende bu saatten sora aģzimi kapadim..
Sabah yumurta zeytin domates salatalik (helva😠) ekmekte yedim. Yalan yok :)
Muz yedim birde.
Aksam da yeşilfasulye bulgur pilavi kavun yedim.Saat 5 bucuk itibariyle kestim. Yarin daha dikkatli olucam😍

Menün güzel canım dert etme. Daha en başındayız yavaş yavaş tatlıyı vs kesersin.
Bende 6.30 itibariyle açlığı başlattım yarın ola hayrola 😂😂

Ekmeģi kesmem lazm insallah yapicam ama..
Bence ekmeği bir anda kesmek lazım canımm. Çünkü bi dilim yiyince bile insan 2.yi istiyor
Ben de 1 kare çikolata yesem nolur diyorum ama eminim yersen 2. Kareyi de istiycem
Malesef insan bünyesi böyle

• Beğen
Reactions: H M
Canlar ya ben sütlü kahve içmeden yapamıyorum gün içinde. Bazıları zararlı diyor ama özellikle IF yaparken süt tüketmeyin diyenler oluyor ? Sizce

• Beğen
Reactions: H M
Canlar ya ben sütlü kahve içmeden yapamıyorum gün içinde. Bazıları zararlı diyor ama özellikle IF yaparken süt tüketmeyin diyenler oluyor ? Sizce
Türk kahvesi iç.. ya da dibek canim 1 taneden ne olacak..bencede.
Ekmegi kestim bugun itibsriyle..

Bugün ki menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık ve 1 kırmızı biber, 1 dilim peynir ve 3 zeytin

Öğlen yemeği yemedim. Ara öğün olarak sade kahve ve 3 dilim kavun yedim

Akşam: 1 kase çorba
3 yemek kaşığı taze fasulye ve salata

30 day shred yaptım yaklaşık 4.000 adım 🥰🥰
Ve açlık periyodunu başlatımm 💃💃

Açlık zamanlarında öyle dıyorlar. süt kalorili olduğu için . Ama yatma saatine daha varsa ufak fincan sütlü kahveden çok bişey olcağını düşünmüyorum 😛

Canim ben devam ediyorum ama bu aralar evde degildim disarda gecistirerek yemek zorunda kaldim birde işlerimiz vardi carşi uzak bize. biraz gittikmi aksam geliyoruz. yoruldum epey disarlarda midemde hassaslaşti. Dikkat edemedim ama devam etmeye calisiyorum..

Canim ben devam ediyorum ama bu aralar evde degildim disarda gecistirerek yemek zorunda kaldim birde işlerimiz vardi carşi uzak bize. biraz gittikmi aksam geliyoruz. yoruldum epey disarlarda midemde hassaslaşti. Dikkat edemedim ama devam etmeye calisiyorum..
Bende öyle canımm bi kaç gündee evde değilim ama yine diyetime uygun yemek yiyorum asla bırakmadım. Yalnızca şu 2 gün 13 saat aç kalabildim 16 yapamadım :(

Back
X