İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın kızlar
IMG_20211115_114853.jpg

merhaba kızlar ben bayağıdır yoğunluğum misafirler çocuklar derken diyet yapamıyorum ama bugun itibaren sağolsun Ikra meyra Ikra meyra sağolsun bir liste vermişti onu yapmaya başladım dilerim yapabilirim ve akşamlarıda spor yapmayı planlıyorumm inş

Aaaaa valla ben unuttum tartıyı çekmeyi 😱 ama maalesef 113 olmuşum perşembeye kadar böyle devam elimden geldiğince yememeye çalışıyorum ama evde misafir olunca olmuyor. Artı 2 küsur 😭😭😭😭 eksi gören herkesi tebrik ediyorum 👌🏻

Cumartesi tekrar kilo bildireceğim

Dün sabah tartildigimda ayrılmadan önceki kilodaydım ama sabah tartildigimda arti300 gram çıktım 🙄2 haftalık arada koruyamadım kilomu.
Bu hafta içtiğim suyumu zencefil koyuyorum su icme istegimi artırdı.

Eklentiler

• 20211115_121126.jpg
    20211115_121126.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 21
İyi akşamlar 🤗

Öğle 2 kaşarlı tost,1 domates, 7 zeytin
Ara sütlü filtre kahve,3 bisküvi,1 dilim kek
Akşam 2 mücver,5 kaşık peynirli makarna

Bende tatil rehaveti misafirim var yatılı evde sürekli bir yeme içme ortamı perşembe günü bir aile daha gelecek yandım ben, ne yazıyım ki bugünde yedik bu hafta sıkıntılı benim için haftaya devam ederim

15 kasım 2021
12.30 kahvaltı 2 yumurta 2 dilim.ekmek peynir domates salatalık zeytin
14.00 h.yagli türk.kahvesi 2 ceviz
19.30 1 kase çorba şakşuka, 4 kaşık bulgur pilav i yoğurt
2 bisküvi 1 lokum 1 türk.kahvesi

Yemekten sonrasını kesemiyorum artik kararlı olmam.lazim

Bende tatil rehaveti misafirim var yatılı evde sürekli bir yeme içme ortamı perşembe günü bir aile daha gelecek yandım ben, ne yazıyım ki bugünde yedik bu hafta sıkıntılı benim için haftaya devam ederim
Izine ayrıl istersen bu ortamda zor dikkat etmen. Sadece saatlerine dikkat edebilirsin aksam yemekten sonra sıvı ile geçiştir.

Devam ediyorum diyete haftasonu da uydum. İlk öğünüm 12.30 son öğünüm ise 20.00 da kesiyorum katı gıda almayı. Sabahları filtre kahve içtim hep. Akşamları da çay ve yeşil çay içiyorum tv izlerken evdekilerle. Pilav ve benzeri şeyler yemedim. Bazen kızarmış ekmek bir dilim yedim sulu yemek yanında. Su alımıma pek dikkat edemedim açıkçası ona da dikkat etmem lazım.

Pazar küçük bir yürüyüş yaptım onun dışında spor yapamıyorum. Sabah tartıldım 61.7 çıktım. Pazar gününe kadar 60 olur muyum acaba nolur olayım düğüne katılacağım 😃

Aslında hic etmedim canim acayip saldım hala da toparlayamıyorum.yeme durtum kesinlikle psikolojik😣
Valla benim de yeme işi hep psikolojik

Stres öfke mutluluk her duygu bana hunharca yemek yediriyor. Zor dizginliyorum. Dur aç değilsin sinirlisin mutfaktan çık... Böyle böyyle telkin etmeye çalışıyorum kendimi. Yemek dediysem yemek değil yani o an yiyebileceğim taştan yumuşak her şey...

Bebekten önce çok aktif bir hayatım vardı. Aniden değişen yaşam tarzından böyle oldum :KK61:

Sabah 10da kahvaltı
Zeytin peynir domates salatalık haşlanmıl yumurta roka marul biber

Akşam 16.00de
Yoğurtlu ıspanak 1 küçük muz tuzlu kurabiye

Spor olarak 30 dk leslie

X