- 15 Şubat 2015
- 2.386
- 4.015
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.681
Günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok iyi fikir bence de
Baskül gününü Cumartesi mi yapsakPazar malum herkeste kaçıyor
Bana uyar hâtta daha iyi olur
Yediğin içtiğin herhangi bir şey ödem yapmıştırDün tartılddığımda 67.50 idim. Bir gecede 1 kilo almış olamam di mi
Bence yine de çok iyi 2 hafta dikkat etmişsin yineDün sabah tartildigimda ayrılmadan önceki kilodaydım ama sabah tartildigimda arti300 gram çıktım 2 haftalık arada koruyamadım kilomu.
Bu hafta içtiğim suyumu zencefil koyuyorum su icme istegimi artırdı.
Ayyy hatta cumaBana uyar hâtta daha iyi olur
Aslında hic etmedim canim acayip saldım hala da toparlayamıyorum.yeme durtum kesinlikle psikolojikBence yine de çok iyi 2 hafta dikkat etmişsin yine
Izine ayrıl istersen bu ortamda zor dikkat etmen. Sadece saatlerine dikkat edebilirsin aksam yemekten sonra sıvı ile geçiştir.Bende tatil rehaveti misafirim var yatılı evde sürekli bir yeme içme ortamı perşembe günü bir aile daha gelecek yandım ben, ne yazıyım ki bugünde yedik bu hafta sıkıntılı benim için haftaya devam ederim
Valla benim de yeme işi hep psikolojikAslında hic etmedim canim acayip saldım hala da toparlayamıyorum.yeme durtum kesinlikle psikolojik
Kesinlikle psikolojik yoruluyorum mesela hemen aklıma yemek geliyor benimAslında hic etmedim canim acayip saldım hala da toparlayamıyorum.yeme durtum kesinlikle psikolojik
Cuma iyi bencede siz hafta sonu eksiyi tekrar artı yapın bir anlamı olmazki verip tekrar o artiyi eksiye düşürmek için uğraşıp aynı döngüde durursunuz iki haftada bir ödül yapınAyyy hatta cuma