İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
10.00 klasik kahvaltı

16.00 biber dolması salata hindi füme yediim

Biber dolması pirinçsiz bulgursuz. İki öğünde de hiç ekmek yemedim.

1 Saatten fazla yürüdüm.

Yatana kadar 2 litre suymu tamamlarım

Kaşıntıların azaldı mi ne durumdasın? Süper beslemişsin
Hakikaten kaşıntılar nasıl oldu ? Tekrar kortizon yaptılar mı

Aynen canim su tutmasın derken vücutta sütte olmuyor. Bakalim emebildigi kadar emsin sonra insallah bol bol içerim tadını bile unuttum herturlu çayı içerdim kiraz çapı mısır püskülü

Merhaba benim bugün de karıştı iki günlük tatili fırsata çevirdik sahil deniz kum derken hep dışardan yemek yedik birazda sıkmak istemedim akşam saati kaçmadı ama birazda yüzdüm umarım faydası olmuştur. Menüm 12,:30 da kıymalı pide 4 te şehriye çorba, kavurma. Aralarda kahve ve nar. Birtanede içecek var şeyli zararlı

Merhaba arkadaşlar bugünün menüsü reglim devam ediyor böyle devam edecek gibi 2.5 ayın acısı çıkıyor

Eklentiler

• IMG_20211029_184313_040.jpg
    166,2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20211029_124653_375.jpg
    171,7 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20211029_111036_816.jpg
    124,4 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar birde bende de adet olamama sorunu var hep bir hafta on gün sarkıyor bu süreçte hep oluyor gibi ağrılı geçiyor ama gelen giden yok, 25 inde olmalıydım

Geçmiş olsun cnm ikizlerimde hasta bende boğazım çok fena kızlar ikisi ard Arda hasta oldular uykusuzluk çok fena rabbim şifa versin inşallah

Geçmiş olsun cnm ikizlerimde hasta bende boğazım çok fena kızlar ikisi ard Arda hasta oldular uykusuzluk çok fena rabbim şifa versin inşallah
Amin canim Allah hastalikla sinmasin ne zor ya. Minnacik burnu akiyor /akmiyor huysuz ,kizimda basladi soguk alginligi , esimde toparlanamadi tek başıma mucadele ediyorum. Esime corba komposto hosaf cocuklara kostur derken halim kalmıyor. Allah beterinden korusun ne diyelim

Canım nasılsın noldu neden böylesin umarım çok kötü birşey yok kendine dikkat et canim
Önemli bir konu yok şöyle ben çok sıkıntılı bir ailede büyüdüm çoğu kişi biliyor burda annem konsomatris babam uyuşturucu bağımlısı beni dedem büyüttü yani ergenligimden beri kontro edemediğim duygular olur öfke gibi ağlama krizleri gibi kolay şeyler yaşamadım doğum yaptığımdan beri hatta hamile kladigimdan beri ilaç kullanamıyorum eşim hep destekcim ama çok yorgunum artık eşimle çok tartışıyoruz sebep benim emziriyorum 7 aylık ilac kulllanamiyorum

Ay ne yazdım beee

Psikologtan mi destek almali canim bilemedim. Dua et boş kaldıkça canim Allah yüreğine genişlik versin .

Sabah kahvaltıdan önce yürüyüşe gittim ama aç halimle ancak yarım saat yürüyebildim.

Açç karnına yapılan egzersizle depolanmış yağlar yakılıyor

10.00 klasik kahvaltı.

Sadece 1 kuru incir yedim. Üstüne bol Tarçın döktüm. Süt yapsın diye yedim

16.00
Bir fırın tabuk but
Kabak mücver

Mücverde sadece kabak taze soğan dereotu maydanoz yumurta çörekotu lor peyniri vardı. Fırında yaptım. Biraz abartarak yedim. Yanında kiraz sapı çayı içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…