- 23 Haziran 2019
- 9.239
- 41.818
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.521
10.00 klasik kahvaltı
16.00 biber dolması salata hindi füme yediim
Biber dolması pirinçsiz bulgursuz. İki öğünde de hiç ekmek yemedim.
1 Saatten fazla yürüdüm.
Yatana kadar 2 litre suymu tamamlarım
Hakikaten kaşıntılar nasıl oldu ? Tekrar kortizon yaptılar mıKaşıntıların azaldı mi ne durumdasın? Süper beslemişsin
Bile isteye yapmıyorum duygusal olarak çok sıkıntılı bı donemdeyim bugün ağzıma lokma koymak istemiyorumHelal olsun sana emzirirken omad yapmak. Ama emzirirken bırak omadi 16/8 bile önerilmiyor tatlım.
Allah selamete çıkarsın canim. Kendini yıpratma bebegin var.Bile isteye yapmıyorum duygusal olarak çok sıkıntılı bı donemdeyim bugün ağzıma lokma koymak istemiyorum
Aynen canim su tutmasın derken vücutta sütte olmuyor. Bakalim emebildigi kadar emsin sonra insallah bol bol içerimYa benim çocuğum yok ama kuzenimin bebeği olduğunda sürekli onunla Dr giderdim yeşilçay içilmemesi gerekiyor diye biliyorum.
Bir de annemlerden biliyorum alkolsüz malt içeceği içirirlerdi kuzenime süt yapsın diye
Allah razı olsun bu duanız bile yeter çok sağolunAllah selamete çıkarsın canim. Kendini yıpratma bebegin var.
Canım nasılsın noldu neden böylesin umarım çok kötü birşey yok kendine dikkat et canimAllah razı olsun bu duanız bile yeter çok sağolun
Geçmiş olsun cnm ikizlerimde hasta bende boğazım çok fena kızlar ikisi ard Arda hasta oldular uykusuzluk çok fena rabbim şifa versin inşallahEv halki olarak kursun mu dokturmeli ne yapmali bilmiyorum. Bu seferde bebegin geniz akintisi yuzunden sabahladik 2 gecedir boluk porcuk uyuyorum. Kizim da sabah oksurukle uyandi dun bayram etkinliginde usudu sanirim. Bu hafta cokfazla arti ile donmem umarim..
Tek guzel olan sey yavastan ds olsa trafige cikabilmem
Izine ayrilmayi dusundum sonra vazgectim izne izne ayrilmak demej herseyi yemek demek mi diye sorgular oldum. Allah sifa versin ev halki bir normale donsun
Amin canim Allah hastalikla sinmasin ne zor ya. Minnacik burnu akiyor /akmiyor huysuz ,kizimda basladi soguk alginligi , esimde toparlanamadi tek başıma mucadele ediyorum. Esime corba komposto hosaf cocuklara kostur derken halim kalmıyor. Allah beterinden korusun ne diyelimGeçmiş olsun cnm ikizlerimde hasta bende boğazım çok fena kızlar ikisi ard Arda hasta oldular uykusuzluk çok fena rabbim şifa versin inşallah
Gozun aydin canim.Merhaba arkadaşlar bugünün menüsüreglim devam ediyor böyle devam edecek gibi 2.5 ayın acısı çıkıyor
Önemli bir konu yok şöyle ben çok sıkıntılı bir ailede büyüdüm çoğu kişi biliyor burda annem konsomatris babam uyuşturucu bağımlısı beni dedem büyüttü yani ergenligimden beri kontro edemediğim duygular olur öfke gibi ağlama krizleri gibi kolay şeyler yaşamadım doğum yaptığımdan beri hatta hamile kladigimdan beri ilaç kullanamıyorum eşim hep destekcim ama çok yorgunum artık eşimle çok tartışıyoruz sebep benimCanım nasılsın noldu neden böylesin umarım çok kötü birşey yok kendine dikkat et canim
Psikologtan mi destek almali canim bilemedim. Dua et boş kaldıkça canim Allah yüreğine genişlik versin .Önemli bir konu yok şöyle ben çok sıkıntılı bir ailede büyüdüm çoğu kişi biliyor burda annem konsomatris babam uyuşturucu bağımlısı beni dedem büyüttü yani ergenligimden beri kontro edemediğim duygular olur öfke gibi ağlama krizleri gibi kolay şeyler yaşamadım doğum yaptığımdan beri hatta hamile kladigimdan beri ilaç kullanamıyorum eşim hep destekcim ama çok yorgunum artık eşimle çok tartışıyoruz sebep benimemziriyorum 7 aylık ilac kulllanamiyorum
Ay ne yazdım beee
Aliyorum ilaçlı tedavi olmadığı için pek işime yaramıyor aslında Allah razı olsunPsikologtan mi destek almali canim bilemedim. Dua et boş kaldıkça canim Allah yüreğine genişlik versin .
Benim emzirme bitti sayılırDukan birası emzirirken içiliyor.mu?yeşilçay bile icmiyorumne sütmus arkadaş herseyde dusunuyoruz
Hadi ya tüh nasibi bu kadarmış gece sık uyanmiyordur artik. Insallah uyutur seniBenim emzirme bitti sayılırhiç emmiyor gece bı kaç damla belki
Diş yüzünden uykusu sürekli bölünüyor canım bu aralar bakalım ne zaman düzene girerHadi ya tüh nasibi bu kadarmış gece sık uyanmiyordur artik. Insallah uyutur seni
Kaşıntıların azaldı mi ne durumdasın? Süper beslemişsin
Hakikaten kaşıntılar nasıl oldu ? Tekrar kortizon yaptılar mı