- 26 Haziran 2021
- 797
- 3.423
- 23
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.501
EvetBu kadar mı kahvaltı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetBu kadar mı kahvaltı
Kalori alımı çok az değil mi şöyle az yiyip doyanlara da imrenmiyo değilim İkra meyra da öyle az az hep menüleriAksam yemeği bir kase mercimek çorbası günü kapattım evelallah
Evet limonlu su 2 lite yarım limon suyu yeterli diyor yani az Damlata bilirsin cnmLimon da yasaklı mi kizlar madensuyuna damlatsam
Ben bu mantigi seviyorum 1 dilim.pasta butun motivasyonunu yikmamali ki beslenme pencerende yedikten sonra cok sikinti degil oruc süreni uzun tutabilirsin dengelemek icin illaki ertesi gun az yemeliyim diye şartlandırma kendini.İyi akşamlar
Öğle : domates, peynir,hindi füme ile kepek ekmekli sandviç
Ara : 1 muz, sütlü filtre kahve
Akşam : 1 tabak yağsız kısır ve 1ince dilim yaş pasta
Tatlı krizim sonucu pasta yedim ama tüh niye yedim demiyorum geçen sefer ve daha önceki denemelerimde olduğu gibi kendimi sıkıp sıkıp sonra deli gibi yemek istemiyorum. Yarın nasıl olsa dengeleyeceğim. Bu sefer haftada 3-4 kilo vermeliyim diye uğraşmayacağım 1 kilo olsun düzenli olsun kalıcı olsun. Bu kiloları kalıcı olarak verip bundan sonra da bir daha almayacağım.
Teşekkür ederim hande_buse geçmiş olsun canımEvet limonlu su 2 lite yarım limon suyu yeterli diyor yani az Damlata bilirsin cnm
Dukan birası emzirirken içiliyor.mu?yeşilçay bile icmiyorumne sütmus arkadaş herseyde dusunuyoruz3 gündür 16/8 yapıyorum ve Dukan birasj içiyorum nasıl olacak bakalım
Helal olsun sana emzirirken omad yapmak. Ama emzirirken bırak omadi 16/8 bile önerilmiyor tatlım.Daha bişey yemedim.benimkisi omad oldu galiba sabah iki kupa filtre kahve şimdi meyve yerim
Kaşıntıların azaldı mi ne durumdasın? Süper beslemişsin10.00 klasik kahvaltı
16.00 biber dolması salata hindi füme yediim
Biber dolması pirinçsiz bulgursuz. İki öğünde de hiç ekmek yemedim.
1 Saatten fazla yürüdüm.
Yatana kadar 2 litre suymu tamamlarım
Ya benim çocuğum yok ama kuzenimin bebeği olduğunda sürekli onunla Dr giderdim yeşilçay içilmemesi gerekiyor diye biliyorum.Dukan birası emzirirken içiliyor.mu?yeşilçay bile icmiyorumne sütmus arkadaş herseyde dusunuyoruz