İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
10.00 domates, salatalık, biber, süzme peynir, zeytin, biberli omlet, fındık fıstık

17.00 yoğurtlu kereviz salatası, biber dolması

Dolmada kıyma soğan domates dereotu vardı. Salçalı zeytinyağlı sos yaptım.

Azıcık ayçekirdeği yedim. Sayıyla 20 tane falan.

Kargo gelecek diye bekledim bütün gün gelmedi. Yürüyüş de yapamadıım. Dün 1 saat yürüyüş yapmıştım

İyi akşamlar 🙂

Öğle : domates, peynir,hindi füme ile kepek ekmekli sandviç
Ara : 1 muz, sütlü filtre kahve
Akşam : 1 tabak yağsız kısır ve 1ince dilim yaş pasta

Tatlı krizim sonucu pasta yedim ama tüh niye yedim demiyorum geçen sefer ve daha önceki denemelerimde olduğu gibi kendimi sıkıp sıkıp sonra deli gibi yemek istemiyorum. Yarın nasıl olsa dengeleyeceğim. 😉 Bu sefer haftada 3-4 kilo vermeliyim diye uğraşmayacağım 1 kilo olsun düzenli olsun kalıcı olsun. Bu kiloları kalıcı olarak verip bundan sonra da bir daha almayacağım.

Ev halki olarak kursun mu dokturmeli ne yapmali bilmiyorum. Bu seferde bebegin geniz akintisi yuzunden sabahladik 2 gecedir boluk porcuk uyuyorum. Kizim da sabah oksurukle uyandi dun bayram etkinliginde usudu sanirim. Bu hafta cokfazla arti ile donmem umarim.. 😣😣
Tek guzel olan sey yavastan ds olsa trafige cikabilmem🤗

Izine ayrilmayi dusundum sonra vazgectim izne izne ayrilmak demej herseyi yemek demek mi diye sorgular oldum. Allah sifa versin ev halki bir normale donsun

İyi akşamlar 🙂

Öğle : domates, peynir,hindi füme ile kepek ekmekli sandviç
Ara : 1 muz, sütlü filtre kahve
Akşam : 1 tabak yağsız kısır ve 1ince dilim yaş pasta

Tatlı krizim sonucu pasta yedim ama tüh niye yedim demiyorum geçen sefer ve daha önceki denemelerimde olduğu gibi kendimi sıkıp sıkıp sonra deli gibi yemek istemiyorum. Yarın nasıl olsa dengeleyeceğim. 😉 Bu sefer haftada 3-4 kilo vermeliyim diye uğraşmayacağım 1 kilo olsun düzenli olsun kalıcı olsun. Bu kiloları kalıcı olarak verip bundan sonra da bir daha almayacağım.
Ben bu mantigi seviyorum 1 dilim.pasta butun motivasyonunu yikmamali ki beslenme pencerende yedikten sonra cok sikinti degil oruc süreni uzun tutabilirsin dengelemek icin illaki ertesi gun az yemeliyim diye şartlandırma kendini.

28 aralik menum
Sabah omlet domates salatalik 2 dilim ekmek
Ara 13.00 1 az sekerli kahve
16.00 yarin hindi fumeli sandivic
Aksam 18.00 3 kasik ispanak yemegi ve 2 kasik makarna 2 kasik bamya yemegu

20.00 Cayin yaninda 2 dilim kek ve fistik
12 bin yurudum.

Cayin yanini bos bırakabilirdim. Gece cok rahatsiz oldum 4 haftadir aralikli oruc yaptim alisti vucudum.gece midem firardaydi resmen

Merhaba bugün tek öğün yaptım.

6 adet ızgara köfte birkaç kızarmış patates, domates,1-2 salatalık turşusu ve ayran

Selam kahvaltı yapmadım saat 7:00 de nescafe içtim saat 14:30 da yarım avuç ceviz-fındık
Akşam yemeği 19:00 1 tabak tas kebabı 3 kaşık bulgur pilavı salata kapanış

10.00 klasik kahvaltı

16.00 biber dolması salata hindi füme yediim

Biber dolması pirinçsiz bulgursuz. İki öğünde de hiç ekmek yemedim.

1 Saatten fazla yürüdüm.

Yatana kadar 2 litre suymu tamamlarım

Dukan birası emzirirken içiliyor.mu?yeşilçay bile icmiyorum😃ne sütmus arkadaş herseyde dusunuyoruz
Ya benim çocuğum yok ama kuzenimin bebeği olduğunda sürekli onunla Dr giderdim yeşilçay içilmemesi gerekiyor diye biliyorum.
Bir de annemlerden biliyorum alkolsüz malt içeceği içirirlerdi kuzenime süt yapsın diye

X