- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.221
Yarın baskül günü unutmayinIkra meyra çok özür dilerim canim tartı gününde gelemedim. Misafirim vardı 1 haftadır ne kilo bildirimi yapabildik ne menü bildirimi. Yarından itibaren burdayım inşallah.
Yarın baskül günü unutmayinestağfurullah canım benim
Hemoroid canim ağrısı azalmadı hala . Bugün annesi geliyor 2 çocukla zor oldu.oglanda ateşleniyor 2. Dışı çıkıyor huysuzluğu tavan. Uykusuzluğun dibindeyim.Geçmiş olsun cnm hayırdır inşallah kötü bir şey yoktur umarım
Haplardan yüksek çıkıyor buna üzülme düzelecek
60.300 dimi cnmMerhaba canımlar 3 gündür çok rahatsızdım diyet yapamadım genel durumum kötü .. şeker hapımı kaybetmiştim ondan yaptığım bütün diyet boşuna gitti ve bugun itibari ile kullanmaya başladım 69.30 kilodayım yani yine artış mevcut hayırlısıptesi ye toparlanmayı düşünüyorum resim telimde sıkıntıdan dolayı çekemedim ...
geçen tartı: 59.200 gr
bu hafta : 69.300 gr
fark1.100 gr moralimi bozmak istemiyorum ama insülin direncim beni yendi
Duzenle cnm yanlış yazmışsın moralini bozma çok büyük bir fark değil belkide odemdirMerhaba canımlar 3 gündür çok rahatsızdım diyet yapamadım genel durumum kötü .. şeker hapımı kaybetmiştim ondan yaptığım bütün diyet boşuna gitti ve bugun itibari ile kullanmaya başladım 69.30 kilodayım yani yine artış mevcut hayırlısıptesi ye toparlanmayı düşünüyorum resim telimde sıkıntıdan dolayı çekemedim ...
geçen tartı: 59.200 gr
bu hafta : 69.300 gr
fark1.100 gr moralimi bozmak istemiyorum ama insülin direncim beni yendi
evet canım yanlış yazmışım özür60.300 dimi cnm
inşallah ama ben anladım dün herkes aynı şeyi söyledi şişmişsin dedi yüzüm gözüm görmenz lazımDuzenle cnm yanlış yazmışsın moralini bozma çok büyük bir fark değil belkide odemdir
Ilacini ihmal etme canim herşeyin başı sağlık ödem olmuşsun besbelli.inşallah ama ben anladım dün herkes aynı şeyi söyledi şişmişsin dedi yüzüm gözüm görmenz lazımgaliba nazar değdi bana ama gerçek neden (şeker koması gibi birşey )