İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar diğer hafta pazartesi tekrar baskül günü hafta sonu kaçamakları olabilir diye düşünüyorum önümüzdeki hafta Cuma değil pazartesi günü yapalım bir arkadaşımız cuma olsun istemişti sanırım katılmıyor arkadaşımız hafta sonu kaçamak yaptığı için pazartesi artı diyordu . Tabiki yanlış gün olduğunu söylemiştim en iyi pazartesi günü bilginize sunulmuştur

Hay Allah razı olsun işte budur yaaa

Açıklamaya yazıldı kızlar 18 Ekim pazartesi günü baskül paylaşirsiniz

Hadi bakalim kimse salmasın lütfen evde hastalık havası, eşimin sigarayı birakmasi ve her abur cuburu eve doldurmadı, dış çıkartma aşamasındaki bebeyle bile spora ve sağlıklı temiz beslenmeye devam. Yoksa sonuç yine hüsran olur
benim gb artı olan gram oynamayan kizlar bir anlaşma yapalim haftalık 3 gun spor şartı koyalım ve karbonhidratı azaltalim ne dersiniz.

Ya da günlük adım hedefi koyalım mi en azından 1 hafta yapalim bakalim gram degiscekmi

ama birşey diyeyim etrafımdaki herkes bayağı zayıfsın diyete ne gerek var diyip duruyor beni engelliyorlar... eğer haftasonu omad yapabilirsem haftaya toparlarım....

Nasıl spor yapıyorsun ben akşam yemeğini zor yapıyorum bu bebeyle uyudugunda gün içinde yine fırsat olmuyor akşam yine olmuyor

diyetimi sadece 1 kere bozduğum halde regliyim artıdayım offf valla sıkıldım artık ...

gecen hafta 57.600
bu hafta 59,200
fark : + 1,600 gr
Özür dilerim canim sistem donuyor sizde varmı donma K Kazen bey sistem donuyor teli kaç defa kapattım yok düzelmedi

62.100 olmuşum. if saati dışına çıkmadım ama öğünlerimde çok yedim. Bugün evde hamburger yaptım kocaman mesela onu yedim spora gittim 1 saat. Akşam yürüyüş yaparım yine hava çok güzel. Hamburgerden biraz ayirdim 6 da onu yiyecegim.

Nasıl spor yapıyorsun ben akşam yemeğini zor yapıyorum bu bebeyle uyudugunda gün içinde yine fırsat olmuyor akşam yine
20 dk ya da.yarim saat en fazla 1 saat uyuyor az uyuyor ama gun de 3 posta uyutuyorum. Bi ara yemekyapiyorim spora başlıyorum uyandığında alıp battaniyeye koyup yanında devam.ediyorum. uyumuyor bende uyumuyorum spor yapmadığım gun dip.kose temizliyorum ( silip süpürürsem dip kose benim icin) ise başlayana kadar yaptim yaptim bir daha yapamam ya da yürümeye başlayana kadar

Yine yine yine artıdayım 500 gr

Eklentiler

• 20211008_073653.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…