İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Süper ya benimki de öyle uyumuyo pek gündüz keşke uzun uyusa yetişemiyorum hicbirseye yanımda öyle durmaz illa ki ya kucak ya oyun ise ne zaman baslayacaksin canım
kızlar herkese merhaba ben önceleri aranizdaydim biraz sıkıntılı süreçlerim oldu.Aylardir Kk ya da girmedim Ama şimdi herşey yolunda.Uzun zaman sonra araniza tekrar katılmak isterim.Umarim herkes iyidir
Seni gördüğüme sevindim canım gebelikte de birlikte kilo takibi yapıyorduk herşeyin yolunda olmasina sevindim

Maşallah ne güzel ben aynı istikrarı gergin saglayamiyorum maalesef emziriyorum ama o da bitiyor gibi görünüyor
Sütunlu azaldı bebis nekadarlik cnm üzülme ek gıdaya geçtiyse sorun yok ilk 6 ay önemli 3 çocuğum var üçüncüde 16 ay emzirdim ne bir eksik ne bir fazla ek gıdaya geçince emmeyi oyun haline getiriyorlar uykuda berbat oluyo hiç riske girmedim kestim bu benim fikrim tabi 4 yaşa kadar emziren ler var

Benim sütüm hep azdı zaten canım 2. aydan itibaren mama desteğiyle gittik hep zaten kırkım çıktığında 10 kilo vermiştim 1 ayda süt artsın diye neler neler yaptım öyle geri aldım şimdi hiç emmek istemiyor gece uykuluyken 1 ya da 2 kere emiyor haliyle azaldı daha da maşallah seninkiler çok güzel emmiş

Bu hafta beni unutun 75 im düzenli yapamadım sürekli hastane işi oldu dünde hastanede olduğum için baskül paylaşmadım üzgünüm..
Cok geçmiş olsun.Listedenmi çıkmak istiyorsunuz

Ozaman zorlamamak en iyisi yoksa yoktur süt moralinide hiç bozma motivasyonla devam dikkat ediyosun ve eriyosun

Merhaba canım ben de seni gördüğüme sevindim.Hamilelikten bu yana kilolarimizda çok değişiklik olmamış Benim ufaklıkta çoklu besin alerjisi çıktı pek birşey yiyemiyoruz aslında ikimiz de (emziriyorum) ama gluten alerjisi olmadığı için bol bol ekmek tüketiyorum hala 80 li kilolara yakınım ama bu sefer azimliyim 58 i yeniden göreceğim inşallah..Sen nasılsın

1 yasinda sanirim ya da yılbaşında tamamen duygusal yürüteç kulanıyor.musun bilmiyorum biz kullanıyoruz arada battaniyeye arada yurutecte gidiyor şimdilik
Gece cok.kotuydu hep ağladı uykusundan uyandı ne oluyot anlamadım
1 disi cikti oglusumun

Selam kızlar bu hafta 1 gram bile verememiştim bugun regl oldum göbeğim patlayacak. Acaba su topladı ondan mı kg ım değişmedi ki çok moralim bozulmuştu. Şimdi canım o kadar çikolata çekiyor ki gittim ballı süt yaptım
Kahvaltı 1 dilim ekmek, muz, süt, 5 çiğ fındık
Akşam da et sote salata yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…