- 22 Eylül 2021
- 154
- 330
- 36
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.081
Vermişsin cnm 80 küsur filandi harikasın en yüksek kilo ondan bahsettimMerhaba hoşbuldum.En yüksek yani şu anki kilom 77.Hedefim 58 Sevgiler
Bu hafta beni unutun 75 im düzenli yapamadım sürekli hastane işi oldu dünde hastanede olduğum için baskül paylaşmadım üzgünüm..
Süper ya benimki de öyle uyumuyo pek gündüz keşke uzun uyusa yetişemiyorum hicbirseye yanımda öyle durmaz illa ki ya kucak ya oyun20 dk ya da.yarim saat en fazla 1 saat uyuyor az uyuyor ama gun de 3 posta uyutuyorum. Bi ara yemekyapiyorim spora başlıyorum uyandığında alıp battaniyeye koyup yanında devam.ediyorum. uyumuyor bende uyumuyorum spor yapmadığım gun dip.kose temizliyorum ( silip süpürürsem dip kose benim icin)ise başlayana kadar yaptim yaptim bir daha yapamam ya da yürümeye başlayana kadar
Seni gördüğüme sevindim canım gebelikte de birlikte kilo takibi yapıyordukkızlar herkese merhaba ben önceleri aranizdaydim biraz sıkıntılı süreçlerim oldu.Aylardir Kk ya da girmedim Ama şimdi herşey yolunda.Uzun zaman sonra araniza tekrar katılmak isterim.Umarim herkes iyidir
Yok valla mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum emzirenler için bu durum zorluyo olabilir ona bağlıdır o abartmalarHer tartı günü sizde benim gibi daha 1 hafta sonra tartilacagim nasıl olsa diye abartıyor musunuz
Maşallah ne güzel ben aynı istikrarı gergin saglayamiyorum maalesef emziriyorum ama o da bitiyor gibi görünüyorYok valla mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum emzirenler için bu durum zorluyo olabilir ona bağlıdır o abartmalar
Sütunlu azaldı bebis nekadarlik cnm üzülme ek gıdaya geçtiyse sorun yok ilk 6 ay önemli 3 çocuğum var üçüncüde 16 ay emzirdim ne bir eksik ne bir fazla ek gıdaya geçince emmeyi oyun haline getiriyorlar uykuda berbat oluyo hiç riske girmedim kestim bu benim fikrim tabi 4 yaşa kadar emziren ler varMaşallah ne güzel ben aynı istikrarı gergin saglayamiyorum maalesef emziriyorum ama o da bitiyor gibi görünüyor
Benim sütüm hep azdı zaten canım 2. aydan itibaren mama desteğiyle gittik hep zaten kırkım çıktığında 10 kilo vermiştim 1 ayda süt artsın diye neler neler yaptım öyle geri aldımSütunlu azaldı bebis nekadarlik cnm üzülme ek gıdaya geçtiyse sorun yok ilk 6 ay önemli 3 çocuğum var üçüncüde 16 ay emzirdim ne bir eksik ne bir fazla ek gıdaya geçince emmeyi oyun haline getiriyorlar uykuda berbat oluyo hiç riske girmedim kestim bu benim fikrim tabi 4 yaşa kadar emziren ler var
Cok geçmiş olsun.Listedenmi çıkmak istiyorsunuzBu hafta beni unutun 75 im düzenli yapamadım sürekli hastane işi oldu dünde hastanede olduğum için baskül paylaşmadım üzgünüm..
Yok cnm hastane işlerinden aynı kiloda yanı bu hafta benden iş yok diyo ayrılmak değil arkadaşım kendisiCok geçmiş olsun.Listedenmi çıkmak istiyorsunuz
Ozaman zorlamamak en iyisi yoksa yoktur süt moralinide hiç bozma motivasyonla devam dikkat ediyosun ve eriyosunBenim sütüm hep azdı zaten canım 2. aydan itibaren mama desteğiyle gittik hep zaten kırkım çıktığında 10 kilo vermiştim 1 ayda süt artsın diye neler neler yaptım öyle geri aldımşimdi hiç emmek istemiyor gece uykuluyken 1 ya da 2 kere emiyor haliyle azaldı daha da maşallah seninkiler çok güzel emmiş
Merhaba canım ben de seni gördüğüme sevindim.Hamilelikten bu yana kilolarimizda çok değişiklik olmamışSüper ya benimki de öyle uyumuyo pek gündüz keşke uzun uyusa yetişemiyorum hicbirseye yanımda öyle durmaz illa ki ya kucak ya oyunise ne zaman baslayacaksin canım
Seni gördüğüme sevindim canım gebelikte de birlikte kilo takibi yapıyordukherşeyin yolunda olmasina sevindim
1 yasinda sanirim ya da yılbaşında tamamen duygusalSüper ya benimki de öyle uyumuyo pek gündüz keşke uzun uyusa yetişemiyorum hicbirseye yanımda öyle durmaz illa ki ya kucak ya oyunise ne zaman baslayacaksin canım
Seni gördüğüme sevindim canım gebelikte de birlikte kilo takibi yapıyordukherşeyin yolunda olmasina sevindim
Evet ama kilo sabitte olsa artıda olsa baskül paylaşımı şart tatlımYok cnm hastane işlerinden aynı kiloda yanı bu hafta benden iş yok diyo ayrılmak değil arkadaşım kendisi
Tm ben soyleyimde atsın bide aynı tartıda tartilmamisti aynısından tartışın diyimdeEvet ama kilo sabitte olsa artıda olsa baskül paylaşımı şart tatlımiki hafta üst üste paylaşmayan elenir
Guzel bir liste etkili olabilir ama ben uyamiyorum listeye denerim.ama