• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
+300 Gr çıktım. Regl donemimdeyim

Eklentiler

• IMG_20211008_100504.jpg
    IMG_20211008_100504.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 27
Hayırlı sabahlar kizlar bir haftadır gelemedim bugün baskül günü tartilsam n'olacak sanki 😱hiç dikkat edemedim gene ama tartilayim bakalım ne kadar almışım😭beni çıkarmayın listeden toparlicam inşallah yakında öyle umuyorum
Bende senin gibiyim her hafta 500 gr al ver hiç değişmiyor adapte olamıyorum galiba aslında çok istiyorum kilo vermeyi
Ve her baskül günü korkuyorum listeden atilacam diye

Kızlar gerçekten şaştım kaldım 65.4 olmuşum +1.400 inancım kırılıyo acaba çok spor yaptığım için mi oldu anlamadım aynaya baktığımda ince duruyorum ama kilom artmış

Eklentiler

• DE06D26F-4630-4FDB-969B-C23862AFEF50.png
    DE06D26F-4630-4FDB-969B-C23862AFEF50.png
    220,7 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar gerçekten şaştım kaldım 65.4 olmuşum +1.400 inancım kırılıyo acaba çok spor yaptığım için mi oldu anlamadım aynaya baktığımda ince duruyorum ama kilom artmış
Spora başlamakta ilk zamanlar artı sebebi. Diyetisyenler ilk 1 ay sporsuz veriyorlar diytin ise yarayıp yaramadığını görmek.adina.

Anaaaa herkesin moral 0 noluyo kızlar nebu hal biyerde bir yanlışlık var diye düşünüp dahada motive olun eğilip bükülmek yok basaricaz belkide bidahaki tartıda birden gidecek kilolar

Anaaaa herkesin moral 0 noluyo kızlar nebu hal biyerde bir yanlışlık var diye düşünüp dahada motive olun eğilip bükülmek yok basaricaz belkide bidahaki tartıda birden gidecek kilolar
Ahh canım keşke öyle olsa 2 hafta gram kilo veremedim bu hafta kilo almışım anlamadım nerde hata var

Back
X