- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.001
Benim Dr pekmezdeki mg ilaç kadar olmaz dedi pekmez vs kilo yapar diyor cnm yani ilaçtaki mg daha çok ve çabuk toparlar cnmKilo almaktan korkuyorum keçiboynuzu pekmezi falan düşündüm ama dediğim gibi zaten iştah çok çok açık birde onları kullanırsam yandık
Çok teşekkür ederim canımIkra meyra nice mutlu yıllara sağlıkli huzurlu bereketli yılları olsun
Anladım canım en yakın zamanda tekrar test yapıp kullanmaya çalışacağımBenim Dr pekmezdeki mg ilaç kadar olmaz dedi pekmez vs kilo yapar diyor cnm yani ilaçtaki mg daha çok ve çabuk toparlar cnm
Baskül öncesi
Hatirlatmiyaydin iyidi yarın biraz geç paylaşabilirim sabah erkenden emara gidecezBaskül öncesi
Bende ayni yedim valla ilk zamanlar cnm bisey istemiyodu şimdi iştahım açıldı resmen çocuklardan galiba hastane stres derken oğlanı dogrultmadan kızlar hasta oldu iştahım arttı gibi benimde umudum yok bakalimBenden umut yok ben bu hafta iyi yedim valla saatlerimi kaçırmadım ama çok yedim ya doymak bilmedim anlamadım adetimede 10 gün var aslında ama anlamadım kesin kilo aldım şiş hissediyorum
Gebelikmi var yoksaPozitif olun kızlar yarın güzel gün olsunbol eksiler olsun 45 gündür regl olmuyorum yani 27-28 günde regl olmam gerekirken 2 hafta geçti
Yok cnm Dr ilaç verdi yarın son gün ilaç bitiyor 3-4 gün sonra regl olmayı bekliyorumGebelikmi var yoksa
Gelmedikce daha cok stres mi yapiyorsun stres beni etkiliyor. Ailede erken menapoz var miydi canim bazi insanlarin da normali bu olabiliyor onceden nasildi.Pozitif olun kızlar yarın güzel gün olsunbol eksiler olsun 45 gündür regl olmuyorum yani 27-28 günde regl olmam gerekirken 2 hafta yani 16 gün geçti hatta
Detoks sulari denediniz mi en azindan tatlandirinca belki icebilirsinizAkşam 8 de kabak makarna kıyma sote ile bitirdim
Ama çok şişim su bile icemedim
Canım yeni gördüm mesajı bildirim gelmemiş nedense bide telefonu degsitirdim uygulamayı yükleyemedim tarayıcıdan girmek de bi zor geliyoKarantinanız bitti mi ?nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?