İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bugünün menüsü

Eklentiler

• IMG_20211007_204720.jpg
    122,9 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20211007_204736.jpg
    155,3 KB · Görüntüleme: 39
Kilo almaktan korkuyorum keçiboynuzu pekmezi falan düşündüm ama dediğim gibi zaten iştah çok çok açık birde onları kullanırsam yandık
Benim Dr pekmezdeki mg ilaç kadar olmaz dedi pekmez vs kilo yapar diyor cnm yani ilaçtaki mg daha çok ve çabuk toparlar cnm

Kahvaltı 2 yumurta 1 bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek ortaboy domates 3 y k yogurt
Ara 2 kaşık sütlaç
Akşam 3 y k tavuk sote
3 y k yoğurtlu patates
1 dilim ekmek
2 litre su
25 dk leslie toplam9490 adım
Ikra meyra

Eklentiler

• 20211007_204629.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 30
Benden umut yok ben bu hafta iyi yedim valla saatlerimi kaçırmadım ama çok yedim ya doymak bilmedim anlamadım adetimede 10 gün var aslında ama anlamadım kesin kilo aldım şiş hissediyorum

Benden umut yok ben bu hafta iyi yedim valla saatlerimi kaçırmadım ama çok yedim ya doymak bilmedim anlamadım adetimede 10 gün var aslında ama anlamadım kesin kilo aldım şiş hissediyorum
Bende ayni yedim valla ilk zamanlar cnm bisey istemiyodu şimdi iştahım açıldı resmen çocuklardan galiba hastane stres derken oğlanı dogrultmadan kızlar hasta oldu iştahım arttı gibi benimde umudum yok bakalim

Pozitif olun kızlar yarın güzel gün olsun bol eksiler olsun 45 gündür regl olmuyorum yani 27-28 günde regl olmam gerekirken 2 hafta yani 16 gün geçti hatta
Gelmedikce daha cok stres mi yapiyorsun stres beni etkiliyor. Ailede erken menapoz var miydi canim bazi insanlarin da normali bu olabiliyor onceden nasildi.
Gecen yil geciktirici ictim 1 ay sarkinca test yaptim hamileydimguzel bir surpriz oldu

Hayırlı sabahlar kizlar bir haftadır gelemedim bugün baskül günü tartilsam n'olacak sanki hiç dikkat edemedim gene ama tartilayim bakalım ne kadar almışımbeni çıkarmayın listeden toparlicam inşallah yakında öyle umuyorum

Off 50 gram almışım bari sabit olaydim

Eklentiler

• IMG_20211008_084620.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…