- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.021
Bende senin gibiyim her hafta 500 gr al ver hiç değişmiyor adapte olamıyorum galiba aslında çok istiyorum kilo vermeyiHayırlı sabahlar kizlar bir haftadır gelemedim bugün baskül günü tartilsam n'olacak sankihiç dikkat edemedim gene ama tartilayim bakalım ne kadar almışım beni çıkarmayın listeden toparlicam inşallah yakında öyle umuyorum
Bu ara sallıyorum bı düzen kurmadım hayat çok dalgalı. Olacak inşallahDetoks sulari denediniz mi en azindan tatlandirinca belki icebilirsiniz
Canım Allah uzun ömürler versin yokluklarını göstermesin inşallah nice mutlu yıllaraBenim ikizlerin doğum günü yarın 5 yaş oluyoruz çok şükür
Yeterli kalori almiyomusun acabaKızlar gerçekten şaştım kaldım 65.4 olmuşum +1.400 inancım kırılıyo acaba çok spor yaptığım için mi oldu anlamadım aynaya baktığımda ince duruyorum ama kilom artmış
Spora başlamakta ilk zamanlar artı sebebi. Diyetisyenler ilk 1 ay sporsuz veriyorlar diytin ise yarayıp yaramadığını görmek.adina.Kızlar gerçekten şaştım kaldım 65.4 olmuşum +1.400 inancım kırılıyo acaba çok spor yaptığım için mi oldu anlamadım aynaya baktığımda ince duruyorum ama kilom artmış
En yüksek kilonuzu yazalım son hedefinizi yazınSelam kızlar 58.10 geçen haftadan beri kilom sabit 1 gram bile verememişim
Ahh canım keşke öyle olsa 2 hafta gram kilo veremedim bu hafta kilo almışım anlamadım nerde hata varAnaaaa herkesin moral 0 noluyo kızlar nebu hal biyerde bir yanlışlık var diye düşünüp dahada motive olun eğilip bükülmek yok basaricaz belkide bidahaki tartıda birden gidecek kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?