- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.061
Başlangıç kilonuzu ve hedef yazalım62.100 olmuşum. if saati dışına çıkmadım ama öğünlerimde çok yedim. Bugün evde hamburger yaptım kocaman mesela onu yedimspora gittim 1 saat. Akşam yürüyüş yaparım yine hava çok güzel. Hamburgerden biraz ayirdim 6 da onu yiyecegim.
Aynen ayın 18 inde tartilalim herkeste moral sıfır sorunun kaynağını bilgi alışverişi yapalım neden + oldu- olmadı ben kalori alimi diye düşünüyorumŞampiyon yarın belirleyelim çünkü 3 kişi aynı vermis diğer arkadaşlar paylaşırsa paylasmazsa pazartesi günü tekrar baskül paylaşalım mıyoksa 18 Ekim pazartesi günü başlayacak
Bugun yapamayacağım yengem doğuma gitti eşimin yengesi 1,5 yaşında kızı var durmuyo bagiriyo sabrım kalmadiMthn83 M minikkalbim zr ada Melikeben @Fatimatuz_Zehra Glbngs @twinsnihalmom baskul paylaşımı yapmadınızEki Görüntüle 2929683
18 ekime daha çok var belki hafta sonu veririz moral olur pazarresi tartı var diye yemeyizŞampiyon yarın belirleyelim çünkü 3 kişi aynı vermis diğer arkadaşlar paylaşırsa paylasmazsa pazartesi günü tekrar baskül paylaşalım mıyoksa 18 Ekim pazartesi günü başlayacak
2 hafta önce başladım 65.900 dum. Gece n hafta 63 bu hafta 62.100.Başlangıç kilonuzu ve hedef yazalım
Son hedef 55 ise 55 yazıyorum zaten Kilonuz 622 hafta önce başladım 65.900 dum. Gece n hafta 63 bu hafta 62.100.
Hedefim ne kadar düşersem ilk etapta 60. Onu bir süre korumak sonrasında inşallah 55
Siz 60 yazın çünkü sonrasında ara vereceğim bir süreSon hedef 55 ise 55 yazıyorum zaten Kilonuz 62
Günaydın 100 Gr eksideyim
Bende yasadım onu böylr cok kötü olmuşsun daha zayıflama falan filan daha bircok şey takmayacaksınama birşey diyeyim etrafımdaki herkes bayağı zayıfsın diyete ne gerek var diyip duruyor beni engelliyorlar... eğer haftasonu omad yapabilirsem haftaya toparlarım....
Hayıt tohumu Alacam bugünBize ne oluyo
Regl donemim geldi olamıyorum onerebileceginiz çay var mi
Merhaba canım hoş geldiniz aramızakızlar herkese merhaba ben önceleri aranizdaydim biraz sıkıntılı süreçlerim oldu.Aylardir Kk ya da girmedim Ama şimdi herşey yolunda.Uzun zaman sonra araniza tekrar katılmak isterim.Umarim herkes iyidir
Merhaba hoşbuldum.En yüksek yani şu anki kilom 77.Hedefim 58 SevgilerMerhaba canım hoş geldiniz aramızaçok güzel haber herşey düzene girmesine sevindim 18 Ekim pazartesi günü baskül paylaşirsiniz menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun en yüksek kilonuzu yazalım son hedefinizi yazın