İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Başlangıç kilonuzu ve hedef yazalım

Şampiyon yarın belirleyelim çünkü 3 kişi aynı vermis diğer arkadaşlar paylaşırsa paylasmazsa pazartesi günü tekrar baskül paylaşalım mı yoksa 18 Ekim pazartesi günü başlayacak
Aynen ayın 18 inde tartilalim herkeste moral sıfır sorunun kaynağını bilgi alışverişi yapalım neden + oldu- olmadı ben kalori alimi diye düşünüyorum

Şampiyon yarın belirleyelim çünkü 3 kişi aynı vermis diğer arkadaşlar paylaşırsa paylasmazsa pazartesi günü tekrar baskül paylaşalım mı yoksa 18 Ekim pazartesi günü başlayacak
18 ekime daha çok var belki hafta sonu veririz moral olur pazarresi tartı var diye yemeyizpazartesi yapalım olmazmi tartıyı 100 gramda olsa moral olur

2 hafta önce başladım 65.900 dum. Gece n hafta 63 bu hafta 62.100.

Hedefim ne kadar düşersem ilk etapta 60. Onu bir süre korumak sonrasında inşallah 55
Son hedef 55 ise 55 yazıyorum zaten Kilonuz 62

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar
Ben 18/6 devam
Kahvaltı yarım ekmek kaşarlı kavurmalı tost gömdüm valla
Ara biraz fıstık sonra canım nasıl soğuk şeyler çekti karpuz ve mandalina yedim
Akşam yemeği nohut hasladim bir kasede yoğurtla birlikte yedim saatlerim 11:30 ve 16:30

kızlar herkese merhaba ben önceleri aranizdaydim biraz sıkıntılı süreçlerim oldu.Aylardir Kk ya da girmedim Ama şimdi herşey yolunda.Uzun zaman sonra araniza tekrar katılmak isterim.Umarim herkes iyidir

ama birşey diyeyim etrafımdaki herkes bayağı zayıfsın diyete ne gerek var diyip duruyor beni engelliyorlar... eğer haftasonu omad yapabilirsem haftaya toparlarım....
Bende yasadım onu böylr cok kötü olmuşsun daha zayıflama falan filan daha bircok şey takmayacaksın

kızlar herkese merhaba ben önceleri aranizdaydim biraz sıkıntılı süreçlerim oldu.Aylardir Kk ya da girmedim Ama şimdi herşey yolunda.Uzun zaman sonra araniza tekrar katılmak isterim.Umarim herkes iyidir
Merhaba canım hoş geldiniz aramıza çok güzel haber herşey düzene girmesine sevindim 18 Ekim pazartesi günü baskül paylaşirsiniz menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun en yüksek kilonuzu yazalım son hedefinizi yazın

Merhaba hoşbuldum.En yüksek yani şu anki kilom 77.Hedefim 58 Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…