- 18 Eylül 2013
- 1.488
- 3.056
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.601
Afiyet olsun günü erken kapattiniz maşallahHoşbulduk teşekkürler .
Sabah : 6.500 adım koca bir bardak su
Saat .08.00 kahvaltı klasik yumurta ,peynir , 1 dilim ekmek , domates , şekersiz çay
Ara : 1 kayısı , 1 kupa sütlü nescafe
Saat 14:30 : Taze fasulye , tabağı sıyırmak için çok az ekmek (en sevdiğim seans) , az lorlu yumurta , şekersiz çay.
ben artık kapattım. Yarın 8:00 kadar Allah Kerim :)
Kolay gelsin hepinize
Afiyet olsun günü erken kapattiniz maşallah
Merhaba hoşgeldin aramızabol eksiler olsun canim pazartesi günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın başlangıç 64 sanırım menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz
Bugün iyi gidiyordun en son 15.00de yedim sonrasında dışarı çıktık çocuklarla.
Nehir kenarında oynadılar parkta oynadılar ve toplamda 100dk bisiklet surmusum tabi akşam eve gelince acıktım bayağı.
21.00de 2 ince esmer ekmek arası tost yedim.
Yarın açlık aralığımi değiştirmeli miyim?
Yani daha geç mi yemeliyim.
13 kadar 16 saat olur madem geç saatte yiyorsunuz bundan sonra 12 kahvaltı 20 de kapanış yaparsınızBugün iyi gidiyordun en son 15.00de yedim sonrasında dışarı çıktık çocuklarla.
Nehir kenarında oynadılar parkta oynadılar ve toplamda 100dk bisiklet surmusum tabi akşam eve gelince acıktım bayağı.
21.00de 2 ince esmer ekmek arası tost yedim.
Yarın açlık aralığımi değiştirmeli miyim?
Yani daha geç mi yemeliyim.
HoşgeldinSelam kızlar ben geldim nasılsınız özledim sizleri
burayı kolay kolay boş lamam ama anneciğim sağlık sorunları yüzünden ara vermiş gibi oldum ama ikra meyra bilir benim azmimi ve üst üste kupa aldım kaç defa sizi motive edecek hırslandıracak rakibeniz geldi yarış başlasın ikinci kimHoşgeldin
Dolu mu geldin boş mu söyle bakalım
burayı kolay kolay boş lamam ama anneciğim sağlık sorunları yüzünden ara vermiş gibi oldum ama ikra meyra bilir benim azmimi ve üst üste kupa aldım kaç defa sizi motive edecek hırslandıracak rakibeniz geldi yarış başlasın ikinci kimHoşgeldin
Dolu mu geldin boş mu söyle bakalım
Bende buralardayim da henüz o azmi göremedim bı 79 görseydimburayı kolay kolay boş lamam ama anneciğim sağlık sorunları yüzünden ara vermiş gibi oldum ama ikra meyra bilir benim azmimi ve üst üste kupa aldım kaç defa sizi motive edecek hırslandıracak rakibeniz geldi yarış başlasın ikinci kim
Seni aramızda görmekten mutluluk duyuyorum canım annen iyi oldu inşallah umarım fazla almadan hemen üstünden atarsın kuzumIkra meyra kilo aldımı düşünüyorum kortizol ilaçları ve iğneleri çok vuruldum bu hafta ve geçen hafta oyuzden moralimi bozmuyorum ve yarışa devam gerçekten senin kulübü özlemişim
Wawawwww sensiz birinciburayı kolay kolay boş lamam ama anneciğim sağlık sorunları yüzünden ara vermiş gibi oldum ama ikra meyra bilir benim azmimi ve üst üste kupa aldım kaç defa sizi motive edecek hırslandıracak rakibeniz geldi yarış başlasın ikinci kim
Görürsün canim sadece müsait değildin sağlarda görelim senideBende buralardayim da henüz o azmi göremedim bı 79 görseydim