- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.021
Yok sağdakiIkra meyra öncesi sonrası yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sağdakiIkra meyra öncesi sonrası yaptım
pembeli son halimYok sağdaki
zayıf duruyor mu yoksa bana mi öyle geliyorHarikasın ortadakimi son halin
Evet sağdaki pembeli dahada incecik olacağızpembeli son halim
Galiba en az kilo veren benim okadar da kisitliyorum kendimi ama az veriyorumBelki devam eder eski arkadaskarimiz Eki Görüntüle 2834899
Bence fark muhteşem. Tam motive devam edin daha da güzel olacak
Acaba kaloriyi çok mu düşürdünüz ? Metabolizma koruma durumuna geçince kilo zor veriliyor. Ben de kendimi çok kısıtlamıştım sonra metabolizmam şaştı azıcık birşey yesem hemen artı çıkıyordum tartıda biraz serbest bırakıp canınızın istediği bir şey varsa ucundan tadımlık yiyin bence daha rahat kilo veriliyor.Galiba en az kilo veren benim okadar da kisitliyorum kendimi ama az veriyorum
Merhaba hoşbuldumhoş geldiniz kilomuz yakın
Kesinlikle zayıf duruyor. Süpersinnn.Sporun etkisi süper. Yaza daha da inceleksin canım.zayıf duruyor mu yoksa bana mi öyle geliyor
Aslında benim zaafı. tatlı ve hareketsizlik biliyorum ben. Pendemiden dolayı evdeyiz dışarıya çıkmamaya çalışıyoruz. Evdede spor yapamıyorum ama en azindan leslie başlasam hiç fena olmayacak artık. Zaten sorunum basenlerimde bölgesel çalışmam lazım da işte....Acaba kaloriyi çok mu düşürdünüz ? Metabolizma koruma durumuna geçince kilo zor veriliyor. Ben de kendimi çok kısıtlamıştım sonra metabolizmam şaştı azıcık birşey yesem hemen artı çıkıyordum tartıda biraz serbest bırakıp canınızın istediği bir şey varsa ucundan tadımlık yiyin bence daha rahat kilo veriliyor.
Aksine pandemide ben de daha çok yürüyüş yapabiliyorum. Çünkü eşim evde hafta sonu evde oluyor kızı ona bırakıp rahatça yürüyüşümü yapabiliyorum. Kilolarımın çoğunu pandemi dönemlerinde verdim. Sitenin bahçesinde yürüyorum.Aslında benim zaafı. tatlı ve hareketsizlik biliyorum ben. Pendemiden dolayı evdeyiz dışarıya çıkmamaya çalışıyoruz. Evdede spor yapamıyorum ama en azindan leslie başlasam hiç fena olmayacak artık. Zaten sorunum basenlerimde bölgesel çalışmam lazım da işte....
Aslında mide zamanla küçülüyor. Ne kadar çok yerseniz o kadar büyür mide. Yavaş yavaş azalta azalta olabilir.Merhaba ben de başlamak istiyorum ama yediklerinize baktım da çok az değil mi baya acıkırım ben öyle yersem
O zaman başladım bugün. Çok sağlıklı değil ama sahur menümü yazayımAslında mide zamanla küçülüyor. Ne kadar çok yerseniz o kadar büyür mide. Yavaş yavaş azalta azalta olabilir.
hoş geldiniz öyle düsünmeyin az değil yediklerimiz siz nasıl bir beslenme şekli yapiyor sunuzMerhaba ben de başlamak istiyorum ama yediklerinize baktım da çok az değil mi baya acıkırım ben öyle yersem
hoş geldiniz umarım hedefinize ulaşırsınız sağlıkla mutlu bir şekildeO zaman başladım bugün. Çok sağlıklı değil ama sahur menümü yazayım
1 kaşarlı tost
Yarım domates
1 haşlanmış yumurta
Spor yapmaya da çalışacağım inşallah herkese başarılar