İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Galiba en az kilo veren benim okadar da kisitliyorum kendimi ama az veriyorum😣😣
Acaba kaloriyi çok mu düşürdünüz ? Metabolizma koruma durumuna geçince kilo zor veriliyor. Ben de kendimi çok kısıtlamıştım sonra metabolizmam şaştı azıcık birşey yesem hemen artı çıkıyordum tartıda biraz serbest bırakıp canınızın istediği bir şey varsa ucundan tadımlık yiyin bence daha rahat kilo veriliyor.

Merhaba 🤗
Sahurda elma yoğurt düşünüyorum 🙈
IMG_20210426_200811.jpg

Selamm
İftarda bugün kahvaltı yaptık. Ekmek yemedim ama bir gözleme yedim🙈 o kadandann bişi olmaz.
bir hurma yedim. Bugün tatlı yemedim. Gözlemeyi onun yerine sayalım.
saat 2 de de sahur için yarım havuç küçük salatalık 1 adet, yarım kase yoğurt iki üç parça ceviz yedim.

Acaba kaloriyi çok mu düşürdünüz ? Metabolizma koruma durumuna geçince kilo zor veriliyor. Ben de kendimi çok kısıtlamıştım sonra metabolizmam şaştı azıcık birşey yesem hemen artı çıkıyordum tartıda biraz serbest bırakıp canınızın istediği bir şey varsa ucundan tadımlık yiyin bence daha rahat kilo veriliyor.
Aslında benim zaafı. tatlı ve hareketsizlik biliyorum ben. Pendemiden dolayı evdeyiz dışarıya çıkmamaya çalışıyoruz. Evdede spor yapamıyorum 😣😣 ama en azindan leslie başlasam hiç fena olmayacak artık. Zaten sorunum basenlerimde bölgesel çalışmam lazım da işte....

Aslında benim zaafı. tatlı ve hareketsizlik biliyorum ben. Pendemiden dolayı evdeyiz dışarıya çıkmamaya çalışıyoruz. Evdede spor yapamıyorum 😣😣 ama en azindan leslie başlasam hiç fena olmayacak artık. Zaten sorunum basenlerimde bölgesel çalışmam lazım da işte....
Aksine pandemide ben de daha çok yürüyüş yapabiliyorum. Çünkü eşim evde hafta sonu evde oluyor kızı ona bırakıp rahatça yürüyüşümü yapabiliyorum. Kilolarımın çoğunu pandemi dönemlerinde verdim. ☺️ Sitenin bahçesinde yürüyorum.
benim basen ve bacak aramda yağ var işte o bölgesel çalışmayı bende yapamadım. Bir başlayabilsem devamı gelecek.

O zaman başladım bugün. Çok sağlıklı değil ama sahur menümü yazayım 🤪
1 kaşarlı tost
Yarım domates
1 haşlanmış yumurta
Spor yapmaya da çalışacağım inşallah🥺 herkese başarılar
hoş geldiniz umarım hedefinize ulaşırsınız sağlıkla mutlu bir şekilde 😊

X