İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Selam kızlar. Bende de ödem var hala gitmedi. Haftasonu yediklerimden galiba. Yine takıldım maalesef Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

kızlar bende Fac Secret kullanıyorum 1 ay önce 66.700 kiloymuşum şimdi 64.700 olsun bu iki haftalık değişim bence bir ayda yapmadım tamamen çünkü

Tebrikler canım az diye üzülmek yok bol eksiler olsun her hafta 500 versek kar yağdan da veriyoruz incelme yaşanıyor 25 kilo superrr harikasın

Sen nasılsın canım. Ayağın nasıl
iyi biraz daha ama çok ayakta olunca sızlıyor ağrı oluşuyor oyuzden pek verimli geçmedi spor açısından ama ife uyuyorum bide herby skinny ve detoks cayi varmışarkadaş önerdi bide onu denemek istiyorum sipariş verdim ama 12 nisanda elime geçer kargo neden okadar geç onuda anlamadım bugün diyetsyen e gittim koruma verdi iki ay sonra tartilmaya çağırdı bende hırs yaptım ona gittim üç ay 71.45le başladım bugün 71.8 çıktı

oyuzden kendim verip ona zayıf bir şekilde gitmek için çok azim ve hırslandım şu ayağım düzelsin tamamen sonra spora ağırlık vercem arti en az 1 saat yurucem bugün çok düşündüm eski azmim ve hırsım geri geldi çok mutluyum

Merhabalar

Öğle 13:00 de 3 dilim fırında yağsız yaptığım yumurtalı ekmek,40 Gr peynir,5 adet zeytin
Ara olarak Dukan birası
Akşam 19:00 da 1 tabak yoğurtlu makarna,2 adet minik sosis

Yarın yemeyi en sevdiğim yiyecek olan patatesle bir diyet gördüm konular arasında ona başlıyorum.

Bugün suyu az içtim bol bol Dukan birası içtiğim için,spor yok Salı günü Dr görüşüne kadar sporu askıya aldım

Tabiki hoş geldiniz aramıza cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim tatlım menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz
Teşekkür ederim menü foto paylaşmak zorunlumu acaba Bide ramazanda if nasıl yapılır. Malum kilo verimi duruyor ramazanda

Evet yazın eşimin ayağınada batmıştı. İyileşmesi biraz zaman alıyor. Çok güzel motive olman.

İyi akşamlar
2 Nisan 16/8
Öğle
1 küçük portakal
4 tane kalem böreği
2 küçük dolma biber
2 kaşık yoğurt
Akşam

2 kase yoğurtlu buğday çorbası
2,5 lt su
30 dk yürüyüş

Teşekkür ederim menü foto paylaşmak zorunlumu acaba Bide ramazanda if nasıl yapılır. Malum kilo verimi duruyor ramazanda
Bugün Baskul günümüz du paylasim yapmadınız yazabilirsiniz menüyü ramazanda sahuru 16-18 açlık ayarlayarak sahur yapınız bol eksiler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…