- 4 Aralık 2017
- 551
- 1.526
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.701
Sen nasılsın canım. Ayağın nasılçok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifasını versin rabbim yavruna bağışlasın seni
Tebrikler canım az diye üzülmek yok bol eksiler olsun her hafta 500 versek kar yağdan da veriyoruz incelme yaşanıyor 25 kilo superrr harikasınKızlar az verdim diye üzülmüştüm bugün ama kalori saydığım uygulamadan gördüm ki bugün tam 25. kilomu vermiş bulunuyorum dile kolay...Birden motivasyonum tavan yaptı
Bu aradaNur61_ çok tebrik ederim.
Diyete başlangıç kilonuz 66.7 mi listeye geçecem canım bol eksiler olsunkızlar bende Fac Secret kullanıyorum 1 ay önce 66.700 kiloymuşum şimdi 64.700 olsun bu iki haftalık değişim bence bir ayda yapmadım tamamen çünkü
Off verip verip geri aldim ideal kiloma gelemediğim için hep al ver aynı noktaya geliyorumKızlarr diyete başladığınız İlk kilonuzu yazın eklerimEki Görüntüle 2815673
üzülme canım almaman daha iyi böyle düşünSelam kızlar. Bende de ödem var hala gitmedi. Haftasonu yediklerimden galiba. Yine takıldım maalesefKilo veren herkesi tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 2815611
iyi biraz daha ama çok ayakta olunca sızlıyor ağrı oluşuyor oyuzden pek verimli geçmedi spor açısından ama ife uyuyorum bide herby skinny ve detoks cayi varmışarkadaş önerdi bide onu denemek istiyorum sipariş verdim ama 12 nisanda elime geçer kargo neden okadar geç onuda anlamadım bugün diyetsyen e gittim koruma verdi iki ay sonra tartilmaya çağırdı bende hırs yaptım ona gittim üç ay 71.45le başladım bugün 71.8 çıktıSen nasılsın canım. Ayağın nasıl
Teşekkür ederim menü foto paylaşmak zorunlumu acabaTabikihoş geldiniz aramıza cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim tatlım menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz
Az olur mu maşallah tebrikler canımKızlar az verdim diye üzülmüştüm bugün ama kalori saydığım uygulamadan gördüm ki bugün tam 25. kilomu vermiş bulunuyorum dile kolay...Birden motivasyonum tavan yaptı
Bu aradaNur61_ çok tebrik ederim.
Evet yazın eşimin ayağınada batmıştı. İyileşmesi biraz zaman alıyor. Çok güzel motive olman.iyi biraz daha ama çok ayakta olunca sızlıyor ağrı oluşuyor oyuzden pek verimli geçmedi spor açısından ama ife uyuyorum bide herby skinny ve detoks cayi varmışarkadaş önerdi bide onu denemek istiyorum sipariş verdim ama 12 nisanda elime geçer kargo neden okadar geç onuda anlamadım bugün diyetsyen e gittim koruma verdi iki ay sonra tartilmaya çağırdı bende hırs yaptım ona gittim üç ay 71.45le başladım bugün 71.8 çıktı
oyuzden kendim verip ona zayıf bir şekilde gitmek için çok azim ve hırslandım şu ayağım düzelsin tamamen sonra spora ağırlık vercem arti en az 1 saat yurucem bugün çok düşündüm eski azmim ve hırsım geri geldi çok mutluyum
Bugün Baskul günümüz du paylasim yapmadınızTeşekkür ederim menü foto paylaşmak zorunlumu acabaBide ramazanda if nasıl yapılır. Malum kilo verimi duruyor ramazanda