- 23 Haziran 2014
- 5.069
- 10.827
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.401
Canım.bu hafta ne yaptın attin mi ödemleri dün liste guncellenmemisti merak ettim seniMarhaba kızlar
Buhunun menüsü
Evet. Ben aralıktan beri yapıyorum. Saatleri hiç bozmadım. Ama beslenmede ara ara fazlaya kaçsamda şuan 11,5 kilo gittiKızlar özellikle daha önce yapanlara sorum
Duzgun bir şekilde yapıldığında 3 ayda 10 kilo vermek mümkün mü sizce ..
geldim geldim yok canım bırakmadım diyeti bu hfta tam uyamadım ife anacığım rahatsızlandı hastaneye gittik sonra annemlere gittim orda da internet olmadığı için yazamadım kusura bakmayın lütfen ama sizleri bırakmam mümkün değil
iyiyim canlarım benim sizleri çok özlemişim
Annenize çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşuriyiyim canlarım benim sizleri çok özlemişimanacığım rahatsızlandı hastaneye gittik sonra annemlere gittim orda da internet olmadığı için yazamadım bugün evime geçtim şükür iyi annem 29 marta randevusu var bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar rabbim tüm annelerimizi başımızdan eksik etmesin acılarını göstermesin inşallah ikra meyra bu hfta tam anlmyla uyamadm ife ama beni kabul edersen bu hfta itibariyle tam saatine ve ife uycam
Çok geçmiş olsun cnmiyiyim canlarım benim sizleri çok özlemişimanacığım rahatsızlandı hastaneye gittik sonra annemlere gittim orda da internet olmadığı için yazamadım bugün evime geçtim şükür iyi annem 29 marta randevusu var bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar rabbim tüm annelerimizi başımızdan eksik etmesin acılarını göstermesin inşallah ikra meyra bu hfta tam anlmyla uyamadm ife ama beni kabul edersen bu hfta itibariyle tam saatine ve ife uycam
çok teşekkür ederim canım benim inşallah yaAnnenize çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur
çok teşekkür ederim tatlım benim toparlarım tam gaz devamÇok geçmiş olsun cnmhemencik toparlanirsin inşallah .tabiki herzaman yerin hazır kuzum
Son hedefiniz kaç kilo canımEveeet yetmişe beş kala
Menü
6 zeytin
1 küp peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
1 küçük domates 1 yarım salatalik
1 adet yumurta
1 ince dilim tam buğday
Ara öğün
1 filtre kahve
2 tane gunkurusu kayısı
Akşam yemeği şuan karar vermedim yapınca yazacağım
Ayaklarımın fotosunu biraz kestim ayağım 40 numara ve tombul göz zevkiniz bozulmasin
Eki Görüntüle 2804636
16/8 penceresi yapın 16 saat açlıkPoff Son 3 Kilo gitmiyor gitmiyor if kaç saat yapılmalı