- 29 Aralık 2020
- 1.027
- 2.138
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.361
Yaklaşık 2 aydır bende. 1 hafta sonra inşallah sporla birlikte tamamiyle başlamak için sabırsızlanıyorum açıkçasıCanım sabret 1 ay geçti sanırım 1 hafta kaldı. Sonra kendi düzenine geçersin yaparsın sençünkü bu süreçte de artıya çok geçmedin çok şükür
Aynı menüler sadece öğünler sahur ve iftara çekiliyor dimi bu şekilde :)Ramazanda yine aynı şekilde 16-18 saat açlık var bunu bu defa gündüze çekmek zorundayız ilk bir kacgun vücut şaşıracak düzene girecek ve oruç bitecek geceye denk gelicek yine bir kacgun vücut şaşırıp tekrar düzene gireceksaatinizi 16 yada 18 saatlik açlık ayarlanacak
Tebrik ediyorum başlangıç kilonuzu görünce maşallah size ne zamandır yapıyorsunuz helal olsun :)Buyur canimIkra meyra . Bakalım haftaya ne olur :)
Yaaa hadi bakalımYaklaşık 2 aydır bende. 1 hafta sonra inşallah sporla birlikte tamamiyle başlamak için sabırsızlanıyorum açıkçası
Evet canimAynı menüler sadece öğünler sahur ve iftara çekiliyor dimi bu şekilde :)
Harika gidiyorsunSelamm kızlar hayırlı Cumalar dilerim
Geçen hafta 74,5 kg
Bu hafta 73,5 kg
Fark -1 kg
Eki Görüntüle 2804793
2 ay oldu . Yolum daha uzun bakalım ne olacak :) teşekkür ederimTebrik ediyorum başlangıç kilonuzu görünce maşallah size ne zamandır yapıyorsunuz helal olsun :)
Süpersinnn dukucumSelamm kızlar hayırlı Cumalar dilerim
Geçen hafta 74,5 kg
Bu hafta 73,5 kg
Fark -1 kg
Eki Görüntüle 2804793
Tebrik ederimmmSelamm kızlar hayırlı Cumalar dilerim
Geçen hafta 74,5 kg
Bu hafta 73,5 kg
Fark -1 kg
Eki Görüntüle 2804793
Az kalmış canım. Sen bu azimle yaparsınMaalesefki artiştayim. Tabiki bunda hem ife uymamanın hemde regl olacak olmamın etkisi var. En kısa sürede hem motive olmuş olarak hemde tam anlamıyla ife uyacak şekilde tekrar aranızda olacağım. Hatırlarsanız daha önce bahsetmiştim kayınvalidemin yanimda olduğundan. 1 hafta sonra gidecek inşallah bende eski ben olarak aranızda olacağım
Teşekkür ederim canım. Sizlerin motivesiyle güzel gidiyorHarika gidiyorsun
Teşekkür ederim canım. Umarım hep böyle gider. Süreç uzayınca bazen motivasyonumuz düşebiliyor.Süpersinnn dukucum
Teşekkür ederim canımTebrik ederimmm
Az kalmış canım. Sen bu azimle yaparsınMaalesefki artiştayim. Tabiki bunda hem ife uymamanın hemde regl olacak olmamın etkisi var. En kısa sürede hem motive olmuş olarak hemde tam anlamıyla ife uyacak şekilde tekrar aranızda olacağım. Hatırlarsanız daha önce bahsetmiştim kayınvalidemin yanimda olduğundan. 1 hafta sonra gidecek inşallah bende eski ben olarak aranızda olacağım
Teşekkür ederim canım. Sizlerin motivesiyle güzel gidiyorHarika gidiyorsun
Teşekkür ederim canım. Umarım hep böyle gider. Süreç uzayınca bazen motivasyonumuz düşebiliyor.Süpersinnn dukucum
Teşekkür ederim canım. Sen de üzülme ödemden dolayı. Haftaya daha fazla gider. Sen 20/4 oruç aralığını mı kullanıyordun.Tebrik ederimmm
Iki ayda mi düştünüz çok güzel ya kaçırdım bi ara grubuAy hiç te çok değil kilonuz. Boyunuzu öğrenebilir miyim? Ben 162 boy 63,600 ile başladım. 2 ay önce. Şimdi 54 kilodayım zor değil sabır azim irade
Geçen hafta 54.00 ı gördüm 58 günde 63.600 den düştüm. Darısı size olsun hoşgeldiniz tekrarIki ayda mi düştünüz çok güzel ya kaçırdım bi ara grubu
Düzenli olmali 16/8 ile başlayın kiloda durma yaşarsanız 18/6 bir hafta yapıp tekrar 16/8 dönün tekrar kilo durursa aynı şekilde devam takı hadefe kadar hedef zorluyor kilo veriminde duraksama çok yaşarsın o dönem 18)6 gider o dönem durursa yine 20/4 sadece haftada bir gün yapılırkızlar birşey soracağım if in hep aynı düzende mı yapılması lazım ? Mesela 1 gün 16/8 birgün 18/6 olmaz mı? Ben 18/6 düzenine uyacağım demiştim emzirdigim için ama mesela bugun disardaydim ilk öğünü 13.00 gibi ancak yapabildim.Aksam yemeği için 21.00 e kadar beklemek istemiyorum 19.00 da yeyip kapatmak isterim 21.00 çok geç.Dolayisiyla bugün 18/6 yapmış olurum olmaz mı öyle ? Biraz da duruma göre saatler esneyemez mı hep ayni saatlerde mı yapmak lazım ? 1-2 saatlik oynamalar olamaz mı?