- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.381
Menü / akşam yemeği güncellemeEveeet yetmişe beş kala
Menü
6 zeytin
1 küp peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
1 küçük domates 1 yarım salatalik
1 adet yumurta
1 ince dilim tam buğday
Ara öğün
1 filtre kahve
2 tane gunkurusu kayısı
Akşam yemeği şuan karar vermedim yapınca yazacağım
Ayaklarımın fotosunu biraz kestim ayağım 40 numara ve tombul göz zevkiniz bozulmasin
Eki Görüntüle 2804636
Voit Koşu bantim var cok hantal ve gurultulu.. atsan atilmiyor satsan satilmiyor. Yer bile degismiyor. Dunya para da cabasi. Sokakta yurumek daha iyi bence..Bi de kızlar eve yürüyüş bandı mi iyi yoksa bisiklet tarzı birşeyler mi
Teşekkür ederimVoit Koşu bantim var cok hantal ve gurultulu.. atsan atilmiyor satsan satilmiyor. Yer bile degismiyor. Dunya para da cabasi. Sokakta yurumek daha iyi bence..
bisiklet daha iyi, ama kucuk hafif igreti olmayacak. Tv guzel izleniyor bisiklette.
Annemin evinde catida ikinci el voit R-670 aldim bunu cok sevdim. Biraz boyu uzun sorun olmazsa . yatay bisiklet bana daha uygun cunku sirtim agriyor . Kurek de sirtima cok iyi geliyor. Tavsiye ederim
İlk başlarda oluyor canım. Sistem oturunca çok rahat oluyor. Beslenme saatlerinde karbonhidratlı yiyecekleri az tüketmeye çalış. Onlar çok acıktırıyor. Birde nasılsa tadını nasılsa biliyorum deAçlık var mı kizlaaaarr ölüyorum şuan gözümden pogacalar etimek tatlilari geçiyor
Ama azimliyim bırakmayacağımmm..
Kardeşim abur cubur almış ama yinede sadece şöyle bir dış paketlerini inceledim bıraktım
Aslında bende çok yapmak istiyorum ama o düzeni kuramadım maalesef.Duku evet canım ben 20/4 yapıyorum cuma günleri serbest gün bırakıyorum yani 6 ya kadar yemek yiyorum çok yağlı olmamak koşuluyla canımın istediği birşeyi yiyorum geri kalan günler 10 da kahvaltı hafif. 2 de proteinli bir yemek salatalı. O kadar :)
Çok fazla değil yediklerin benceİyi akşamlar kızlar akşam misafir vardısabah ve ara öğünde çok iyiydim ama akşam patladım
Çorba ara öğün kızın akşam işte pasta börek yedim misafirle birlikte akşam yemeği yersem birde onlarla oturup yiyecektim akşam yemeği yemeyip ara öğünde çorba içtim sonrada çayın yanına pasta börek maalesefİlk başlarda oluyor canım. Sistem oturunca çok rahat oluyor. Beslenme saatlerinde karbonhidratlı yiyecekleri az tüketmeye çalış. Onlar çok acıktırıyor. Birde nasılsa tadını nasılsa biliyorum de
Aslında bende çok yapmak istiyorum ama o düzeni kuramadım maalesef.
Çok fazla değil yediklerin bence
En iyi eliptik canım her yanın calisiyorTeşekkür ederimeşimle de bir konuşayım bakayım ne diyor beyefendi
Bundan bende de vardı iki sene önce gerçekten kol bacak karın ne varsa calistiriyordu genel olarakEn iyi eliptik canım her yanın calisiyorEki Görüntüle 2805122
Kesinlikle mümkün. Sporla da desteklenirse fizikte ciddi fark yaratıyorKızlar özellikle daha önce yapanlara sorum
Duzgun bir şekilde yapıldığında 3 ayda 10 kilo vermek mümkün mü sizce ..