İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın kızlar iğnelerden dolayı erken regl oldum onun ce iğnelerin etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü diyetime uydum ama moral bozmayacam çünkü ramazana kadar 60 i görmekistiyorum yürüyüş başlayınca hızlanacak vermem bide bu kilo kilit noktam bırakırsam yukarı çıkıcak inmeye başlayınca da hızlanacak

Eklentiler

• 20210319_101400.jpg
    20210319_101400.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 20
Eveeet yetmişe beş kala 😀😀😀😀
Menü
6 zeytin
1 küp peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
1 küçük domates 1 yarım salatalik
1 adet yumurta
1 ince dilim tam buğday
Ara öğün
1 filtre kahve
2 tane gunkurusu kayısı

Akşam yemeği şuan karar vermedim yapınca yazacağım 😀😀

Ayaklarımın fotosunu biraz kestim ayağım 40 numara ve tombul göz zevkiniz bozulmasin 😀😀😀😀
IMG_20210319_114347.jpg

Günaydın arkadaşlar ben bugün resim göndermeyeceğim çünkü aynı kilodayım 3-4 gün adet sancısı ve şişlik çektim birkaç gün önce söküldü ona bağlıyorum çünkü diyetimden hiç şaşmadım aynı şekilde devam ettim sonuçları artık haftaya görürüm bu hafta böyle oldu olsun yeter ki hastalanayım kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum 😍
Yinede paylaşım istiyoruz cnm senin ödemin haftaya daha eksi gosterir 👍

Eveeet yetmişe beş kala 😀😀😀😀
Menü
6 zeytin
1 küp peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
1 küçük domates 1 yarım salatalik
1 adet yumurta
1 ince dilim tam buğday
Ara öğün
1 filtre kahve
2 tane gunkurusu kayısı

Akşam yemeği şuan karar vermedim yapınca yazacağım 😀😀

Ayaklarımın fotosunu biraz kestim ayağım 40 numara ve tombul göz zevkiniz bozulmasin 😀😀😀😀
Eki Görüntüle 2804636
Ay hiç te çok değil kilonuz. Boyunuzu öğrenebilir miyim? Ben 162 boy 63,600 ile başladım. 2 ay önce. Şimdi 54 kilodayım zor değil sabır azim irade

Ay hiç te çok değil kilonuz. Boyunuzu öğrenebilir miyim? Ben 162 boy 63,600 ile başladım. 2 ay önce. Şimdi 54 kilodayım zor değil sabır azim iradehelal

Ay hiç te çok değil kilonuz. Boyunuzu öğrenebilir miyim? Ben 162 boy 63,600 ile başladım. 2 ay önce. Şimdi 54 kilodayım zor değil sabır azim irade
Helal olsun size maşallah çok iyi vermişsiniz
Boyum 164
Benim merak ettiğim ramazanda nasıl yapicaz yeme düzenini bu konuda deneyimin var mı canım

Teşekkür ederim🙏 Ramazanda nasıl olacağını bilemedim 🤷‍♀️ Ikra meyra Ikra meyra kaptanımız 🤩 daha iyi bilir
Ramazanda yine aynı şekilde 16-18 saat açlık var bunu bu defa gündüze çekmek zorundayız ilk bir kacgun vücut şaşıracak düzene girecek ve oruç bitecek geceye denk gelicek yine bir kacgun vücut şaşırıp tekrar düzene girecek 👍saatinizi 16 yada 18 saatlik açlık ayarlanacak 🙈

Hoş geldiniz aramıza 🤗 yarın baskül günü paylaşım yaparsınız son hedifinizi yazın listeye ekliyecegim tatlım 😘 menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz cuma günü 🤗 çok iyi vermissin 👏 bol eksiler olsun 💃
Hoşbulduk :) Sabah 66.20 çıktım. Hedefim su anlık 56 .amin çok sağolun herşey gönlümüzce olsun. Hergun menü paylaşımı yapiyomusunux

Çok geçmiş olsun canım . 😔

Hoşgeldiniz. Güzek vermişsinix.Kaç günde verdiniz.
Hoşbulduk :) Bu benim 3 haftalık ama ekmek filan yedim yani akşamları çayla çekirdek pasta yiyodum sadece iki öğün ve bol suyu ile vermiştim bu 3 kiloyu. Tamamen uyarsan ve bir saat yürüyüş yaparsak daha iyi olacağına eminim. Bi de kızlar eve yürüyüş bandı mi iyi yoksa bisiklet tarzı birşeyler mi

Hoşbulduk :) Sabah 66.20 çıktım. Hedefim su anlık 56 .amin çok sağolun herşey gönlümüzce olsun. Hergun menü paylaşımı yapiyomusunux
Görselli paylaşım yapmalısınız 🤗 haftaya uyalım lutfen 😘

Bı de kızlar mesela ben tayt tişört çıkıyorum baskule sabahları uyanınca. Nasıl ve ne zaman tartilmaliyim

X