- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.101
Günde 5-6 tane
Su kesmiyor.Soda istiyorum sürekli..Gebelik sekerim vardı benim insulin kullandim gebeliğim boyunca..Şekerim halâ normale dönmedi.Soda içince ağzımın içindeki şekerden kaynaklı yapışıkligi gideriyordu hamileyken alıştım.Bir de sigarayı bırakmıştım hamilelikle birlikte.Sigara yerine de koyuyorum sanırım.Surekli bir soda içme isteği var.Kola içsem onu da içerim asitli olduğu için ama içmiyorum elbette sevmem zatenhizli yemek ve maden suyu dışında bir sorun yok bence. Yediklerin tertemiz, ve ici dolu vitamin. Sen emziriyorsun bir de. Ben emzirmeden boyle yiyip kilo veriyorsam sen kesin dogru yoldasın. Kısarsan metabolizman yavaşla, enerjin düşer, küçük bebekle sinirlerin bozulur, kayışların kopar... temiz temiz yemeye devam et bence harika menün..
buna cok şaşırdım ne gerek var ki bu kadar cok sodaya? Bir doktor gazlı icecekler mide buyutur, maden suyu da aynıdır, icine gazi basınca mide buyur rahatlarsi, yani iki beden buyuk giyince rahatlaman gibi , sindirimle alakasi yok demisti .. bence soda yerine su ic
İnşallah yarın bol eksiler görürsün ,günaydın kizlar bugün de yağmur yağıyor oyuzden yürüyüş yapmicam ama 1 saat leslie yaptim sabah sabah
18/6 pencere
kahvaltı 9 protein salatası 12 de iki dilim yeşil elma ve türk kahvesi 15 yeşil çay 5 fındık 17 de et sote 4 kasık kadar 4 kasık yoğurt ve bol yeşillik lı salata yarim saat sonra maden suyu
inşallahcanım benim hep birlikte görelim eksileriİnşallah yarın bol eksiler görürsün ,
1-2 sade maden suyu yeterli mineralleri evet çok iyi vitamin vs çok iyi ama 6 çok fazlaKızlar kandiliniz mübarek olsun ancak girebildim foruma
Kahvaltı:Görselde ekmeksiz,yanında 1 fincan sekersiz kahve
Ara Öğün : 15 adet badem,2 YK Fıstık ezmesi
Akşam :1 tabak kurufasulye ve bol karışık salata ekmek yok
Kızlar ben çok mu yiyorum?Akşamları ogunden sonra mide bulantısı oluyor.Bir de 7 de kapatayım diye hızlı hızlı yiyorum..Günde 5-6 tane soda içiyorum.Emziriyorum bu kadar soda tüketimi zararlı olabilir mi acaba?
Süpergünaydın kizlar bugün de yağmur yağıyor oyuzden yürüyüş yapmicam ama 1 saat leslie yaptim sabah sabah
18/6 pencere
kahvaltı 9 protein salatası 12 de iki dilim yeşil elma ve türk kahvesi 15 yeşil çay 5 fındık 17 de et sote 4 kasık kadar 4 kasık yoğurt ve bol yeşillik lı salata yarim saat sonra maden suyu
Yaaa yerim seni çok özledim sizi
Bence sağlıklı beslenerek kendiniz verseniz daha iyi olur. Sağlıklı beslenme düzenini oturtmadığımız sürece verdiklerimizi de geri alırız. Vermek zor bir süreç biliyorum ama korumakta bir o kadar zor.İyi akşamlar hepinizin kandili mübarek olsun
Öğle 13:30 da bol sütlü kahve
Ara 16:30 2 dilim fit kek
Akşam 19:30 da yoğurtlu kereviz salatası
Bugün sıvı detoksu yapacaktım ama yapamadım. Bu saate kadar 2 litre su içtim 60 squat,50 mekik,30 saniye plank yaptım onun dışında spor yapmadım
Ya kızlar vermem gereken çok fazla kilo var hâlen. Ameliyat mı araştırsam bilemedim eşim kesinlikle karşı üstelik özel aşırı pahalı devlet hastanesi araştırmam lazım. Off bilemiyorum kafam karıştı
Bence enziren bir anne olarak çok güzel dengeli besleniyorsunuz. Sadece soda fazla geldiiKızlar kandiliniz mübarek olsun ancak girebildim foruma
Kahvaltı:Görselde ekmeksiz,yanında 1 fincan sekersiz kahve
Ara Öğün : 15 adet badem,2 YK Fıstık ezmesi
Akşam :1 tabak kurufasulye ve bol karışık salata ekmek yok
Kızlar ben çok mu yiyorum?Akşamları ogunden sonra mide bulantısı oluyor.Bir de 7 de kapatayım diye hızlı hızlı yiyorum..Günde 5-6 tane soda içiyorum.Emziriyorum bu kadar soda tüketimi zararlı olabilir mi acaba?
Çok güzel gidiyorsun canım. Bizim burdada yağmur yağdı bugün. Yarın bol eksiler olsungünaydın kizlar bugün de yağmur yağıyor oyuzden yürüyüş yapmicam ama 1 saat leslie yaptim sabah sabah
18/6 pencere
Bekle bizi doğurup gelcez inşallah sağ salim.o zaman kaldığımız yerden devamYaaa yerim seni çok özledim siziAlyaliya çok seviyorum doğumunuza az kaldı maşallah ikinize güzel haberler bekliyorum sizden
teşekkür ederim canım sende güzel gidiyorsun bol eksiler olsun inşallahBence sağlıklı beslenerek kendiniz verseniz daha iyi olur. Sağlıklı beslenme düzenini oturtmadığımız sürece verdiklerimizi de geri alırız. Vermek zor bir süreç biliyorum ama korumakta bir o kadar zor.
Bence enziren bir anne olarak çok güzel dengeli besleniyorsunuz. Sadece soda fazla geldii
Çok güzel gidiyorsun canım. Bizim burdada yağmur yağdı bugün. Yarın bol eksiler olsun
Bizde ilk defa bu kadar fazla yediğinizi görüyoruzsabah 10.00
-yumurtanın sadece sarısını yedim
ara öğün
-züber tanesi 45 kalori 3 adet yedim
akşam 17.30
-5 hafta sonra ilk kez makarna yedim4 kaşık
3 litre su
Spor yok