- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.121
Merhaba kızlar nissss hala bana az yiyor gibi geliyorsun ne güzel
Akşam yemeğinde köfte ve salatayı eşimle yedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden ne güzel ilerliyorsunuz. Pes etmeyin. Ayağınızdan dolayı mı motivasyonunuz düştüİyi akşamlar
Öğle 13:30 da bol sütlü kahve
Ara 16:30 2 dilim fit kek
Akşam 19:30 da 1 yemek kaşığı zeytinyağı eklenmiş karışık yeşil salata
Spor yapmadım açıkçası dün ve bugün motivasyonum biraz azaldı
Yerim dördünüzü sizsiniz alya buda tilmad maşallah size az aldınız kilocuklariBekle bizi doğurup gelcez inşallah sağ salim.o zaman kaldığımız yerden devam 34.haftadayım 8 kilo aldım
O da var tabi yürüyüş benim asıl sporumdu diğerlerini ona destek yapıyordum ayrıca biraz hormonal sıkıntılarım var gibi görünüyor dr o kadar vitamin yazdı ama hep halsizim ve regl olmadım bu ay hamilelik gibi birşey de yok üstelik bu hafta illaki birşeyler kaçamak yaptım kendime engel olamadım ona çok canım sıkıldı niye yapamıyorum diye hâttâ artı çıktım tartıda falan iyice moralim bozuldu. Neyse toparlarım herhalde arada böyle şeyler oluyor.Neden ne güzel ilerliyorsunuz. Pes etmeyin. Ayağınızdan dolayı mı motivasyonunuz düştü
Eski düzenime göre yasaklı yiyecekleri yavaş yavaş eklemek istiyorum çünkü ideal kilomdayım şuan azar azar da olsa kontrollü bir şekilde yiyeceğimBizde ilk defa bu kadar fazla yediğinizi görüyoruz Yavaş yavaş normale dönüyorsunuz galiba. Afiyet olsun
Azar azar daha sonra koruma döneminde biraz daha artırarak devam edeceğim canımMerhaba kızlar nissss hala bana az yiyor gibi geliyorsun ne güzel
Lisbethcim bence kendine iyi davran hakkini ver. bak artık 99 lara geldin. Arada bir yukarı yönleniyoruz bende de öyle. Üzülme sıkılma hormon icin ilac alırsın daha da hizli gider kilon. Sen yeterki sağlıklı beslenmeye yavas yavas alis. Biraz ac birakiyorsun kendini gibime geliyor bu da moralini bozar. Uzulme koca koca salatalar yap kendine sirke limon zeytinyağı zevkli zevkli doldur miden.. yogurt ye keteb tohumu corekotu ekle, aralarda en kocamanindan bir elma bir ayran.. bak 110 lardan başladın yaptığına da bak, gideceğin yol gözünü korkutmasin. Acelemiz yok, Allah uzun ömür versin hersey guzel olacak de kendine. Gecen gün ameliyat yazmıştın bmi uygun senin, bir devlet hastanesine kaydıni yaptır siraya gi istersen, zaten 1-2 yilda sira geliyor mesela numune de. zaten o zaman bile once diyet diyorlar burda yolumuza devam ederiz. Sen alışkanlıklarını değiştirmiş olursun vakit geldiğinde hala istiyorsan ameliyat olursun. Gerek kalmamis olursa da kurtulmus olursun. Kazan-kazan olur yani her turlu. 1-2 seneye hersey mis gibi olur canim. Canin sağolsun hersy hallolur. Topuklarin da rahatlar zayıfladıkça yürürsün ufak ufak moralini bozma sen yeter kiona çok canım sıkıldı niye yapamıyorum diye
Ya gerçekten çok teşekkür ederim çok destek veriyorsunuz. Düşük kalorili yiyeceklerden bol bol yiyeceğim artık. Haftaya ameliyat için görüşmem var dediğin gibi yapacağım. Tekrar çok teşekkür ederimLisbethcim bence kendine iyi davran hakkini ver. bak artık 99 lara geldin. Arada bir yukarı yönleniyoruz bende de öyle. Üzülme sıkılma hormon icin ilac alırsın daha da hizli gider kilon. Sen yeterki sağlıklı beslenmeye yavas yavas alis. Biraz ac birakiyorsun kendini gibime geliyor bu da moralini bozar. Uzulme koca koca salatalar yap kendine sirke limon zeytinyağı zevkli zevkli doldur miden.. yogurt ye keteb tohumu corekotu ekle, aralarda en kocamanindan bir elma bir ayran.. bak 110 lardan başladın yaptığına da bak, gideceğin yol gözünü korkutmasin. Acelemiz yok, Allah uzun ömür versin hersey guzel olacak de kendine. Gecen gün ameliyat yazmıştın bmi uygun senin, bir devlet hastanesine kaydıni yaptır siraya gi istersen, zaten 1-2 yilda sira geliyor mesela numune de. zaten o zaman bile once diyet diyorlar burda yolumuza devam ederiz. Sen alışkanlıklarını değiştirmiş olursun vakit geldiğinde hala istiyorsan ameliyat olursun. Gerek kalmamis olursa da kurtulmus olursun. Kazan-kazan olur yani her turlu. 1-2 seneye hersey mis gibi olur canim. Canin sağolsun hersy hallolur. Topuklarin da rahatlar zayıfladıkça yürürsün ufak ufak moralini bozma sen yeter ki
bnce bırakma yaGünaydın kızlar. Önce tartı fotoğrafı,
Eki Görüntüle 2800123
Geçen haftayla aynıyım ama buna sevindim. Çünkü 2 gündür akşam 9 da çıkıyorum. Toplantılar o kadar uzuyor ki, ne yemek söylerlerse mecbur ordan yiyorum. Eğer çok ağır şeyler gelirse pide gibi eve gidince yiyorum. Aralıklı oruca pek sadık kalamıyorum yani. Size uyum sağlayamıyorum diye fazla fazla üzülüyorum. Ben ne zaman “normalleşirim” kestiremiyorum, o nedenle çok üzülerek size bir süre veda etmek istiyorum.
Nasıl sevindim yaaa tebrik ederim canım Daim olsun inşallahgünaydın kizlar gecn hafta
70.40 di
bu hfta 68.80
çok sevindim ya
umudum yeniden geri geldi
İnşallah bu süreç çok uzamaz yine aramıza katılırsınızGünaydın kızlar. Önce tartı fotoğrafı,
Eki Görüntüle 2800123
Geçen haftayla aynıyım ama buna sevindim. Çünkü 2 gündür akşam 9 da çıkıyorum. Toplantılar o kadar uzuyor ki, ne yemek söylerlerse mecbur ordan yiyorum. Eğer çok ağır şeyler gelirse pide gibi eve gidince yiyorum. Aralıklı oruca pek sadık kalamıyorum yani. Size uyum sağlayamıyorum diye fazla fazla üzülüyorum. Ben ne zaman “normalleşirim” kestiremiyorum, o nedenle çok üzülerek size bir süre veda etmek istiyorum.
inşallah ya bnde çok sevindimNasıl sevindim yaaa tebrik ederim canım Daim olsun inşallah
senden de güzel haber beklyrmNasıl sevindim yaaa tebrik ederim canım Daim olsun inşallah