- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.061
Dosya ekle ye basınca galeri hiç gelmiyor ki açılmıyor yani☹Bazen benimde öyle oluyor. Ekleyeceğiniz fotoğrafı önce kırpın öyle kaydetin. Sonra ekleyin. Ben genellikle öyle yapıyorum.
bnde resim atamıyordum sonra resmi arşivle ye bastım sonra girdim resimler cikyo orda göz at bölümünden bastım yükledim blmyrm anlatabildim miKızlar teknik sorunlarımızı kime yazıyoruz neden böyle oluyor diye ?
Bende de oyle oldu bende google dan kadinlar klubune giris yaptim oyle resim paylasabiliyorum . Programdan bende paylasamiyorum.Kızlar teknik sorunlarımızı kime yazıyoruz neden böyle oluyor diye ?
Verdin tatlım çok iyi gidiyorsunEki Görüntüle 2798261
selam kızlar bugün 9 da kahvaltı bir yumurta bir dilim ekmek 5 zeytin domates salatalık marul maydonoz roka kuş otu dışarda yürüdüm saatlerce oyuzdn ara öğün bir fincan türk kahvesi tarçın ve öğütülmüş karanfil ile yaptım 17 de de bir kepce çorba salata ve kavurma 90 gram 4 kasık yoğurt dükan burası için malzemeleri aldım yarından itiberen başlıyorm@ikra meyra nasıl gdyo sizce ben mutluyum en azından vermesemde almam diye düşünüyrm
Google'dan girip öyle deneyin birdeKızlar teknik sorunlarımızı kime yazıyoruz neden böyle oluyor diye ?
Evet dikkat et canım. Bende yıllar önce senin gibi yiyeceklermi kısıtlayarak çok kilo verdim. Ama hem kas kaybı yaşadım. Verdiğim kilolarıda fazlasıyla geri aldım. Metabolizmamda yavaşladı.Doğru bir şey yapmıyorum siz en iyisini yapıyosunuzBilerek de az yicem demiyorum aslında midem küçüldü bir tabağı komple doldursamda bu kadarını yiyebilirim heralde
Hastamısınız acaba16/8
spor yok hala halsizim
Ara filtre kahve ve tuzlu fistik
HoşgeldinizHerkese merhaba, Beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. Emziren anneyim bebiş 2 aylık ve 81.5 kiloyumHedefim 60 kg yani her zaman bulunduğum kilo.. 16/8 bana uygun geldi.. Herkese bol eksiler dilerim
bnde resim atamıyordum sonra resmi arşivle ye bastım sonra girdim resimler cikyo orda göz at bölümünden bastım yükledim blmyrm anlatabildim mi
Evet programdan olmuyormuş google dan oluyor.Çok teşekkür ederimBende de oyle oldu bende google dan kadinlar klubune giris yaptim oyle resim paylasabiliyorum . Programdan bende paylasamiyorum.
Aynen yüklü programdan olmuyor google dan girmek gerekiyor.Kahvalti ve akşam yemeğimi beraber paylaşayım artıkGoogle'dan girip öyle deneyin birde
Hoş buldumEvet dikkat et canım. Bende yıllar önce senin gibi yiyeceklermi kısıtlayarak çok kilo verdim. Ama hem kas kaybı yaşadım. Verdiğim kilolarıda fazlasıyla geri aldım. Metabolizmamda yavaşladı.
Hastamısınız acaba
Hoşgeldiniz
Tabiki olur Perşembe cuma cumartesi devam edebilirsin canimİyi akşamlar
9 Mart 18/6
Sabah
500 ml limonlu su
1 fincan yeşil çay
Eki Görüntüle 2798362
Sadece lor peyniri görünüyor ama patatesler altta kaldıAyranımı da içtim. 20:00 de yeşil çayımı içip kapatırım. Yarın niyetliyim. İkinci günü Perşembe yapsam olur mu Ikra meyra
2,5 lt su
10000 adım
30 dk pilates
Tok tuttu degilmiİyi akşamlar
9 Mart 18/6
Sabah
500 ml limonlu su
1 fincan yeşil çay
Eki Görüntüle 2798362
Sadece lor peyniri görünüyor ama patatesler altta kaldıAyranımı da içtim. 20:00 de yeşil çayımı içip kapatırım. Yarın niyetliyim. İkinci günü Perşembe yapsam olur mu Ikra meyra
2,5 lt su
10000 adım
30 dk pilates
Afiyet olsunKızlar ben ekmek ve türevleri pilav makarna bulgur yemiyorum.Sabah kahvaltım oldukça türlü oldu sanırım.Ekmek yerine 1 elma ve küçük muz kullandim.Biberler yağda kızardı yağdan zengin beslenme olduAra öğünde şekersiz tahini muzla tatlı yaptım.Sekersiz double Türk Kahvesi ve soda..Akşam yemegim ise fakir oldu.1 kase mercimek yemeği,2 minnak köfte ve bol salata..Eşim salatayı benden önce tırtıklamış o yüzden sulanmış bana da suyu kalmış
Evet doymam sanıyordumTok tuttu degilmiiyi gectimi günün
Hoş geldiniz aramızamerhaba bende katılabilirmiyim
basladım 1 haftadır ama olacak mı bilmiyorum
aksam menüsü beni çok zorluyor
pirinç patates makarna tüketmemem gerek ee ne yicem ben
hafta 3 gün reformer pilatese gidiyorum. yürüyüşe de başladım