-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.081
Yok kız ne alakası varkızlar bugün yürüyüş yapamadım ev işleri cmsr yemk fln bakalım yarın yürürüm inşallah kahvaltı da marul maydonoz roka peynir zeytin bir dilim ekmek ve kayisi çayı içtim sonra dukan içeceğini hazrldm tadi değişik ama güzelondan içtim öğlen 4 yemk kaşığı yoğurt içine 4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek pul biber ve nane ile yedim 16 30 da kapatacağım bu günü ıspanak oturtması ve yoğurt ile 2 litre su içtim gece yatana kadar 4 olur kizlar bse sorcam dün ve ondan önceki gün baya yürüdüm bebek arabasına iki çocuk ile sürdüm halde bacaklarım ağrımıyor neden olabilir ağrıyınca yağ eriyor diyor komsum bnm yağım erimiyor mu anlamadım
Ağrıyanların da bir kaç güne tempoya alışınca geçiyor ağrıları o zaman onlarda da yağ yakımı duruyor mu öyle düşünkızlar bugün yürüyüş yapamadım ev işleri cmsr yemk fln bakalım yarın yürürüm inşallah kahvaltı da marul maydonoz roka peynir zeytin bir dilim ekmek ve kayisi çayı içtim sonra dukan içeceğini hazrldm tadi değişik ama güzelondan içtim öğlen 4 yemk kaşığı yoğurt içine 4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek pul biber ve nane ile yedim 16 30 da kapatacağım bu günü ıspanak oturtması ve yoğurt ile 2 litre su içtim gece yatana kadar 4 olur kizlar bse sorcam dün ve ondan önceki gün baya yürüdüm bebek arabasına iki çocuk ile sürdüm halde bacaklarım ağrımıyor neden olabilir ağrıyınca yağ eriyor diyor komsum bnm yağım erimiyor mu anlamadım
Yarindan itibaren başlayacağım tesekkur ederim. Cuma gunu de baskul fotosu atarim.Hoş geldiniz aramızacuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz
O kadar sıkma herşeyi kontrollü tüketin önemli olan aclikta 18-16 saat hiç birşey yememek
Sadece sabah 1-2 dilim ekmek
Akşam bulgur pilavı 3 kaşık
Makarna 3 kaşık
Pirinç pilavı 2 kaşık
Bir orta boy patates
Haftada tüketilebilir birinden biri üst üstte bu seçenekler getirmeyin pilav makarna patates hepsi bir arada tüketmeyin yada üst üstte getirmeyin sıkmadan kontrollü tüketin korumaya geçtiğimizde bunları yediğimizde kilo yapar o nedenle arada yemenizin bir sakıncası yok vücut herşeyi tadacak
Belli bir kiloya düştüğünde bir kisi bunlarada yer vermeli 10 kilo verdin haftada birini tüket ödül yap diğer hafta makarna ödülü diğer hafta tavuklu pilav ödülü diğer hafta etli patates ödülü. Vs vs olacak ilk zamanlar zor gececek alırsın önce kilonuzun bir kısmını verelimbol eksiler olsun
Bende pusetle oğlumu atıp yürüdüm 80 kilo ikenkızlar bugün yürüyüş yapamadım ev işleri cmsr yemk fln bakalım yarın yürürüm inşallah kahvaltı da marul maydonoz roka peynir zeytin bir dilim ekmek ve kayisi çayı içtim sonra dukan içeceğini hazrldm tadi değişik ama güzelondan içtim öğlen 4 yemk kaşığı yoğurt içine 4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek pul biber ve nane ile yedim 16 30 da kapatacağım bu günü ıspanak oturtması ve yoğurt ile 2 litre su içtim gece yatana kadar 4 olur kizlar bse sorcam dün ve ondan önceki gün baya yürüdüm bebek arabasına iki çocuk ile sürdüm halde bacaklarım ağrımıyor neden olabilir ağrıyınca yağ eriyor diyor komsum bnm yağım erimiyor mu anlamadım
Siz bilirsiniz görsel olduğunda daha iyi oluyor kim uğraşak yazmaylaYarindan itibaren başlayacağım tesekkur ederim. Cuma gunu de baskul fotosu atarim.
Yemekleri foto olarak atmak zorundamiyiz
aynen ya öyle soyledi de komsum bnde anlayamadımAğrıyanların da bir kaç güne tempoya alışınca geçiyor ağrıları o zaman onlarda da yağ yakımı duruyor mu öyle düşün
Bende pusetle oğlumu atıp yürüdüm 80 kilo ikenağrıması şart değil artık alışmışın spora çok iyi ne güzel agrimamasi