İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar kandiliniz mübarek olsun ancak girebildim foruma
Kahvaltı:Görselde ekmeksiz,yanında 1 fincan sekersiz kahve
Ara Öğün : 15 adet badem,2 YK Fıstık ezmesi
Akşam :1 tabak kurufasulye ve bol karışık salata ekmek yok

Kızlar ben çok mu yiyorum?Akşamları ogunden sonra mide bulantısı oluyor.Bir de 7 de kapatayım diye hızlı hızlı yiyorum..Günde 5-6 tane soda içiyorum.Emziriyorum bu kadar soda tüketimi zararlı olabilir mi acaba?

Eklentiler

• 20210310_124828.jpg
    20210310_124828.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 23
16/8
spor yok ..
saygilar efenim...

Eklentiler

• B4EBB7B1-2B36-4B14-9B3E-8C94D9918228.jpeg
    B4EBB7B1-2B36-4B14-9B3E-8C94D9918228.jpeg
    131,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 845FC0FA-2C0A-4E8D-AF87-4F3FF15F186F.jpeg
    845FC0FA-2C0A-4E8D-AF87-4F3FF15F186F.jpeg
    73,6 KB · Görüntüleme: 29
  • FEDC5682-D19D-49F7-ADE4-7E3847D6C47D.jpeg
    FEDC5682-D19D-49F7-ADE4-7E3847D6C47D.jpeg
    110,7 KB · Görüntüleme: 29
hizli yemek ve maden suyu dışında bir sorun yok bence. Yediklerin tertemiz, ve ici dolu vitamin. Sen emziriyorsun bir de. Ben emzirmeden boyle yiyip kilo veriyorsam sen kesin dogru yoldasın. Kısarsan metabolizman yavaşla, enerjin düşer, küçük bebekle sinirlerin bozulur, kayışların kopar... temiz temiz yemeye devam et bence harika menün..

😳😳😳 buna cok şaşırdım ne gerek var ki bu kadar cok sodaya? Bir doktor gazlı icecekler mide buyutur, maden suyu da aynıdır, icine gazi basınca mide buyur rahatlarsi, yani iki beden buyuk giyince rahatlaman gibi , sindirimle alakasi yok demisti .. bence soda yerine su ic

hizli yemek ve maden suyu dışında bir sorun yok bence. Yediklerin tertemiz, ve ici dolu vitamin. Sen emziriyorsun bir de. Ben emzirmeden boyle yiyip kilo veriyorsam sen kesin dogru yoldasın. Kısarsan metabolizman yavaşla, enerjin düşer, küçük bebekle sinirlerin bozulur, kayışların kopar... temiz temiz yemeye devam et bence harika menün..

😳😳😳 buna cok şaşırdım ne gerek var ki bu kadar cok sodaya? Bir doktor gazlı icecekler mide buyutur, maden suyu da aynıdır, icine gazi basınca mide buyur rahatlarsi, yani iki beden buyuk giyince rahatlaman gibi , sindirimle alakasi yok demisti .. bence soda yerine su ic
Su kesmiyor.Soda istiyorum sürekli..Gebelik sekerim vardı benim insulin kullandim gebeliğim boyunca..Şekerim halâ normale dönmedi.Soda içince ağzımın içindeki şekerden kaynaklı yapışıkligi gideriyordu hamileyken alıştım.Bir de sigarayı bırakmıştım hamilelikle birlikte.Sigara yerine de koyuyorum sanırım.Surekli bir soda içme isteği var.Kola içsem onu da içerim asitli olduğu için ama içmiyorum elbette sevmem zaten

günaydın kizlar bugün de yağmur yağıyor oyuzden yürüyüş yapmicam ama 1 saat leslie yaptim sabah sabah 😂

18/6 pencere
kahvaltı 9 protein salatası 12 de iki dilim yeşil elma ve türk kahvesi 15 yeşil çay 5 fındık 17 de et sote 4 kasık kadar 4 kasık yoğurt ve bol yeşillik lı salata yarim saat sonra maden suyu 😁😊

günaydın kizlar bugün de yağmur yağıyor oyuzden yürüyüş yapmicam ama 1 saat leslie yaptim sabah sabah 😂

18/6 pencere
kahvaltı 9 protein salatası 12 de iki dilim yeşil elma ve türk kahvesi 15 yeşil çay 5 fındık 17 de et sote 4 kasık kadar 4 kasık yoğurt ve bol yeşillik lı salata yarim saat sonra maden suyu 😁😊
İnşallah yarın bol eksiler görürsün ,☺️

Kızlar ben çok mu yiyorum?Akşamları ogunden sonra mide bulantısı oluyor.Bir de 7 de kapatayım diye hızlı hızlı yiyorum..Günde 5-6 tane soda içiyorum.Emziriyorum bu kadar soda tüketimi zararlı olabilir mi acaba?
1-2 sade maden suyu yeterli mineralleri evet çok iyi vitamin vs çok iyi ama 6 çok fazla 🤗

18/6 pencere
Süper 👏🧿💪💃

İyi akşamlar hepinizin kandili mübarek olsun

Öğle 13:30 da bol sütlü kahve
Ara 16:30 2 dilim fit kek
Akşam 19:30 da yoğurtlu kereviz salatası

Bugün sıvı detoksu yapacaktım ama yapamadım. Bu saate kadar 2 litre su içtim 60 squat,50 mekik,30 saniye plank yaptım onun dışında spor yapmadım

Ya kızlar vermem gereken çok fazla kilo var hâlen. Ameliyat mı araştırsam bilemedim eşim kesinlikle karşı üstelik özel aşırı pahalı devlet hastanesi araştırmam lazım. Off bilemiyorum kafam karıştı 🤔
Bence sağlıklı beslenerek kendiniz verseniz daha iyi olur. Sağlıklı beslenme düzenini oturtmadığımız sürece verdiklerimizi de geri alırız. Vermek zor bir süreç biliyorum ama korumakta bir o kadar zor.🙂

Bence enziren bir anne olarak çok güzel dengeli besleniyorsunuz. Sadece soda fazla geldii😃

18/6 pencere
Çok güzel gidiyorsun canım. Bizim burdada yağmur yağdı bugün. Yarın bol eksiler olsun🤗🤗

Son düzenleme:
Bence sağlıklı beslenerek kendiniz verseniz daha iyi olur. Sağlıklı beslenme düzenini oturtmadığımız sürece verdiklerimizi de geri alırız. Vermek zor bir süreç biliyorum ama korumakta bir o kadar zor.🙂

Bence enziren bir anne olarak çok güzel dengeli besleniyorsunuz. Sadece soda fazla geldii😃

Çok güzel gidiyorsun canım. Bizim burdada yağmur yağdı bugün. Yarın bol eksiler olsun🤗🤗
teşekkür ederim canım sende güzel gidiyorsun bol eksiler olsun inşallah 🤗

Selamlar sevgili diyetdaslarim ,
Bugun kahvaltida yulafli omlet domates zeytin yedim .
Öglende patatesli çörek 🤦‍♀️ yemeyeydim iyiydi ama yemis bulundum bi kere . Orda da bitirdim gunu . Henuz spor yapmadim . 2 saat sonra yapcam . Aerobik ve eliptik yaparim toplam 1 saat . Artik yarin tartida da gorucem neler oldugunu . Ama bugun merak ettim bacagimi olctum 4 cm incelmisler 2 haftada . Bu bi motive etti beni . Bir de dukan birasi ictim bugun . Ama su icmeyi unuttum simdi icerken aklima geldi bugun daha hic su icmedim ben . Yatana kadar su icerim artik ne kadar icebilirsem .

sabah 10.00
-yumurtanın sadece sarısını yedim

ara öğün
-züber tanesi 45 kalori 3 adet yedim

akşam 17.30
-5 hafta sonra ilk kez makarna yedim 🤯 4 kaşık

3 litre su
Spor yok

Eklentiler

• D2EFFA42-7E2C-4A25-8F65-3E01E18B73B4.jpeg
    D2EFFA42-7E2C-4A25-8F65-3E01E18B73B4.jpeg
    155,4 KB · Görüntüleme: 33
  • CE6BB8EE-086B-4FED-AB3F-B091D2F91CD3.jpeg
    CE6BB8EE-086B-4FED-AB3F-B091D2F91CD3.jpeg
    218,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 77266F04-1FCD-4AAC-86A2-78AA9DA6EBB7.jpeg
    77266F04-1FCD-4AAC-86A2-78AA9DA6EBB7.jpeg
    148,4 KB · Görüntüleme: 28
sabah 10.00
-yumurtanın sadece sarısını yedim

ara öğün
-züber tanesi 45 kalori 3 adet yedim

akşam 17.30
-5 hafta sonra ilk kez makarna yedim 🤯 4 kaşık

3 litre su
Spor yok
Bizde ilk defa bu kadar fazla yediğinizi görüyoruz 😃 Yavaş yavaş normale dönüyorsunuz galiba. Afiyet olsun 🥰🤗

Selam🤗
11 Mart 18/6
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 lokma peynir
Biraz yeşillik
Akşam
20210311_182426.jpg

2 haşlanmış yumurta ile salata yaptım.
Baharatlı taze naneli yoğurt.
Bugünü hafif geçirmek istedim.
5 bardak detoks çayı