- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.041
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım ama çarşamba perşembe yapayım olur muKızlar salı çarşamba perşembe günü katılmak isteyen yazsın
Uyanınca 500 mlm suya çeyrek limon suyu
Yeşil çay
9-10 da sabah 1 orta boy patates dereotu bir haşlama yumurta 1 tatlı kaşık zeytinyağı baharat (serbes) 350 mlm ayran
13-14 de Öğlen 1 elma 4 kaşık yoğurt 2 tatlı kaşık ketentohumu 2 ceviz yarım çay kaşık tarçın
17-18 de Aksam 1 ortaboy patates dereotu maydonoz 3 kaşık lor peynir 1 tatlı kaşık zeytinyağı baharat (serbes) 350 mlm ayran
20 de yeşil çay
30 dkk Leslie
Bende katılmak isterim canım ama perşembe niyetli olacağım. Salı ve Çarşamba katılırım.Kızlar salı çarşamba perşembe günü katılmak isteyen yazsın
Uyanınca 500 mlm suya çeyrek limon suyu
Yeşil çay
9-10 da sabah 1 orta boy patates dereotu bir haşlama yumurta 1 tatlı kaşık zeytinyağı baharat (serbes) 350 mlm ayran
13-14 de Öğlen 1 elma 4 kaşık yoğurt 2 tatlı kaşık ketentohumu 2 ceviz yarım çay kaşık tarçın
17-18 de Aksam 1 ortaboy patates dereotu maydonoz 3 kaşık lor peynir 1 tatlı kaşık zeytinyağı baharat (serbes) 350 mlm ayran
20 de yeşil çay
30 dkk Leslie
Ay seni görünce kendimi dünyaları yemiş gibi hissediyorumkahvaltı 11.30
Akşam 19.00
Bugün saatim şaştı. Yarından itibaren hep aynı saat aralığı açlık tokluk yapacağım.
3 litre su
Set set 2 saat bölgesel egzersiz. Bacaklarımı hissetmiyorum. Bir iki gün sonra geçer umuduyla devam
Doğru bir şey yapmıyorum siz en iyisini yapıyosunuz Bilerek de az yicem demiyorum aslında midem küçüldü bir tabağı komple doldursamda bu kadarını yiyebilirim heraldeAy seni görünce kendimi dünyaları yemiş gibi hissediyorum
Ay ne güzel valla inşallah benim midem de küçülür bir an önceDoğru bir şey yapmıyorum siz en iyisini yapıyosunuz Bilerek de az yicem demiyorum aslında midem küçüldü bir tabağı komple doldursamda bu kadarını yiyebilirim heralde
Hoşgeldin archimomHerkese merhaba, Beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. Emziren anneyim bebiş 2 aylık ve 81.5 kiloyum Hedefim 60 kg yani her zaman bulunduğum kilo.. 16/8 bana uygun geldi.. Herkese bol eksiler dilerim
Çok teşekkür ederim. Zaten bu bedende olmaktan mutlu olmadığımı defalarca kez söylememe tagen sürekli aynı şeylerin söylenmesi ister istemez canımı sıkıyor. İnşallah kısa sürede kendimi toparlayabilirim. ❤Bozma moralini . Kaynanalar konusuyo . Benimkide her kamerali gorustugumuzde zayiflamissin yakismamis diyo sen bildigini yap . Senin bedenin senin kararin .cok konuşursa hazirlarken atistirdim de midem rahatsiz bugun de diyecek bisi bulamazsan sor ben sana bulurum
Ama en onemlisi bu konuda kararli olup mudahale ettirmemek . Kimsenin annenin babanin esinin kaynananin komşunun bedenimizle ilgili karar verme yorum yapma hakki yok . Yetiskin bireyleriz sonucta . Sıkma canini , senin bedenin senin kararin ❤❤❤
Bende cok duydum. Seni cok iyi anliyorum . Aslinda bu zayiflama sureci tamamen psikolojiyle alakali . Ben stresli oldugumda ne yaparsam yapayim kilo veremiyorum . O yuzden kimseyi de dinlemiyorum . Nasil mutluysak oyle yasamaliyizÇok teşekkür ederim. Zaten bu bedende olmaktan mutlu olmadığımı defalarca kez söylememe tagen sürekli aynı şeylerin söylenmesi ister istemez canımı sıkıyor. İnşallah kısa sürede kendimi toparlayabilirim. ❤
Bazen benimde öyle oluyor. Ekleyeceğiniz fotoğrafı önce kırpın öyle kaydetin. Sonra ekleyin. Ben genellikle öyle yapıyorum.Kızlar ben ekmeği karbonhidrat grubundan çıkardım onun yerine meyve yiyorum kahvaltı görselimi paylaşacağım ama dosya ekle dediğim zaman fotoğraf ekleme açılmıyor nedenini bilen var mi