İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
1.4 kilo tebrik ediyorum size şunu söyleyebilirim 100 kiloda iken yürüdüm hep 80 kiloya kadar sonra sıkı bir şekilde spora asıldım sizde öyle yaparsanız çok iyi olur
Niyetim öyleydi ama topuğumda sorun çıkınca başka egzersiz çözümleri arıyorum şimdi ama pes etmeyeceğim

Sabah 10.00
Akşam 17.20

Köfteyi sadece kıyma baharat zeytinyağı ve yulaf ezmesi ile yaptım.

grissuno bir kaç tane daha ekledim sonradan.

Eklentiler

• A8E33F0B-F8DC-4C68-B856-2694EC16E175.jpeg
    A8E33F0B-F8DC-4C68-B856-2694EC16E175.jpeg
    177,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 734E9ECD-55E8-477F-8780-985A9056045A.jpeg
    734E9ECD-55E8-477F-8780-985A9056045A.jpeg
    111 KB · Görüntüleme: 26
  • 1715FAB0-F2BC-4B18-ADA7-5EF2F96B1189.jpeg
    1715FAB0-F2BC-4B18-ADA7-5EF2F96B1189.jpeg
    191,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 8E5C7DB9-44B7-44B2-89EA-5EFC3E32D796.jpeg
    8E5C7DB9-44B7-44B2-89EA-5EFC3E32D796.jpeg
    138,2 KB · Görüntüleme: 28
ne kadar doğru söylemiş sevgi vemutluluk çocuğunuz şu an hala tedavi görüyor mu ems hastalığı gibi mi adı ne acaba benim kızım sare betül oğlum hamza kizim 4.5 oğlum 2.5 yaşında 😊
Allah bagislasin 😊
Bu hastalik cok nadir bi hastalik . Genetik bi kas hastaligi. Almanyada ilkmis . Turkiyede de bulamadim ben sadece amerika da bi cocuk bulabildim . Daha cok sma gibi bi hastalik . Sadece sebepleri farkli birde cok sukur bu hastalikta gerileme olmuyor sma gibi .. bi tedavisi yok henuz bu hastaligin . Sadece fizik terapi gibi tetapilerle vucudu dinc tutuyoruz . Bekliyoruz insallah sma gibi buna da bi tedavi bulunacak yakinda .

Allah bagislasin 😊
Bu hastalik cok nadir bi hastalik . Genetik bi kas hastaligi. Almanyada ilkmis . Turkiyede de bulamadim ben sadece amerika da bi cocuk bulabildim . Daha cok sma gibi bi hastalik . Sadece sebepleri farkli birde cok sukur bu hastalikta gerileme olmuyor sma gibi .. bi tedavisi yok henuz bu hastaligin . Sadece fizik terapi gibi tetapilerle vucudu dinc tutuyoruz . Bekliyoruz insallah sma gibi buna da bi tedavi bulunacak yakinda .
Allah evladınızı size bağışlasın 🙏 sabrınız için rabbim sizi mükafatlandırsın inşallah. Geçmiş olsun. İnşallah bir tedavisi bulunur bu hastalığın 🙏

Bugunku menu
Sabah muhlama (hic olmamis bi muhlama , karadenizli varsa hayrina bana bi tarif yazsin ölçü ile )
3 dilim ekmek 🙈
Arada bi turk kahvesi 2 kare bitter cikolata 3 tane cilek .
Sabahki muhlamadan ve ekmekten dolayi burda noktaladim yemegimi.
1 saat sporumu yaptim . 1 bardak dukan birasi ictim .

20210305_181256.jpg
Bugün 23/1 yaptim sanirim ,tek öğün..başka bisey yemicem haftaya inşallah güzel kilo vermek istiyorum...
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı bana😁

Eki Görüntüle 2795970
Bugün 23/1 yaptim sanirim ,tek öğün..başka bisey yemicem haftaya inşallah güzel kilo vermek istiyorum...
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı bana😁
Bende bir ara tek öğün denedim ama inan 2 ana öğün daha güzel sonuç verdirdi bana ama o kadar az karbonhidrat yiyorum ki günde 5 Gr falan yani. Ama tabi siz benden baya zayifsiniz o yüzden sizde sonuç ne olur bilemem

Bende bir ara tek öğün denedim ama inan 2 ana öğün daha güzel sonuç verdirdi bana ama o kadar az karbonhidrat yiyorum ki günde 5 Gr falan yani. Ama tabi siz benden baya zayifsiniz o yüzden sizde sonuç ne olur bilemem
Sadece bugün böyle yapacağım,yarın 2 ana öğüne devam🙏

maşallah kirdin sonunda kırılma noktasını tebrik ediyorum kendim vermis kadar sevindim 🤗
Teşekkür ederim canım. Seninde en kısa zamanda bol eksiler göreceğine inanıyorum. Sen neler başarmışsın. Hedefine ulaşacağına inanıyorum😃
bnm vücut spora alışkın bunlar yetrli olursa ne güzel 😊
Pilatesi deneyebilirsin canım. Vücudu çok güzel inceltiyor. Olduğundan daha zayıf görünüyorsun 😉
2.5 yildir o kadar az ciktim ki disari anlatamam sana . Oglum makine ile nefes aliyo bi kas hastaligindan dolayi . Koronadan once de disari cikmaya korkardim bi hastalik alacak diye . Ufacik gripler bile cok cok zor geciyo bizde malesef . Ve ufacik griplerde dahi 15 20 gun hastanede kaliyoruz . Surekli terapiler doktor kontrolleri ile geciyor hayatim zaten yurt disinda yasiyoruz ailem de yanimda degil . Ama ben hep sukrediyorum oglum yanimda oldugu icin . Yani odak noktami degistiriyorum . Baslarda bende ciddi bunalımdayım gunde 2 saatlik uykuyla gecti 1 senem . Sonra dedim ki napiyorum ben kendime . Kime ne faydasi var bunun . Cok sukur ayaktayim dedim oglum yanimda dedim . Sende degistirmeye calis odak noktani . Dunya suan zor bi donemde evet . Cocuklar disari cikamamak korona stresi hersey ust uste gelince insan geriliyor ama 2 dk da olsa gozlerini kapatip kendini sakinlestirmeye baska bi seye odaklamaya calis kendini . Ben kendi psikolojimi bu sekilde toparladim . Ara ara hala gel gitler olsa minimum seviyeye indirdim . Hersey bizde basliyor ve bizde bitiyor 😊😊
Allah acil şifalar versin canım. Hepimiz bir şekilde imtihan oluyoruz. Ama siz ne güzel bu imtihanda bile mutluluğu yakalamışsınız. Önemli olanda bu değilmi anı yaşamak. Çümkü farkında olmadan ya geçmişle yada gelecekle anımızı hiç ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda tedavisi bulunur evladınız sağlığına kavuşur. Mutluluğunuz daim olsun🤲🥰
Niyetim öyleydi ama topuğumda sorun çıkınca başka egzersiz çözümleri arıyorum şimdi ama pes etmeyeceğim
Bende topuk dikeninden dolayı başlarda çok moralim bozulmuştu. Çünkü yürümeyi çok seviyordum. Hangi sporu yapacağımı denediysem hepsi ayağımı daha kötü yaptı. Bana pilates çok iyi geldi. Denemek isterseniz🤗

Selam 🤗
5 Şubat 16/8
Kahvaltı
1 greyfurt suyu
1 yumurtalı menemen 1 dilim ekmek
7-8 dilim patates kızartması
Ara 1 mandalina
Akşam
Balık ve bol salata
2,5 lt su
1 saat yürüyüş
30 dk pilates

Teşekkür ederim canım. Seninde en kısa zamanda bol eksiler göreceğine inanıyorum. Sen neler başarmışsın. Hedefine ulaşacağına inanıyorum😃

Pilatesi deneyebilirsin canım. Vücudu çok güzel inceltiyor. Olduğundan daha zayıf görünüyorsun 😉

Allah acil şifalar versin canım. Hepimiz bir şekilde imtihan oluyoruz. Ama siz ne güzel bu imtihanda bile mutluluğu yakalamışsınız. Önemli olanda bu değilmi anı yaşamak. Çümkü farkında olmadan ya geçmişle yada gelecekle anımızı hiç ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda tedavisi bulunur evladınız sağlığına kavuşur. Mutluluğunuz daim olsun🤲🥰

Bende topuk dikeninden dolayı başlarda çok moralim bozulmuştu. Çünkü yürümeyi çok seviyordum. Hangi sporu yapacağımı denediysem hepsi ayağımı daha kötü yaptı. Bana pilates çok iyi geldi. Denemek isterseniz🤗
Teşekkür ederim guzel dileklerin icin 😊

Bugün menüsü 🤗
IMG_20210305_181035_353.jpg

Ara öğünde sütlü kahve

Akşama doğru Migren atak yaptı😪 midemi bulandırdı ekmekle bastırdım çok büyük değil resimde öyle çıktı 🙈 hiç ugrasmadim tabakla evede makarna yaptım bu atak beni kötü etkiliyor 😔
IMG_20210305_234803.jpg

Selam dostlar
bu hafta ben de civiyinca foto paylaşmadım
foto paylaşmayınca olanlar oldu
+200 :KK43:

yuruyuse devam ettim, 18/6 ya da 16/8 oldu değişik günlerde.

bir de metabolizmam yavaşladı kizlar, yanı sindirim durumu..
bise Yapmak lazım ama bir halsiz yorgun filanım da..

bilenler tavsiyeleriniz var mi ( yumusak taraftan )

Eklentiler

• 482124CA-F9A5-4E47-A35C-C5310CE1957C.jpeg
    482124CA-F9A5-4E47-A35C-C5310CE1957C.jpeg
    118,2 KB · Görüntüleme: 16
X