- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Ikra meyra
Daha 1 hafta bile olmamış olacak yine de yansır mı acabaPazartesi kilolar baskülde nasıl yansıcak merakla bekliyorum ilk hedefe kim ulaşacak merakla bekliyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 1 hafta bile olmamış olacak yine de yansır mı acabaPazartesi kilolar baskülde nasıl yansıcak merakla bekliyorum ilk hedefe kim ulaşacak merakla bekliyorumm
Senin tekrar düşüş başlayacak bence bu haftaBen çok yansiyacagini düşünmüyorum ama durdu 7 kilodan sonrA
Ne yapmak lazim acaba ya
Hadi inşallah bakalim kuzum hep beraber verelimSenin tekrar düşüş başlayacak bence bu hafta
şuan pencere rutinini değiştirdin ya
İnşallah yaa gelsin 56Hadi inşallah bakalim kuzum hep beraber verelim
Adana en sevdiğim mutfak bu hafta senin diyetin çok sadeydi bence bol et ye yarın. Ben buna dikkat etmediğimde çok saçım dökülüyor.Yarım lavaşlı söylicem yanında salata çeşitleri ayran olur bu arada adanadan
Tek ögün besleniyorsan 2 ögün yap yagurt ayran da ekle süt ekle yeşil cay içiyormusunBen çok yansiyacagini düşünmüyorum ama durdu 7 kilodan sonrA
Ne yapmak lazim acaba ya
5 gün oluyor yansır bence öyle 2 kilo degil ama 1 kilo yansır sankiDaha 1 hafta bile olmamış olacak yine de yansır mı acaba
Ay ne güzel söyledin inşallah5 gün oluyor yansır bence öyle 2 kilo degil ama 1 kilo yansır sanki
Paketli ürünleri bırakırsan iyi gider cerezde bırakmalısın çig badem ceviz olsun yeter ara ögündeYa çok mu yedim bilmyorum , kavalti iki dilim ekmek domates zeytin salatalik peynir fln. Ara öğün 2 su bir arada kahve ve 1 pk altınbaşak keten tohumlu bisküvi.sonra parka gitti cocuklarla bir avuç çekirdek,eve gelince bir kase sütlü musli. Akşam yemegi de safprotein tavuk göğsü ve yoğurt ve yanında iki kaşık bulgur o bulgur yemeseydim iyiydi. 3 lt geçti içtiğim su, emziriyorum bide. Bebek halahic adet olmadim.
NeYa çok mu yedim bilmyorum , kavalti iki dilim ekmek domates zeytin salatalik peynir fln. Ara öğün 2 su bir arada kahve ve 1 pk altınbaşak keten tohumlu bisküvi.sonra parka gitti cocuklarla bir avuç çekirdek,eve gelince bir kase sütlü musli. Akşam yemegi de safprotein tavuk göğsü ve yoğurt ve yanında iki kaşık bulgur o bulgur yemeseydim iyiydi. 3 lt geçti içtiğim su, emziriyorum bide. Bebek halahic adet olmadim.
Yeşil çay içiyorum canim da alkali besleniyorum yogurt süt yokTek ögün besleniyorsan 2 ögün yap yagurt ayran da ekle süt ekle yeşil cay içiyormusun
Ben çok düşük besleniyorum sanki biri demişdi tek ögün yiyenler 600 700 kalori alsin diye benimki 200 bulmazDüşük kalorili beslenen arkadaşlar, vitamin takviyesi almayı ihmal etmeyin.
1tatlı kaşık Zencefil tozu varmı evde 1 adet çubuk tarçın yarım limon kabuklu kullanılacakNe
Yeşil çay içiyorum canim da alkali besleniyorum yogurt süt yok
İyi değil aslında günlük 800-1000 olmalı hadi sen 200 diyorsun farkındasın 500 yap onu cnm saglık için yapıyorsun diyetiBen çok düşük besleniyorum sanki biri demişdi tek ögün yiyenler 600 700 kalori alsin diye benimki 200 bulmaz
Şöyle söyleyeyim benim sindirim sorunum var bir süredir hormon dengesini tamamen bozdu çünkü yediğim şeylerin vitaminini sindiremiyordum.Ben çok düşük besleniyorum sanki biri demişdi tek ögün yiyenler 600 700 kalori alsin diye benimki 200 bulmaz
Yok değil 6 'yı aradan çıkarsan olur amaMerhaba
Pazartesi günü işe başlıyorum plan değişimine uğradı
6-12-19 diyeti yapacağım ıf değil demi ya
Bir jinekolog görsen iyi olur regl sorununla alakalı. Ne kadar oldu ki doğum yapalı? Soğan kürü yap diyeceğim ama o da bebekte gaz yapar emziriyorsan.Ya çok mu yedim bilmyorum , kavalti iki dilim ekmek domates zeytin salatalik peynir fln. Ara öğün 2 su bir arada kahve ve 1 pk altınbaşak keten tohumlu bisküvi.sonra parka gitti cocuklarla bir avuç çekirdek,eve gelince bir kase sütlü musli. Akşam yemegi de safprotein tavuk göğsü ve yoğurt ve yanında iki kaşık bulgur o bulgur yemeseydim iyiydi. 3 lt geçti içtiğim su, emziriyorum bide. Bebek halahic adet olmadim.
Bence 2si1 arada içme onun yerine sütlü türk kahvesi içsen daha sağlıklı. Altınbaşak yemen iyi olmamış ama seni anlayabiliyorum bende oğlum küçükken en pratik gelen şey paketli gıdalardıYa çok mu yedim bilmyorum , kavalti iki dilim ekmek domates zeytin salatalik peynir fln. Ara öğün 2 su bir arada kahve ve 1 pk altınbaşak keten tohumlu bisküvi.sonra parka gitti cocuklarla bir avuç çekirdek,eve gelince bir kase sütlü musli. Akşam yemegi de safprotein tavuk göğsü ve yoğurt ve yanında iki kaşık bulgur o bulgur yemeseydim iyiydi. 3 lt geçti içtiğim su, emziriyorum bide. Bebek halahic adet olmadim.