İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ya çok mu yedim bilmyorum , kavalti iki dilim ekmek domates zeytin salatalik peynir fln. Ara öğün 2 su bir arada kahve ve 1 pk altınbaşak keten tohumlu bisküvi.sonra parka gitti cocuklarla bir avuç çekirdek,eve gelince bir kase sütlü musli. Akşam yemegi de safprotein tavuk göğsü ve yoğurt ve yanında iki kaşık bulgur :KK43: o bulgur yemeseydim iyiydi. 3 lt geçti içtiğim su, emziriyorum bide. Bebek halahic adet olmadim.

Ya çok mu yedim bilmyorum , kavalti iki dilim ekmek domates zeytin salatalik peynir fln. Ara öğün 2 su bir arada kahve ve 1 pk altınbaşak keten tohumlu bisküvi.sonra parka gitti cocuklarla bir avuç çekirdek,eve gelince bir kase sütlü musli. Akşam yemegi de safprotein tavuk göğsü ve yoğurt ve yanında iki kaşık bulgur :KK43: o bulgur yemeseydim iyiydi. 3 lt geçti içtiğim su, emziriyorum bide. Bebek halahic adet olmadim.
Paketli ürünleri bırakırsan iyi gider cerezde bırakmalısın çig badem ceviz olsun yeter ara ögünde

Ne
Tek ögün besleniyorsan 2 ögün yap yagurt ayran da ekle süt ekle yeşil cay içiyormusun 😊
Yeşil çay içiyorum canim da alkali besleniyorum yogurt süt yok😔

Ne
Yeşil çay içiyorum canim da alkali besleniyorum yogurt süt yok😔
1tatlı kaşık Zencefil tozu varmı evde 1 adet çubuk tarçın yarım limon kabuklu kullanılacak

Yapılış
3 kupa su
Yarım limonu suyunu sık kenara ayır kabugunu 1 çubuk tarçını hepsini suyla kaynat 5 dkk fokurdasın altını kapat
yarım limon suyunu ve 1 tatlı kaşık toz zencefilide ekle 3-5 dkk karıştır zencefil dagılana kadar agzını kapat demlensin
Gün içinde bitir 😊

Ben çok düşük besleniyorum sanki biri demişdi tek ögün yiyenler 600 700 kalori alsin diye benimki 200 bulmaz
İyi değil aslında günlük 800-1000 olmalı hadi sen 200 diyorsun farkındasın 500 yap onu cnm saglık için yapıyorsun diyeti 😕

Merhaba
Pazartesi günü işe başlıyorum plan değişimine uğradı 😩😩
6-12-19 diyeti yapacağım ıf değil demi ya

Ben çok düşük besleniyorum sanki biri demişdi tek ögün yiyenler 600 700 kalori alsin diye benimki 200 bulmaz
Şöyle söyleyeyim benim sindirim sorunum var bir süredir hormon dengesini tamamen bozdu çünkü yediğim şeylerin vitaminini sindiremiyordum.
Yaş kaç bilmiyorum da şimdi olmasa da bir kaç seneye şu an kendine verdiğin zararı görürsün. Şeker tansiyon geçtim cildinde görürsün. Yüzünde cukurlar oluşur, doku kaybı yaşarsın, çatlaklar oluşur, saçların dökülür, dişlerin sararır, kemik erimesi başlar boyun kısalır... vs yani 3 5 kilodan daha önemli bunlar. Kalp damar sağlığı etkilenir.
Yani sürekli uyusan bile min 1200 yakarsın aşağı yukarı yani günlük min ihtiyaç bu. Hadi diyelim 3 4 günlük detoks yaptın ama hemen kaybettiklerini takviye etmen lazım.
Kaç kilo fazlan var bilmiyorum ama daha sağlıklı beslenmeni öneririm yoksa iç hastalıkları geçtim sırf cildini düzeltmek için tonla para dökersin de fayda etmez.

Bir jinekolog görsen iyi olur regl sorununla alakalı. Ne kadar oldu ki doğum yapalı? Soğan kürü yap diyeceğim ama o da bebekte gaz yapar emziriyorsan.
Rahim duvarı kalınlaşmasını önleyen detoks suları yapabilirsin ama bi bak emziren annelere uygunluğuna. Yine aynı şekilde vajinal masajlar yapmalısın vs. Günün ilk öğününü dereotu taze nane taze maydanoz olarak yap. Bol bol tüket bunları çok iyi geliyor. Kekik çayıda öneriyorlar ancak emzirmeye etkisi ne olur bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bence 2si1 arada içme🤔 onun yerine sütlü türk kahvesi içsen daha sağlıklı. Altınbaşak yemen iyi olmamış ama seni anlayabiliyorum bende oğlum küçükken en pratik gelen şey paketli gıdalardı🤷‍♀️
İki kaşık bulgurdan bişey olmaz👍
Bebeğin kaç aylık🤔
Bende 1 yıl regl olmadım doğumdan sonra.. hatta belki daha da uzun sürebilirdi ama doktora gittim oğlum 1 yaşını bitirince. Doğum kontrol hapına başlayınca düzenli olmaya başladım

X