- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.201
Arkadaslar merhaba bu aralar biraz boşladım burayı kusura bakmayın dr kontrolleri vardi bugun de oğluma endoskopi yapilacak kilo verememisim bu hafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende matofin 1000 mg kullanıyorum evet yaklaşık iki üç ay bu yan etkileri oluyor ama sonra vucut alışıyor. Hem sabah hem aksam kullanıyorum bende. Sabredersen daha çok etkisi olur 1000 mg in bence.Matofin 500 kullanıyorum canım ama yeterli gelmiyor maalesef 1000 lik alınca da inanılmaz istifra ve ishal sorunu oluyor mecbur 500 lükle devam ediyorum
Canınızı sıkmayın siz oğlunuzla ilgilenin elbet gider kilolar. Geçmiş olsunArkadaslar merhaba bu aralar biraz boşladım burayı kusura bakmayın dr kontrolleri vardi bugun de oğluma endoskopi yapilacak kilo verememisim bu haftaEki Görüntüle 2776676
çok geçmis olsun canmArkadaslar merhaba bu aralar biraz boşladım burayı kusura bakmayın dr kontrolleri vardi bugun de oğluma endoskopi yapilacak kilo verememisim bu haftaEki Görüntüle 2776676
maşallah çok güzel vermişsin canm tebriklerEki Görüntüle 2776605
Bu hafta verilen -2.3 . Adım adım hedefe
Sağol ya çok teşekkürler motive oluyorummaşallah çok güzel vermişsin canm tebrikler
Çok güzel vermişsiniz tebrik ederimDuku 3 hafta oldu başlayalı 7 kilo verdim alıştım bu saat aralığına zorlamıyor beni
HoşgeldinizMerhaba Kizlar.. hepinize basarilar diliyorum. Bende aralikli oruc ile kilo vermeye basladim:z Grubunuzda banada yer varmi?
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Önce sağlıkArkadaslar merhaba bu aralar biraz boşladım burayı kusura bakmayın dr kontrolleri vardi bugun de oğluma endoskopi yapilacak kilo verememisim bu haftaEki Görüntüle 2776676
Tabiki hoş geldiniz aramıza menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim bol eksiler olsunMerhaba Kizlar.. hepinize basarilar diliyorum. Bende aralikli oruc ile kilo vermeye basladim:) Grubunuzda banada yer varmi?