İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba hanımlar iyi aksamlar :)
Dün konunuzu okudum aranıza bende katılmak isterim. Sabah ac olarak tartıldım 67.8 cıktım. Tartı gününüz cuma gunuymus ben diyete baslamak için cumayı beklemeyım dedim malum hergun zararıma :) Yanlız ben bu cuma tartılmak istemiyorum daha yeni basladıgım için tartılmak için haftaya cumayı beklemek istiyorum.

26 ocak 16/8
Sabah 11:40 : 1 haslanmıs yumurta, 5 zeytin, 2 dilim peynir, maydanoz, roka, 1 tatlı kasıgı bal, 1 dilim tam bugday ekmegı

Ara 15:00 : 2 meyve

Ara 17:00 : yarım cay bardagı kadar süt ile sekersiz nescafe

Aksam 19:30 : 2 kepce corba, 2 köfte, 5 yemek kasıgı bezelye yemegı, 1 yemek kasıgı erişte, 3 yemek kasıgı yogurt, yagsız salata

Birde yanlıs anlamadım degılmi şu saatten sonra sade maden suyu, sade kahve, cay, bıtkı cayı gıbı kalorisiz içicekler tüketebiliyoruz yanlıs içmeyım :)
He son olarak 2,5 lt falan suyumu içtim 3rahat olur yatana kadar

Merhaba aramıza hoşgeldin cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim kurallamiz ilk sayfada yazıyor bol eksiler olsun menun çok iyi

Merhabalar

Öğle/Ara/Akşam aynı şeyi yedim.Menüm hep aynı olacak bir süre
7 kaşık karabuğday lapası,150 gr sarımsaklı yoğurt, 1 salatalık

2 litre su içildi, 30 dk Leslie yapıldı, 50 dk yüksek tempoda yürüyüş yapıldı, 15 dk yağ yakıcı egzersiz yapıldı

Süper gidiyorsun ayranda icseydiniz keşke

Süper gidiyorsun ayranda icseydiniz keşke

Aklıma da geldi ama oda ekstra kalori diye içmedim kısır yeterince sınırı aştırdi bugün ama tek öğün yedim akşamda iki havuç yedim 5 gibi
Bir ara diyetisyenden liste almıştım. Acıktık a havuç yiyin diyordu. Havuç kurtarıcı oluyor ve en az 2.5 ltre su tabi

SABAH
2 yumurta
9 zeytin
3 kuru kayısı
7 çiğ badem
1 dilim tam buğday ekmegi
ARA ÖĞÜN
1 bardak süt
1 meyve
AKŞAM
1 kase corba
yarim tabak bamya
2 kasık pilav
ayran

SABAH
2 yumurta
9 zeytin
3 kuru kayısı
7 çiğ badem
1 dilim tam buğday ekmegi
ARA ÖĞÜN
1 bardak süt
1 meyve
AKŞAM
1 kase corba
yarim tabak bamya
2 kasık pilav
ayran
aralikli oruç periyodum 16/8
her sabah yarım saat leslie yapiyorum ama bugün onun yerine yarım saat yürüyüş yaptim

İyi aksamlar herkese
Bugünkü menum
Sabah kahve ve su
Saat 13 de 1 yumurta biraz lor peyniri 8 tane zeytin 1 tatlı kaşığı bal ve 2 dilim siyez buğdaylı ekmek
Saat 16 da 1 bardak altın süt
Saat 16.30 da 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı 3 kaşık et sote küçük bir kase yoğurt
2.5 litre su
50 dak leslie ve 15 dak bacak egzersizi yapıldı

Süper menü bol eksiler olsun canim

Konuyu actıgın için tartı gününü kacamaklarına göre degıstırdıgın kurallar :) yazmadım say malum mesaj silinemiyor
Ben kaçamak yapmıyorum yapsaydım 61 kilo olmazdım konuyu neye getirmek istiyorsunuz anlamadım ama öpüldünüz burada bir kişi değiliz her kes ayrı evlerde yaşıyor kim ne yapıyor bilmiyorum yesede kendilerine yemesede kendilerine ben fikir beyan ettim onlar ok dedi sağlıkla kalın

Merhaba bende size katılmak istiyorum ama benim kilom sizin ki kadar az değil baya kiloluyum. 10 gündür if yapiyorum 3.8 kg verdim
Hosgeldiniz burada birlikte motivasyon sağlıyoruz birbirimize destek oluyoruz hatalarımızı görüyoruz..Ne güzel sizde kilo vermişsiniz kiloya takılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…