- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #6.901
Merhaba hoşgeldiniz gayet güzel vermişsiniz benim de kilom çoookk fazlaMerhaba bende size katılmak istiyorum ama benim kilom sizin ki kadar az değilbaya kiloluyum. 10 gündür if yapiyorum 3.8 kg verdim
Hafta sonu bazı eşler hadi sende katıl bana eşlik et vs vs diyorlar yaEşlerinizle uyum sağlıyorsunuz derken anlayamadım dabiraz daha açıklayabilir misiniz lütfen
Tabiki buyurun hoş geldiniz aramızabende katılabilirmiyim hanimlar
30 yaşındayım
kilom 82
Tabiki buyurun hoş geldiniz aramızaMerhaba bende size katılmak istiyorum ama benim kilom sizin ki kadar az değilbaya kiloluyum. 10 gündür if yapiyorum 3.8 kg verdim
Beğen tiklamisin muhteşem değildi demekki kabul ediyoruzCuma günü tarti günü olmasına sevindim haftasonu ufak tefek kaçamaklar oluyor
ÖGLEN
2 yumurta+peynir+zeytin+bol salata
AKSAM
kıymalı sebze yemeği bol salata
Spor 1 saat eliptik yarim saat plates
2.5 litre su bitecek
Kusura bakmayın ya ben eşli turnuvalar yapılıyor ya fazla kilo verme adına öyle birşey anladım daHafta sonu bazı eşler hadi sende katıl bana eşlik et vs vs diyorlar yaonu dedim hafta sonu ufak tefek kaçamaklar oluyordur bir günle atılmıyor kaçamaklar cuma günü çok iyi olur
Tamam teşekkür ederim :))Tabiki buyurun hoş geldiniz aramızacuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim
AA gerçekten seninle aynı kilodayım yalnız değilim inşallah bizde zayifcik oluruz :))Merhaba hoşgeldiniz gayet güzel vermişsiniz benim de kilom çoookk fazlaama burada menü ve baskül paylaşmak motive olmamı sağlıyor. Size de çok faydası olacaktır eminim. Bol eksiler dilerim
HoşbuldumTabiki buyurun hoş geldiniz aramızamenü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz baskül paylaşımı cuma günü yapın son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim
Süper gidiyorsunmerhaba herkese bugün diyetsyen günümdü iki haftadır aynı geliyorum bu hfta yarım kilo verdim yağdan 1 65 gram vermişim çok mutluyum hftya cuma 11 buçukta randevum artık cuma günü diyetisyene gdcm bugünkü menüm listem aynı yazmak istemiyorum 0 kaçmamakla devam
Cuma günü yaptık tatlımKızlar bugün baskül paylaşılmıyor muydu?
çok güzel oldu tartı gününün cuma olmasıCuma günü yaptık tatlımcumartesi pazar rahat olurlar cumaya kadar kosturmali diyet spor yapilsin