İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
İyi akşamlar arkadaşlar
25 Ocak 18/6
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta maydanozlu
2 ceviz, 7 zeytin, az peynir, yarım portakal
Ara öğün
1 ceviz, az kuru üzüm, 1 hurma
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 3 kaşık kavurma, salata ve yoğurt
2,5 lt su
3 bardak detoks çayı

Merhaba bende size katılmak istiyorum ama benim kilom sizin ki kadar az değil baya kiloluyum. 10 gündür if yapiyorum 3.8 kg verdim
Merhaba hoşgeldiniz gayet güzel vermişsiniz benim de kilom çoookk fazla ama burada menü ve baskül paylaşmak motive olmamı sağlıyor. Size de çok faydası olacaktır eminim. Bol eksiler dilerim

Eşlerinizle uyum sağlıyorsunuz derken anlayamadım dabiraz daha açıklayabilir misiniz lütfen
Hafta sonu bazı eşler hadi sende katıl bana eşlik et vs vs diyorlar ya onu dedim hafta sonu ufak tefek kaçamaklar oluyordur bir günle atılmıyor kaçamaklar cuma günü çok iyi olur

Son düzenleme:
Merhaba bende size katılmak istiyorum ama benim kilom sizin ki kadar az değil baya kiloluyum. 10 gündür if yapiyorum 3.8 kg verdim
Tabiki buyurun hoş geldiniz aramıza cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim

Cuma günü tarti günü olmasına sevindim haftasonu ufak tefek kaçamaklar oluyor
ÖGLEN
2 yumurta+peynir+zeytin+bol salata
AKSAM
kıymalı sebze yemeği bol salata
Spor 1 saat eliptik yarim saat plates
2.5 litre su bitecek
Beğen tiklamisin muhteşem değildi demekki kabul ediyoruz

Hafta sonu bazı eşler hadi sende katıl bana eşlik et vs vs diyorlar ya onu dedim hafta sonu ufak tefek kaçamaklar oluyordur bir günle atılmıyor kaçamaklar cuma günü çok iyi olur
Kusura bakmayın ya ben eşli turnuvalar yapılıyor ya fazla kilo verme adına öyle birşey anladım da
Cuma baskül paylaşımı bana uyar

Bugünü menum
sabah kahve ve su
Saat 13 de 1 yumurta 2 dilim siyez buğdaylı ekmek peynir 8 tane zeytin ve 2 tatlı kaşığı bal
Saat 16 da 1 bardak altın süt
Saat 19 da bol marul ve roka ile 3 tane çiğ köfte 4 kaşık yoğurt
Akşam ada çayı
2 litre su
50 dak leslie ve 20 dak bacak egzersizi yapıldı

Merhaba hoşgeldiniz gayet güzel vermişsiniz benim de kilom çoookk fazla ama burada menü ve baskül paylaşmak motive olmamı sağlıyor. Size de çok faydası olacaktır eminim. Bol eksiler dilerim
AA gerçekten seninle aynı kilodayım yalnız değilim inşallah bizde zayifcik oluruz :))

merhaba herkese bugün diyetsyen günümdü iki haftadır aynı geliyorum bu hfta yarım kilo verdim yağdan 1 65 gram vermişim çok mutluyum hftya cuma 11 buçukta randevum artık cuma günü diyetisyene gdcm bugünkü menüm listem aynı yazmak istemiyorum 0 kaçmamakla devam

Süper gidiyorsun bol eksiler olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…