İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
İyi akşamlar arkadaşlar 🤗
25 Ocak 18/6
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta maydanozlu
2 ceviz, 7 zeytin, az peynir, yarım portakal
Ara öğün
1 ceviz, az kuru üzüm, 1 hurma
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 3 kaşık kavurma, salata ve yoğurt
2,5 lt su
3 bardak detoks çayı

Merhaba bende size katılmak istiyorum ama benim kilom sizin ki kadar az değil :KK43: baya kiloluyum. 10 gündür if yapiyorum 3.8 kg verdim
Merhaba hoşgeldiniz gayet güzel vermişsiniz benim de kilom çoookk fazla 😄 ama burada menü ve baskül paylaşmak motive olmamı sağlıyor. Size de çok faydası olacaktır eminim. Bol eksiler dilerim 💪🏻

Eşlerinizle uyum sağlıyorsunuz derken anlayamadım da🙈biraz daha açıklayabilir misiniz lütfen
Hafta sonu bazı eşler hadi sende katıl bana eşlik et vs vs diyorlar ya 🤗 onu dedim 🙈 hafta sonu ufak tefek kaçamaklar oluyordur bir günle atılmıyor kaçamaklar cuma günü çok iyi olur 💃💃

Son düzenleme:
Merhaba bende size katılmak istiyorum ama benim kilom sizin ki kadar az değil :KK43: baya kiloluyum. 10 gündür if yapiyorum 3.8 kg verdim
Tabiki buyurun hoş geldiniz aramıza 🤗 cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim ☺️

Cuma günü tarti günü olmasına sevindim haftasonu ufak tefek kaçamaklar oluyor
ÖGLEN
2 yumurta+peynir+zeytin+bol salata
AKSAM
kıymalı sebze yemeği bol salata
Spor 1 saat eliptik yarim saat plates
2.5 litre su bitecek
Beğen tiklamisin muhteşem değildi demekki kabul ediyoruz 💃💃💃

Hafta sonu bazı eşler hadi sende katıl bana eşlik et vs vs diyorlar ya 🤗 onu dedim 🙈 hafta sonu ufak tefek kaçamaklar oluyordur bir günle atılmıyor kaçamaklar cuma günü çok iyi olur 💃💃
Kusura bakmayın ya ben eşli turnuvalar yapılıyor ya fazla kilo verme adına öyle birşey anladım da🙈🙈
Cuma baskül paylaşımı bana uyar

Bugünü menum
sabah kahve ve su
Saat 13 de 1 yumurta 2 dilim siyez buğdaylı ekmek peynir 8 tane zeytin ve 2 tatlı kaşığı bal
Saat 16 da 1 bardak altın süt
Saat 19 da bol marul ve roka ile 3 tane çiğ köfte 4 kaşık yoğurt
Akşam ada çayı
2 litre su
50 dak leslie ve 20 dak bacak egzersizi yapıldı

Merhaba hoşgeldiniz gayet güzel vermişsiniz benim de kilom çoookk fazla 😄 ama burada menü ve baskül paylaşmak motive olmamı sağlıyor. Size de çok faydası olacaktır eminim. Bol eksiler dilerim 💪🏻
AA gerçekten seninle aynı kilodayım yalnız değilim inşallah bizde zayifcik oluruz :))

Geçen hafta 91.7 🙂
Suan 90.7 😃
Bir haftada - 1 kilo 💃💃💃💃
Hedef 60 kg 😅💕
CUMA tekrar baskül paylaş am sizinle ama giden ejsiyi paylaşmak istedim 😃😃😃

Eklentiler

• IMG_20210126_095047.jpg
    IMG_20210126_095047.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 24
merhaba herkese bugün diyetsyen günümdü iki haftadır aynı geliyorum bu hfta yarım kilo verdim yağdan 1 65 gram vermişim çok mutluyum hftya cuma 11 buçukta randevum artık cuma günü diyetisyene gdcm bugünkü menüm listem aynı yazmak istemiyorum 0 kaçmamakla devam 😁

merhaba herkese bugün diyetsyen günümdü iki haftadır aynı geliyorum bu hfta yarım kilo verdim yağdan 1 65 gram vermişim çok mutluyum hftya cuma 11 buçukta randevum artık cuma günü diyetisyene gdcm bugünkü menüm listem aynı yazmak istemiyorum 0 kaçmamakla devam 😁
Süper gidiyorsun 💃 bol eksiler olsun canim 🧿

X