-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #6.861
Olsun hepimiz arada pes edip kaçamaklar yapıyoruz. Bir defalık olunca hemen kilo olarak yansımıyor sankiGünaydın kızlar. Dün benim için yitik bir gündü, yazamadığıma sevindim aslında ama kaderden kaçış yok
Dün sabah 11 de 2 yumurta ile peynirli omletimi yedim ve başka hiçbirşey yiyecek vakti bulamadım yoğunluktan (hata 1).
Mesai sonrası uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla avm de buluştuk ve ev yemeği gibi daha az zararlı ürünler satan yerler oturma yasağı nedeniyle kapalı olduğundan ve ben açlıktan çatladığımdan fastfood birşeyler alıp ayak üstü yedik (hata 2)
Akşam 7 gibi eve geldiğimde elmalı kek yapmıştı bizimkiler, zaten bozduk, battı balık yan gitsin bugünlük deyip 2 dilim de ondan yemiş bulundum (hata 3).
Ama bügüne temiz başladım, hatamın farkındayım ve telafi edeceğim
İyi olmana sevindim canım. İnşallah bol eksilerimiz olurselam bugün biraz daha iyiyim dune göre
sabah bir yaprak marul içine iki yemek kaşığı lor peyniri 2 tam ceviz domates salatalık ve iki kaysı ve 1 dilim ekmek yedim öğle 13 30 da 4 yemek kaşığı yoğurt içine 4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek pul biber ve nane ile yedim ara 16 00 da 1 fincan yeşil çay yarim muz ve 10 findik akşam 4 yemek kaşığı taze fasulye 1 bardak kefir bol salata bir dilim ekmek günüm biter 45 dakika yürüş ve su ana kadar 1 buçuk litreyi geçti su 3 u geçer diye düşünüyrm salı günü bol eksilerimiz olur inşallah çok amin
Süper menüMerhaba
Öğle 12:30
Eki Görüntüle 2767649
Arada tarhana çorbası içtim kupam 300 ml alıyor
Eki Görüntüle 2767652
Akşam tavuk göğsünü salçalı ve yoğurtlu sosla marine ettim o yüzden yağlı gibi görünüyor ama yağsız tavada pişirdim.
Eki Görüntüle 2767654
Bugün orta tempolu yürüyüş baya yaptım 3 saat kadar ve bugün canım çok tatlı istedi ama kaçamak yapmadım, mutluyum
Yinede güzel menüİyi akşamlar arkadaşlar
Sabah kahve ve su
Saat 14 de 1 yumurta 2 tane ev yapımı az tuzlu küçük kurabiye ve lor peyniri 5 tane zeytin
Saat 19 da 1 kase pirinçsiz yoğurt çorbası ve salata 2 tane küçük kurabiye
Akşam kahve ve soda
2 litre su
1 saat yürüyüş 45 dak leslie ve 20 bakıma bacak egzersizi yapildi
O kurabiyeleri yemeseydim iyiydi de
Teşekkür ederim, evet uyuyorum ama inanır mısın daha yeni tartıda oynama oldu neyse buna da şükürSüper menübenim dediğime uyuyorsun degilmi iki ana bir ara şeklinde bol eksiler olsun
SevindimTeşekkür ederim, evet uyuyorum ama inanır mısın daha yeni tartıda oynama oldu neyse buna da şükürsana da bol eksiler