- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.081
Daha önce de böyle miydi?benim mesela tansiyonum hep düşüktür gebelikte bir tık daha düşüyor.tabi aç karnına ölçtüysen o da etkiliyor.tuzlu ayran mı iyi olur derlerdi bi araştır benceSelam kızlar
Cumartesi öğlen yarım tost yiyince yazasım gelmedi
Dün sabah — yarım simitle kahvaltı
Öğle — brokoli salatası
Akşam — çorba, 6 kaşık etli nohut yemeği
Tansiyonum düşük çıkıyor kızlar. Baş ağrılarımın sebebi olabilir miyada gözlük numaramda büyümüş olabilir tabi ama.. Dün kpederden tansiyon aletini getirdim, bi kaç gün takip edeceğim.. 8-5 çıktı bu sabah..
Gebeliğin başında bu kadar düşük değildi, genelde zaten 10-6 civarı dır.Daha önce de böyle miydi?benim mesela tansiyonum hep düşüktür gebelikte bir tık daha düşüyor.tabi aç karnına ölçtüysen o da etkiliyor.tuzlu ayran mı iyi olur derlerdi bi araştır bence
Tansiyon aleti yanlış olamaz demiGebeliğin başında bu kadar düşük değildi, genelde zaten 10-6 civarı dır.
Tuzlu ayran yazıyor aynen.. Tuzlu leblebi yedim olmadı..
Aç ve tok ölçtüm kuzum ikisi de aynı çıktı. Akşam tekrar bakacağım
Benim her gitmemde 9a 5 çıkıyor.normal diyorlar.ilk gittiğimde 10a 6 çıkmıştı.ama bizim ailecek düşüktür.düşük olması yüksek olmasından iyidir diyorlarSanmıyorum kuzum ya kpeder yıllardır kullanır
Eki Görüntüle 2710922
bu aç karnaEki Görüntüle 2710923
Bu tok karna
Evet öyle diyorlar.. ya zaten düşüklüğünden kaynaklanmıyorsa bu baş ağrılar göz doktoruma gideceğimBenim her gitmemde 9a 5 çıkıyor.normal diyorlar.ilk gittiğimde 10a 6 çıkmıştı.ama bizim ailecek düşüktür.düşük olması yüksek olmasından iyidir diyorlar
Benim geçen haftalarda neredeyse 1 hafta oldu başağrısı.sinsi bi ağrıydı tek taraflı gözüme vuruyordu ağrısı.bu hafta ara sıra oldu.en sonunda burnum kanadı.şimdi iyiyim çok şükür.hormon alakalı diyorlar ama tabi sen bi de göz doktoruna gitEvet öyle diyorlar.. ya zaten düşüklüğünden kaynaklanmıyorsa bu baş ağrılar göz doktoruma gideceğimÇünkü hiç geçmiyor nerdeyse. Her gün ağrılı, delircem
Yaklaşık 3 haftadır var canım benimde.. Hormonlar diyordum ama öyleyse bile zorluyor beniBenim geçen haftalarda neredeyse 1 hafta oldu başağrısı.sinsi bi ağrıydı tek taraflı gözüme vuruyordu ağrısı.bu hafta ara sıra oldu.en sonunda burnum kanadı.şimdi iyiyim çok şükür.hormon alakalı diyorlar ama tabi sen bi de göz doktoruna git
Geçmiş olsun cnm benim de öyle düşük tu hepGebeliğin başında bu kadar düşük değildi, genelde zaten 10-6 civarı dır.
Tuzlu ayran yazıyor aynen.. Tuzlu leblebi yedim olmadı..
Aç ve tok ölçtüm kuzum ikisi de aynı çıktı. Akşam tekrar bakacağım
Aah ikra, hayat kalitem çok düştü haftalardırGeçmiş olsun cnm benim de öyle düşük tu hep
Protein ağırlıklı mı yaniEskiden bu tarz beslenirimdim80 kilodan 3 ayda 56 kilo olmustum geride kilo almadım
Eki Görüntüle 2710952
Gebelikte öyle oluyor canım yinede bir Dr görün tatlımAah ikra, hayat kalitem çok düştü haftalardırBaş ağrılarım geçse de gözüm gönlüm açılsa
Evet canımProtein ağırlıklı mı yani