- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.401
canım sen hamileyken sadece sağlıklı şeyler yersen zatn kılo almazsın ve hemen gider ben ikinci hamileliğimde öyle yapmıştım 10 kıloyla kapatmıştım kuruyemiş peynir süt et balık onları yiyince zaten hem kılo alınmıyor hem çocuk besleniyor o yüzden sen bence kılo alma vermeye takılma bebeği düşün hurma da ilk aylarda yeme açılma yapıyorGünaydın kızlar
Dün yediklerime dikkat edince bu sabah tartıda -900 gr gördüm çok mutluyumkilo yerleşmeden gönderdim
Zaten amacım o canım dengeli beslenmeye çalışmak. 2 gün aşure çok yiyince kilo almıştım dün düzenli kaçamaksız beslenince indi hemen.canım sen hamileyken sadece sağlıklı şeyler yersen zatn kılo almazsın ve hemen gider ben ikinci hamileliğimde öyle yapmıştım 10 kıloyla kapatmıştım kuruyemiş peynir süt et balık onları yiyince zaten hem kılo alınmıyor hem çocuk besleniyor o yüzden sen bence kılo alma vermeye takılma bebeği düşün hurma da ilk aylarda yeme açılma yapıyor
araştır istersen hamileliğin son aylarında öneriyorlar doğumu da kolaylaştırır diye ilk haftalada sıkıntı olmasın diye dedim ilk bebeğin miZaten amacım o canım dengeli beslenmeye çalışmak. 2 gün aşure çok yiyince kilo almıştım dün düzenli kaçamaksız beslenince indi hemen.
2 hurma açılma yapar mı
Yemeyim bari kuru incir alayım
Hayır canım 6 yaşında bi oğlum vararaştır istersen hamileliğin son aylarında öneriyorlar doğumu da kolaylaştırır diye ilk haftalada sıkıntı olmasın diye dedim ilk bebeğin mi
allah bağışlasın ne güzel zayıf hamile kaldınHayır canım 6 yaşında bi oğlum var
Aslında hala zayıf değilim boyum 155 olduğu için ama nisanda diyete başlamasaydım şuan en az 62 kiloydumallah bağışlasın ne güzel zayıf hamile kaldın
anladım cnm yine de çok iyi suan sadece almasan bile yeter doğum sonrası hemen gider zaten hafif yürüyüşlerde yaparsınAslında hala zayıf değilim boyum 155 olduğu için ama nisanda diyete başlamasaydım şuan en az 62 kiloydum
Oğluma hamile kaldığımda 60 kiloydum mesela.
Şuanki kiloma şükrediyorum o yüzden
Evet canım en azından 12.haftaya kadar almamak ilk hedefim. Sonrasında inşallah bende senin gibi 10 kiloyla bitiririmanladım cnm yine de çok iyi suan sadece almasan bile yeter doğum sonrası hemen gider zaten hafif yürüyüşlerde yaparsın
Geçmiş olsun canım inan benimde kolum kalkmıyor hep yatmak istiyorum.Ama çorba iyi geliyor.bol limonlu bir çorba içersin işileşirsinSelam,
Eki Görüntüle 2685354
Sabah kahvaltıda kabaklı pancake gibi bişi yaptım peynirli dereotlu
Eki Görüntüle 2685355
Ara öğün armut.
5 gibi tansiyonum düştü 2 dilim siyez unlu unonun ekmeklere labne sürüp yedim
Şuanda da yatıyorum öylece. Grip de olduğum için hamilelikle birlikte iyice halsiz kaldım galiba. Şimdi çorba içeceğim.
Sağol kuzum. Bende 4 ten beri öyleyim yatıyorum. Başım döndü gözüm karardı. Başım ağrımaya başladı birden. Kolumu kaldıramadım. Tansiyon diye düşündüm ama bilmiyorum gebelikten de olabilir.Geçmiş olsun canım inan benimde kolum kalkmıyor hep yatmak istiyorum.Ama çorba iyi geliyor.bol limonlu bir çorba içersin işileşirsin
Benim başım dünden beri çok kötü.Tepem zonkluyor resmen yürüdükçe.Beni de arkadaş zorla dışarı çıkardı gidip bir yerde oturalım diye.Berlinde mado bulunca kaçırmak istemedim ama gerçekten hiç halim yok.Sağol kuzum. Bende 4 ten beri öyleyim yatıyorum. Başım döndü gözüm karardı. Başım ağrımaya başladı birden. Kolumu kaldıramadım. Tansiyon diye düşündüm ama bilmiyorum gebelikten de olabilir.
Bugün tüm evi süpürdüm vileda yaptım sonra biraz ütü yaptım. Yoruldum heralde atıldım gittim resmen
Sen yine de 10bin adım atmışsın
Ben 1200lerde kaldım
Olsun iyi gelmiştir şöyle dolaşmakBenim başım dünden beri çok kötü.Tepem zonkluyor resmen yürüdükçe.Beni de arkadaş zorla dışarı çıkardı gidip bir yerde oturalım diye.Berlinde mado bulunca kaçırmak istemedim ama gerçekten hiç halim yok.
Ayy çok geçmiş olsun canım bol c vitamine yüklen hemencik iyi olursun inşallahSelam,
Eki Görüntüle 2685354
Sabah kahvaltıda kabaklı pancake gibi bişi yaptım peynirli dereotlu
Eki Görüntüle 2685355
Ara öğün armut.
5 gibi tansiyonum düştü 2 dilim siyez unlu unonun ekmeklere labne sürüp yedim
Şuanda da yatıyorum öylece. Grip de olduğum için hamilelikle birlikte iyice halsiz kaldım galiba. Şimdi çorba içeceğim.
Geçmiş olsun canım hemencik iyi olursun inşallahGeçmiş olsun canım inan benimde kolum kalkmıyor hep yatmak istiyorum.Ama çorba iyi geliyor.bol limonlu bir çorba içersin işileşirsin