- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.421
İkimizde patates salatası istemiş canımızMerhaba kızlar
Eki Görüntüle 2685868
Eki Görüntüle 2685867
Eki Görüntüle 2685866
Patates salatası ara öğün ana öğün gibi karışık oldu
Akşam 18.30 ızgara balık salata
Valla taa sabahtan canım çektiİkimizde patates salatası istemiş canımız
Ya ben hiç adım atmıyorumBu arada yazmayı unutmuşum 15 bin adım attım
Ben haftada 2 3 kere 10 bin atmaya çalışıyorum canım.Ben de pıhtılaşma da olduğu için çok hareketsiz kalmamaya çalışıyorum normalde hep yatar vaziyettayimYa ben hiç adım atmıyorum
Çok iyi gidiyorsun yaBen haftada 2 3 kere 10 bin atmaya çalışıyorum canım.Ben de pıhtılaşma da olduğu için çok hareketsiz kalmamaya çalışıyorum normalde hep yatar vaziyettayim
Canım burası da aksine kapalı serin yağışlı.içimiz kararıyor evde.az birşey güneş görünce kendimizi dışarı atıyıruz.Çok iyi gidiyorsun ya
Ben dışarı çıkamıyorum sıcaktan. Bari evin içinde orta seviye leslie gibi yürüyeyim
Ne güzel değerlendir canım bu havalarıCanım burası da aksine kapalı serin yağışlı.içimiz kararıyor evde.az birşey güneş görünce kendimizi dışarı atıyıruz.
Süper masaSabah ortadan yedim 4 zeytin 2 domates 2 parça zeytin bir kaç çatal patatesli yumurta bugün benim de canım patates cekti sizin gibiiki dilim minik karpuz 1 çay kaşığı bal 2 ceviz yarım dilim ekmek.
Öğlen kapiçino
Akşam hamsi tava patlıcan salata normal salata ve acılı şalgam
Yarın da mercimek çorbayla yeşil fasulye ve cacık var aklımdaSüper masabugün herkezler patates günüymüş anlasak bu kadar denk gelmez
Yarın adana varYarın da mercimek çorbayla yeşil fasulye ve cacık var aklımdabak şimdiden yarın ne yesem diye düşünayorum nasıl obur bi insanım ya.
OfffYarın adana var
Ekmeksiz de yenmiyor kiOfffafiyet olsun şimdidan
Evet sütlü canım içindekilerSlm kızlar 2 gündür aşure beni yaktısene de 1 yiyince resmen ,utancımdan yazamadım tartıya 2 gün kala artık dur dedim
Ikra meyra ananaslı smoothinde süt mü var