- 23 Haziran 2014
- 5.069
- 10.827
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.381
10 cm uzunsun benden ve benle aynı kılodasın169 cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 cm uzunsun benden ve benle aynı kılodasın169 cnm
Evet cnm hiç durmadan 3 saat yürüdümGünde 21 bin mi
Belki sen benden daha incesin ben iyice oturtacam vucudu10 cm uzunsun benden ve benle aynı kılodasın
Ben artık 1.5 saati geçmemek istiyorum.Ayak altın şişti derisi soyuldu bende aralıksız yürüyorum ikizlere eşim bakıyor
sanmam canım 59 görünce bbi fotoda ben paylaşayım bende de basen kalça var ama suanki halimde kötü değil fazla bi fit görüntü vwarya ben de onu istiyorum ona da spor lazımBelki sen benden daha incesin ben iyice oturtacam vucudu
Cm olarak ölçüm yap canım biliyormusun ölçülerisanmam canım 59 görünce bbi fotoda ben paylaşayım bende de basen kalça var ama suanki halimde kötü değil fazla bi fit görüntü vwarya ben de onu istiyorum ona da spor lazım
Evet foto çok iyi oluyor diyet klasörü yaptım Spor yemek boy foton vs oradaBugün foto çekmeye başladım yediklerimi ama sabah doktor randevusunu beklerken yediğim yarım porsiyon su böreğini çekmedim tabi
Sabah 55.6 kilo çıktım. Resmen 2 günde 1 kilo almışım
öncesini hep not ettim de genişleme olduysa bilememCm olarak ölçüm yap canım biliyormusun ölçüleri
Süperİyi akşamlar kızlar.
Sabah 09.30 da yarım porsiyon su böreği yedim. Bence iyi yani bir porsiyonda yiyebilirdim başına oturmuşken
Sonrasında yediklerim fotolarda.
19.00 da günü kapattım
Tanrım ne kadar az yiyorsunSabah 10 da hindibag kahve
Saat 13.5 da kahvalti
Eki Görüntüle 2684868
Ara öğün yumurta sarısı ikizim biri yemiyor
Eki Görüntüle 2684869
18.5 da pancar turp havuç zeytin yağı elma sirkesi harmanladim samirsakli yoğurtla azcik ekmekle kapanış
Eki Görüntüle 2684870
Yok kız doyuyorum sende cok ok iyi gidiyorsunTanrım ne kadar az yiyorsun
Tanrım ne kadar az yiyorsun
Spor yok bende Evde leslie yapsam sıkıntı olur mu ki50 yarim mekik cektim spor olarak
Sadece orta tempoda yürüs olur saba 45 dkk yeterSpor yok bende Evde leslie yapsam sıkıntı olur mu ki
Çok.superrSabahtan beri yediklerim bunlar.İki dilim karpuz yedim ayrıca ve yatmadan da bir çay bardağı kefir içeceğim.Yemekler küçük kaselerde çok doldurmadım görüldüğü üzre.Yanlışım oldukça bana kızın lütfen