- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.341
Sen böyle yaptıkça ben tüm yediklerimi çıkarmak istiyorumSabah hindigbag kahve
13.5 da kahvaltı
Eki Görüntüle 2684329
Ara öğün tahıllı kahve
Eki Görüntüle 2684330
Aksam 18 de kapanışEki Görüntüle 2684331
Hangi sayfadaki merak ettim ben de tekrar paylasir misinOnceki kilomda foto paylaştım eski yeni diye kolaj yaptım gerideki sayfalardaevet var incelme 108 gelen basen 100artik belim 78 iken 70 geliyor basen 90 gelene kadar bu yolda devam
Fark varmı acaba63 olunca bacak basen egzersisi yapicam 58 kilo olana kadar egzersize devam biri 69.8 biri 66 iken 63 olunca tekrar yapicam Eki Görüntüle 2670050
Ayy hoş geldi tatlım bol eksiler olsunMerhaba kızlar.
Ben yarından itibaren tekrar geleceğim aranıza
2 gündür fütursuzca aşure yiyorum. Hem yiyorum hem midem bulanıyor, sonra yine yiyorum
12 haftalık olana kadar kilo verebilirim benceAyy hoş geldi tatlım bol eksiler olsun
Kilo değilde almamaya çalış canım12 haftalık olana kadar kilo verebilirim bence
Verebilirim dimi
Bu arada kaç haftaliksiniz sağlıkla gelsin minnos12 haftalık olana kadar kilo verebilirim bence
Verebilirim dimi
KesinlikleKilo değilde almamaya çalış canım12 kilo normal 12-18 arası da normal
Bugün 6+3 canım. Bakalım yarın kalp atışı için randevum var inşallah güzel haberler getiririmBu arada kaç haftaliksiniz sağlıkla gelsin minnos♥
Ay inşallah canım güzel haberler ver bize deBugün 6+3 canım. Bakalım yarın kalp atışı için randevum var inşallah güzel haberler getiririm
Bende yarım mekik cektim 60 tane dün 80 çektim yarım mekik çok zorBen bugün 10 bin adım attım onu yazmayı nasıl unutmuşum ya
Baktinmi canım hemen üstte alıntı yaptım fotoyaHangi sayfadaki merak ettim ben de tekrar paylasir misin
evet canım göbekte ve basenlerde fark etmiş tebriklerBaktinmi canım hemen üstte alıntı yaptım fotoya
Şimdi dahada inceyim orada 66 kiloyumevet canım göbekte ve basenlerde fark etmiş tebrikler
sürecini biliyorum çok iyi verdin cnm maşallah sanaŞimdi dahada inceyim orada 66 kiloyum