- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.321
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben lora bayılırım ama burada bulamıyorum.
66.1 kgNerdesin canim
Süper tok dimi 65.5 geliyorsundur sabah aç karna66.1 kg
Wc gidilmemis,çay ve incir yenilmiş su icilmis hali, ben 66.0 diye saydı. Bugün çok pis bozdu diyeti, cips,pilav,2 tabak aşure yedimSüper tok dimi 65.5 geliyorsundur sabah aç karna
65.5 gelirsin çok iyi arada biz canım ama abartmadanWc gidilmemis,çay ve incir yenilmiş su icilmis hali, ben 66.0 diye saydı. Bugün çok pis bozdu diyeti, cips,pilav,2 tabak aşure yedim
Zaten bı gazagelip 7 kg daha verip kurtulmaliyim:) göbek gitmiyor işte. Spora yine başlamalıyım. Senin nasıl incelme var mı.65.5 gelirsin çok iyi arada biz canım ama abartmadan
Wc gidilmemis,çay ve incir yenilmiş su icilmis hali, ben 66.0 diye saydı. Bugün çok pis bozdu diyeti, cips,pilav,2 tabak aşure yedim
günaydın kızlar çok şükür bu sabah 61,1 çıktım ve yeniden dikkat etmeye başladım ama en iyi diiyetim if oldu cidden bayramdan beri bozmama rağmen çok kılo almadım normalde hızlı alırdım hindiba kahvemi içiyorum şimdi
Aynen yasam tarzi haline getirmek gerekiyor şunu gördüm ki sabah erkenden yemeye baslayinca hep yemek istiyor insan if istahimi cok guzel dengeledi 1 ay yine sıkı tutucam bakalimBende if le çok mutluydum hala akşamları atıştırmalık yemek istemiyorum ama bulantılarım yüzünden mecbur yediğim zamanlarım oluyor.
Süper bence cnmKizlae her sabah bu sekilde kahvalti yapıyorum Eki Görüntüle 2684042
Onceki kilomda foto paylaştım eski yeni diye kolaj yaptım gerideki sayfalarda evet var incelme 108 gelen basen 100artik belim 78 iken 70 geliyor basen 90 gelene kadar bu yolda devamZaten bı gazagelip 7 kg daha verip kurtulmaliyim:) göbek gitmiyor işte. Spora yine başlamalıyım. Senin nasıl incelme var mı.
dreamy07 burda canım fotoFark varmı acaba 63 olunca bacak basen egzersisi yapicam 58 kilo olana kadar egzersize devam biri 69.8 biri 66 iken 63 olunca tekrar yapicam Eki Görüntüle 2670050
Hadi bol eksiler cnm 61.1 guncelliyorumAynen yasam tarzi haline getirmek gerekiyor şunu gördüm ki sabah erkenden yemeye baslayinca hep yemek istiyor insan if istahimi cok guzel dengeledi 1 ay yine sıkı tutucam bakalim