- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.361
Çok teşekkür ederim canım hepimiz hedefe ilerlicegizsürecini biliyorum çok iyi verdin cnm maşallah sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım hepimiz hedefe ilerlicegizsürecini biliyorum çok iyi verdin cnm maşallah sana
Bende, gece kalkıp profiterol yedim, aşure bitse de kurtulsakMerhaba kızlar.
Ben yarından itibaren tekrar geleceğim aranıza
2 gündür fütursuzca aşure yiyorum. Hem yiyorum hem midem bulanıyor, sonra yine yiyorum
Canım sen hiç meyve yemiyor musun.Ya da ben mi gözden kaçırdımÇok teşekkür ederim canım hepimiz hedefe ilerlicegiz ♥
Kurukayisi yiyorum arada 2 üçgen karpuz yiyorum yada kavunCanım sen hiç meyve yemiyor musun.Ya da ben mi gözden kaçırdım
Wwaaoww süper o bacaklar nasıl inceldi böyleeee bayıldımEvet 66 ve 61.5 bacak aram acildi
Eki Görüntüle 2684564
Maşallah canım senin zaten üstün zayıftı.Basenler vardı o da gitmiş maşallahEvet 66 ve 61.5 bacak aram acildi
Eki Görüntüle 2684564
Daha gidecek hedef 56Maşallah canım senin zaten üstün zayıftı.Basenler vardı o da gitmiş maşallah
21 bin adım at incelirWwaaoww süper o bacaklar nasıl inceldi böyleeee bayıldım
HelalEvet 66 ve 61.5 bacak aram acildi
Eki Görüntüle 2684564
Çok teşekkür ederim
harilkasın boyun kaçtı69.8 ve 61.5Eki Görüntüle 2684573
169 cnmharilkasın boyun kaçtı
Ooo ben 10 dk da 10000 adım ortalama.21 bin adım at incelir
Ayak altın şişti derisi soyuldu bende aralıksız yürüyorum ikizlere eşim bakıyorOoo ben 10 dk da 10000 adım ortalama.
21 bin için 3.5 saat yürümem lazım
Önceki gün 2 saat aralıksız yürüdüm hala kendime gelemedim
Sen 1 aya hedefe ulaşırsın canım.Biz şimdilik almayalım yeter.Ayak altımi toparlayıp tekrar yurucegim 1 haftadır yurumuyordum ama mekik cekiyorum
Günde 21 bin mi21 bin adım at incelir