İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ayyy kolay gelsin cnm minnosunda sağlıkla gelsin maşallah 11 hafta olmusunuz bile if devammi canım senin if sadece 22 de süt yada kefir olur oda olsun

Ayyy kolay gelsin cnm minnosunda sağlıkla gelsin maşallah 11 hafta olmusunuz bile if devammi canım senin if sadece 22 de süt yada kefir olur oda olsun

İf e pek uyamıyorum canım, acıktığım zaman istifra ediyorum. 3 öğün yiyorum ama sabah yumurtalı kahvaltı edip, öğlen salata yiyorum protein ağırlıklı, akşam sebze yiyorum.

Ben hala aynıyım tam tamına 59.00
Bazen tartı mı bozuk acaba diyorum.Eşim değil diyor.Bilemedim ya.yarın bi de arkadaşta tartılayım ancak öyle tatmin olurum

kızlar bana bişeyler söyleyin tekrar motive olmam lazım spora başlamam lazım
Canım sabah 12 ye kadar sıvı tuket kahve vs ben hindigbag ve tahıllı kahve aldım aralarda içiyorum tok tutuyor akşamında 18.5 geçirme spor olarakta sadece yuru günlük 5 bin olsa oda yeter yeterli basla Eylül güzel başlangıç cnm

Sabahları lor peynirine 1 tatlı kaşık ekleyin faydası var bilginize

canım ifi bozmuyorum hiç heop i,ki öğün dediğin gibi hindiba kahve aşırı tok tutuyor sadece diyet olarak motive değilim hafta sonu makarna salatası ve sarma yaptım bayadır yemiyordum iki üç gündür onu yerim ama miktar olarak hiç abartmıyorum ama yine de spor diyet moduna girmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…