- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.281
RC ederim cnm evet kilo alımı olmuyor.kilo versemde bu şekilde devam edicem sadece ara ara geç saatte bozmuş olucam en geç saatim 22:00 olur geç saatte bozmam oda çocuklara eşime arada eşlik ederim doğum günü kutlamaları vs olursa onun dışında belki belki eşim zorlarsa bozarım sağlıklı diyet olduğunu düşünüyorumTeşekkürlerIkra meyra ben diyete bir ay önce başlamıştım. Saatlere uyunca kilo veriliyor. Ancak ben saatlere pek uyamadım. Bana göre bu diyetin en iyi yanı diyet bozulsa bile çok abartılı yemedikten sonra kilo almıyorsunuz. Yani diyet bitince sağlıklı beslenmeye dikkat etmek yeterli olur diye düşünüyorum. Uyguladığı en rahat diyetti. En kısa zamanda tekrar başlicam.
Yaa çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inşallahBugün muzlu yulaf lapasıyla açılışı yaptımöğleden sonra biraz kuruyemiş ve 1 mandalinayla devam ettim.17.00 de 1 közlenmiş patlıcan ve iki kaşık yoğurt yedim.2 haftadır kortizon kullanıyorum yarın çok eksi olacağımı düşünmüyorum çok kilo almayım yeter modundayım
Neden güldünBugün muzlu yulaf lapasıyla açılışı yaptımöğleden sonra biraz kuruyemiş ve 1 mandalinayla devam ettim.17.00 de 1 közlenmiş patlıcan ve iki kaşık yoğurt yedim.2 haftadır kortizon kullanıyorum yarın çok eksi olacağımı düşünmüyorum çok kilo almayım yeter modundayım
Allah razı olsun ilacı 3 ay kullanacağım.Bakalım ne kadar alcamYaa çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inşallah
Yok o yanlış olduNeden güldünanlamadım
Ne kadar az az beslenirsen o kadar kilo alimin az olur kortizonu bende Şubat alerji başlıyor 1 temmuzda bitiyor bu sürede kortizon alıyorumAllah razı olsun ilacı 3 ay kullanacağım.Bakalım ne kadar alcameşime bana yemek yerken kız diyorum.
Evet canım daha önce çok dikkat edip diyet yapmama rağmen 4 5 kilo almıştım.bu kez tuza ve hamur işini keseceğim öncekinde az da olsa yiyordum bakalım bu kez ne olacak.Ne kadar az az beslenirsen o kadar kilo alimin az olur kortizonu bende Şubat alerji başlıyor 1 temmuzda bitiyor bu sürede kortizon alıyorum
Çok güzel.ben de kase kullanıyorum hep.
Canım nasıl gidiyor hamilelik 11 hafta görünüyorsun maşallah❤