İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Yürüyüş te bitti 💃💃💙💙
Screenshot_2020-08-28-22-50-24-919_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg

Teşekkürler Ikra meyra Ikra meyra :KK50: ben diyete bir ay önce başlamıştım. Saatlere uyunca kilo veriliyor. Ancak ben saatlere pek uyamadım. Bana göre bu diyetin en iyi yanı diyet bozulsa bile çok abartılı yemedikten sonra kilo almıyorsunuz. Yani diyet bitince sağlıklı beslenmeye dikkat etmek yeterli olur diye düşünüyorum. Uyguladığı en rahat diyetti. En kısa zamanda tekrar başlicam. :KK55:

Teşekkürler Ikra meyra Ikra meyra :KK50: ben diyete bir ay önce başlamıştım. Saatlere uyunca kilo veriliyor. Ancak ben saatlere pek uyamadım. Bana göre bu diyetin en iyi yanı diyet bozulsa bile çok abartılı yemedikten sonra kilo almıyorsunuz. Yani diyet bitince sağlıklı beslenmeye dikkat etmek yeterli olur diye düşünüyorum. Uyguladığı en rahat diyetti. En kısa zamanda tekrar başlicam. :KK55:
RC ederim cnm evet kilo alımı olmuyor.kilo versemde bu şekilde devam edicem sadece ara ara geç saatte bozmuş olucam en geç saatim 22:00 olur geç saatte bozmam oda çocuklara eşime arada eşlik ederim doğum günü kutlamaları vs olursa onun dışında belki belki eşim zorlarsa bozarım sağlıklı diyet olduğunu düşünüyorum 🙈😍 yıllar öncede bu şekilde kilo verdim 80 den 56 kilo oldum 3 ayda 💃💃

Saat 9 da hindibag kahve
IMG_20200829_091142.jpg

12.5 da kahvaltı
IMG_20200829_123000.jpg

Saat 3.5 da tahıllı kahve
IMG_20200829_145806.jpg

17.5 da kabak detoks kapanis
IMG_20200829_173629.jpg

Sabah 50 mekik öğlen 20 sguat akşam 80 mekik

Slm kizlar
Dün
Yarim simit ve peynir kahvaltı
Akşam dışarıda yemek yedik:biraz kalamar,biraz humus,yogurtlu mezelerden biraz 1 kesme dondurma maalesef saat geçe kaldı yemek

Bugün
Kahvaltı
Lor peynir,biraz sucuklu yumurta 1dilim ekmek 1tatlı kaşıgi bal
Ara kahve üzüm
Akşam 3 tane içli köfte ve salata

Sabah 10.5 da hindibag kahve
IMG_20200829_145806.jpg

Kahvaltı 12.5 da
IMG_20200830_130553.jpg

15.5 da tahıllı kahve içerim
18.5 Aksam 1 kase yoğurt yerim kilom direnç yaptı 🙄

Misafirliğe gidecem 🙈 yemeden dönerim inşallah eve

Bu sabah yarım dilim ekmekle yumurtalı bi kahvaltı yaptım.
Kahvaltıdan yarım saat sonra türk kahvesi ve 1 kare çikolata yedim.
1 muz yerim birazdan.
Akşama da kabak detoks ama üzerine 2 3 yemek kaşığı kıyma sos koyarım.

Bugün muzlu yulaf lapasıyla açılışı yaptım 😂 öğleden sonra biraz kuruyemiş ve 1 mandalinayla devam ettim.17.00 de 1 közlenmiş patlıcan ve iki kaşık yoğurt yedim.2 haftadır kortizon kullanıyorum yarın çok eksi olacağımı düşünmüyorum çok kilo almayım yeter modundayım 🤗

Bugün muzlu yulaf lapasıyla açılışı yaptım 😂 öğleden sonra biraz kuruyemiş ve 1 mandalinayla devam ettim.17.00 de 1 közlenmiş patlıcan ve iki kaşık yoğurt yedim.2 haftadır kortizon kullanıyorum yarın çok eksi olacağımı düşünmüyorum çok kilo almayım yeter modundayım 🤗
Yaa çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inşallah 💞💞

Neden güldün 🙄 anlamadım

Allah razı olsun ilacı 3 ay kullanacağım.Bakalım ne kadar alcam 😐 eşime bana yemek yerken kız diyorum.😂😂
Ne kadar az az beslenirsen o kadar kilo alimin az olur kortizonu bende Şubat alerji başlıyor 1 temmuzda bitiyor bu sürede kortizon alıyorum 😓

Bugünün menüsü
12.5 kahvaltim
IMG_20200831_121513.jpg

Arada 1 adet salatalık

Sonraki de 1 domates

Aksam 18.5 da en minik boy tabakta 🙈 kapanış yaptım
IMG_20200831_181636.jpg

Ne kadar az az beslenirsen o kadar kilo alimin az olur kortizonu bende Şubat alerji başlıyor 1 temmuzda bitiyor bu sürede kortizon alıyorum 😓
Evet canım daha önce çok dikkat edip diyet yapmama rağmen 4 5 kilo almıştım.bu kez tuza ve hamur işini keseceğim öncekinde az da olsa yiyordum bakalım bu kez ne olacak.

Canım nasıl gidiyor hamilelik 11 hafta görünüyorsun maşallah 💙🥰

Evet canım iki hafta izinliydim öncesinde çok yoğun 2 hafta çalıştım şimdi kamuda esnek çalışma ya da idari izine geçme kararını bekliyorum her il ayrı karar alıyor maalesef.
Ama şükür çok iyi geçiyor bulantılarım azaldı,3 kilo almışım doktorum diyette miydin hamileliğini öğrendiğinde diyor?

X