- 23 Haziran 2014
- 5.069
- 10.827
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.901
selam arkadaşlar bu hafta köydeydim maalesef yapamadım haftaya da kurbana gidiyoruz yapamam biraz dağıttım listede ara versem oluyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bu hafta değil canım haftaya salı için duyuru yapıcam bayramda yenip içilir keyifler bozulmasın bayram sonrası baskülü ile dedim isteyen olursa baskül paylaşmak tabiki paylaşılır çok iyi baskülün harket halinde iken kilo çok alınmıyor tatlım güle güle otur yeni evinizde mutluluklar cnmBen geldim.çok şükür fazla kilo almamışım.Tartı günü yarın ama ben bugünden tartıldım yeni başlayacağım için.sizler sanırım 15 gün ara verecekmişsiniz ben yeterince verdim.Kahvaltım aşağıda.16/8
Ara türk kahvesi ve 1 hurma
Öğlen yeşil mercimekli salata ve 2 kaşık yoğurt
Ara muz
Akşam 2 parça tavuk ve 2 kaşık pirinç pilavı
Ara zerdeçallı zencefilli pulbiberli limonlu yoğurt
(Eski diyet listemi uygulamaya başladım if gibi değil ama ona yakın)
Canım haftaya salı son baskül paylaşıp 15 gun ara verecegiz duyuru yapıcam bilgin olsunselam arkadaşlar bu hafta köydeydim maalesef yapamadım haftaya da kurbana gidiyoruz yapamam biraz dağıttım listede ara versem oluyor mu
Tebrik ederim canım ,bende ara vermicem biraz kaçamak olur tabi fırsat buldukça menü ve tartı paylaşımı yapacağımEvet 63 geçen hafta 64.4 hedefe az kaldı Eki Görüntüle 2665534
HoşgeldinnnnBen geldim.çok şükür fazla kilo almamışım.Tartı günü yarın ama ben bugünden tartıldım yeni başlayacağım için.sizler sanırım 15 gün ara verecekmişsiniz ben yeterince verdim.Kahvaltım aşağıda.16/8
Ara türk kahvesi ve 1 hurma
Öğlen yeşil mercimekli salata ve 2 kaşık yoğurt
Ara muz
Akşam 2 parça tavuk ve 2 kaşık pirinç pilavı
Ara zerdeçallı zencefilli pulbiberli limonlu yoğurt
(Eski diyet listemi uygulamaya başladım if gibi değil ama ona yakın)
1 kilo süper cnm hayırlı olsun yeni baskülün ugur getirsin bol bol eksiler olsun tatlımEki Görüntüle 2665544
Tartımı değiştirdim bu eskiye göre +200 fazla ölçüyor ama buna göre devam edeceğim
Dün yoğunluktan yazamadım
Sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin yumurta
Ara:kahve
1 dilim karpuz
1 haşlanmış mısır
Akşam 17.30 1 kase yeşil mercimekli erişteli çorba
Geçen hafta 72.9 du
Evet ara vermek istemeyen devam edebilir cnm bende güncellerimTebrik ederim canım ,bende ara vermicem biraz kaçamak olur tabi fırsat buldukça menü ve tartı paylaşımı yapacağım
Yaz geldii tatiller başladı bir kaç kişi 1 hafta ara verdi haftaya tekrar yogunlaşırHoşgeldinnnn
Paylaşımlar azaldıı buralarda
Süper cnm duyurumu okudunmu cnm hemen üstte mesajSelam kizlar, yogunluktan paylasamadim. -800 ile buradayim
süpersin cnm o kadar iyi verdin ki tebrik ederimEvet 63 geçen hafta 64.4 hedefe az kaldı Eki Görüntüle 2665534
ben de öyle cnm hep bu kılolarda bozuyrdum yine bozdum ama olsun bakalım bayram sonu toparlarımSizler hedefe maşallah çabuk ulaşıyorsunuz ben takılıp kaldım 60 ta bi 50leri göremedim.bana yine detoks yolları görünüyor