İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Arkadaşlar bana hayriniza 3 günlük şok diyet yazın lütfen kafam çok karıştı
Bu hafta en azından 1 kilo vermeliyim Artık sinirlerim bozuldu

Uyanınca limon bal sirke ılık su

Sabah kahvaltı herşeyden yumurta dereotu maydonoz peynir 5 zeytin domates salatalık

Ara ogun kahve 2 kuru kayısı

1 bardak yogurt 1 dilim anasas küp küp dogra kaseye koydugun yogurdun uzerine ananasları dök 1 çay kaşık tarcın serp 2 ceviz içi ez serp

Akşam 2 baget haşla yada ızgara derisini çıkar ye 1 bardak ayran 2 közlenmiş acı biber sade maden suyu

Bunu 3 gun yapıcaksın aynı saatlerde yenecek akşam 18 de bırakıyorsan her gun aynı saat bu sabah öglen ara hepsi aynı saat olmalı ben saatlere uyamıyorum ikizlerdem

Arkadaş 3 gunde 2 kilo verdi aralarda yeşil cay yada kiraz sapı çayı tuketilmeli sıfır ekmek olucak hiç yok ekmek cnm

Aslında bunları yapıyorum hatta yarısını yiyom
Ama. Bir türlü üst üste kabak yapamadım şu 3 gün yapayım
Cumartesi geleneksel çig köfte partimiz var o gün kaçamak yapcam şimdiden söyliyim bak

Ya bazen düzensiz uyuyorum, bebek uyutmadi gece, az önce saat 19:00 da uyuyup 22:00 de uyandım napim ya bu benim kilo vermede etki eder mi. Sabahın köründe kalıyoruz zaten

Ya bazen düzensiz uyuyorum, bebek uyutmadi gece, az önce saat 19:00 da uyuyup 22:00 de uyandım napim ya bu benim kilo vermede etki eder mi. Sabahın köründe kalıyoruz zaten
Gunluk 8 saat uyursan etki etmez gunduzde uyursa iyi olur cnm fırsat buldukca dinlendir vucudunu dinlenen vucutta kilo verir saat 12 de yatıp 8 saat uyuyorsan arada uyanıp tekrae uyursan da sorun olmaz cnm mesala ben ikizlerinde 15 dkk uyurdum biri uyanırdı 1 saat uyanık uyuturdum uyurdum 15 yada 10 dkk fazla değildi digeri uyanırdı 1-2 saat uyanık kalırdım biri çok gazlıydı uzun kalırdık uyumak için bölük pörçük uyku ile 3 saat ya uyurdum yada uyumazdım gunduz uykum yok benim uyuyamam asla o dönemler enirjim sıfırdı ye tahin pekmez sarella bal kaymak aldım kilo 64 den 73 kilo 18 ayda 9 kilo aldım o kadar şekere o kadar uykusuzluga bence 9 kilo 18 ayda az çünki ben zayıfladıgımda hemen hızlı kilo almıyorum o avantajım çok iyi benim arkadaşın ikizi var o baya baya kilo aldı benim kadar şekerli tuketmediği halde uykusuz kalmadıgı halde kv desi yanındaydı ben tek baktım uyku yok enerji sıfır yemek duzenim yok doymak için yiyordum saglıksız şekerli besinler ustelik ekmek banıp yerdim sizce 18 ayda 9 kilo fazlamı

Değil. Sen bu kadar yavaş kilo alıyorsan cabuk verirsin canım demek ki meto hızlı
Benim birkaç sivilcem çıktı 3 gündür hem sivilce hem kabızlıkla uğraşıyorum. Bir şeyler ters gidiyor malesef. Kabızlık normalden biraz daha tehlikeli benim için. Biberiye çayı kayısı çayı her şeyi içtim fayda etmedi. Yarın devam ederse doktorun yolunu tutucam hıc sevmiyorum oraya gitmeyi o kadar biktim ki

Bende 65 ile doğum yaptım, 8 ayda 76 oldum,atak haftasiymis ondan heralde,senin işin çok zormuş kıyamam kuzum sana

Kefir varmı evde sade kefir olucak içine gunkurusu 3 adet yada kayısı yıka ılık suyla sonra 1 bardak sade kefirin içine kat akşamdan sabah ister blenderle ister oyle iç farkı göreceksin bagırsagın çalışacak kiloda verdirecek

Ay yarım çay kaşıgı tarçında ekliyorsun unutmuşum

hafta sonu abarttım ama sadece 200 gr almışım yani şu an 56,2 yim şaşırdım ben daha fazla bekliyordum
Ayy canım pardon migrenle 56.20 yerine 57.20 yazmışım özürdiliyorum düzeltiyorum

İnşallah faydası olur tatlım
Bunun faydasınıda göreceksin canım
Eki Görüntüle 2646825
Kefir bazen tek başına da işe yarıyor. Normalde biberiye çayı iyi geliyordu ama bence hormonal bir şey çünkü sivilce de çıkarttım. Bu yüzden sabah yedim kayısı ve 1 kasık yulaf. 5 te yedim 8 de gittim wc ye ama böyle devam etmez umarım if ı bırakmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…