İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
20 4
1 yumurta yeşillik salatalık biber ceviz
16.00 mercimek çorbası
Bugün dışardayım malesef kabak detox yapamadım
Şimdi baştan mi başlayayım kızlar
Ayy çok az yiyorsun canım maşallah.Ama proteini ihmal etme.kabak detoxu bende yapamadım perşembe cuma ve cumartesi yapacağım.

Canim az yiyorumda 9 kilo verdim resmen inatla 58 altına düşmüyor
Kıramadim bir türlü ama devam edicem
Bunun için şok diyetler ya da detoxlar yapman lazım ki metabolizma şaşırsın.gecen yıl diyetisyene gitmiştim bazen kilo vermem duruyordu o zaman şok diyet veriyordu ya da detox veriyordu.

9 haziran

18/6 — sabah sporu yapıldı.

12.30–bir kase yoğurt, 2 dilim ananas, 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 7 çiğ badem karıştırıp yedim (kahvaltı yerine soğuk bişeyler yemek istedim).

15.00– dondurma

18.00– ton balıklı salata

Salatayı bitirdim, kafamı yana çevirdim luppo bana bakıyor... Bende luppoya... Zaten bütün gün kesiştik... Sonra içimdeki ses “ye gitsin, zaten tüm gün iyi beslendin ekmek bile yemedin” dedi...

Veee içimdeki sese “seni kıracağıma kafamı kırarım” dedim ve 1 adet küçük bir luppo gömdüm

Günü böyle kapatmak istemezdim

Yani şok derken hiçbirşey mi yemim
Olur mu canım tabiki yenilecek ama birbiriyle uyumlu metabolizme hızlandırıcı şeyler olacak.bana genelde kabak detox veriyordu ya da protein yönünden zengin 3 günlük diyet veriyordu.mesela youtubeda 3 günlük şok diyet yaz andaç diye bir diyetisyen var o proğram veriyor ben de takip ediyorum onu.bence sen de bana katıl perşembe günü birlikte kabak detox yapalım 3 gün

Ben dün kabak detox a başlamıştım bugün dışardayım zamanı geçti yapamadım

20 4
1 yumurta yeşillik salatalık biber ceviz
16.00 mercimek çorbası
Bugün dışardayım malesef kabak detox yapamadım
Şimdi baştan mi başlayayım kızlar
Detoksların püf noktası aynı öğünü üst üste tüketmek. Sindirimi rahatlatıyorsun. Istersen her akşam ya da her kahvaltı da aynı şeyleri tüketerek de yapabilirsin bir kaç gün.

Yanında ne yediğine göre değişir bence 4 ü geçme yine de. Bol salatalı yoğurtlu doldur mideyi.

Arkadaşlar bana hayriniza 3 günlük şok diyet yazın lütfen kafam çok karıştı
Bu hafta en azından 1 kilo vermeliyim Artık sinirlerim bozuldu
Sen zaten şok yapıyorsun canım. Eğer kabak kaldıysa 2 gün kabak yap, yoksa evde ne varsa 2 3 günlük bi yemek yap etli sebze yemeği falan, 3 gün aynı şeyi tüket. Ben bunu beceremiyorum malesef ah bi tutsam kendimi

17/7 yaptım.
Öğlen 1 haşlanmış yumurta 1 avuç karışık kuruyemiş(yer fıstığı biraz fazla) meyve salatası. Ananas, Avokado, Elma, kırmızı biber, salatalık, 2 dilim kaşar, zeytin.
Akşam: sütlü köz patlıcan çorbası, balsamic soslu salata, yoğurt, 3 etli yaprak sarma, yufka ekmek.
Öğlen iyi geçti ama akşam malesef çok yedim. Doyana kadar değil şişene kadar. Akşamları kendime çeki düzen vermenin yolunu bulmam lazım.

Yani miktarları bilmiyorum tabi ama akşam menünde iyi bence Belki ya çorba ya ekmek birini tercih etsen daha iyi olurdu

Yalnız o sütlü köz patlıcan çorbası nedir ya
Hemen tarifine bakacağım

Yani miktarları bilmiyorum tabi ama akşam menünde iyi bence Belki ya çorba ya ekmek birini tercih etsen daha iyi olurdu

Yalnız o sütlü köz patlıcan çorbası nedir ya
Hemen tarifine bakacağım
Ben de ilk defa denedim çok hoşuma gitti.
Evet malesef ekmek yedim yine. O şişirdi zaten önden çorbayı içsem hiç sıkıntı yok.

Hormonlu ilacı bıraktırdı canım yeni ilaç yazdı migren için çok şükür biraz iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…