- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.881
Ayy çok az yiyorsun canım maşallah.Ama proteini ihmal etme.kabak detoxu bende yapamadım perşembe cuma ve cumartesi yapacağım.20 4
1 yumurta yeşillik salatalık biber ceviz
16.00 mercimek çorbası
Bugün dışardayım malesef kabak detox yapamadım
Şimdi baştan mi başlayayım kızlar
Canim az yiyorumda 9 kilo verdim resmen inatla 58 altına düşmüyorAyy çok az yiyorsun canım maşallah.Ama proteini ihmal etme.kabak detoxu bende yapamadım perşembe cuma ve cumartesi yapacağım.
Bunun için şok diyetler ya da detoxlar yapman lazım ki metabolizma şaşırsın.gecen yıl diyetisyene gitmiştim bazen kilo vermem duruyordu o zaman şok diyet veriyordu ya da detox veriyordu.Canim az yiyorumda 9 kilo verdim resmen inatla 58 altına düşmüyor
Kıramadim bir türlü ama devam edicem
Yani şok derken hiçbirşey mi yemimBunun için şok diyetler ya da detoxlar yapman lazım ki metabolizma şaşırsın.gecen yıl diyetisyene gitmiştim bazen kilo vermem duruyordu o zaman şok diyet veriyordu ya da detox veriyordu.
Senin şok çok fazla yiyerek olur bence ne güzelYani şok derken hiçbirşey mi yemim
Yok ya korkuyorum yiyemem fazlaSenin şok çok fazla yiyerek olur bence ne güzel
Olur mu canım tabiki yenilecek ama birbiriyle uyumlu metabolizme hızlandırıcı şeyler olacak.bana genelde kabak detox veriyordu ya da protein yönünden zengin 3 günlük diyet veriyordu.mesela youtubeda 3 günlük şok diyet yaz andaç diye bir diyetisyen var o proğram veriyor ben de takip ediyorum onu.bence sen de bana katıl perşembe günü birlikte kabak detox yapalım 3 günYani şok derken hiçbirşey mi yemim
Ben dün kabak detox a başlamıştım bugün dışardayım zamanı geçti yapamadımOlur mu canım tabiki yenilecek ama birbiriyle uyumlu metabolizme hızlandırıcı şeyler olacak.bana genelde kabak detox veriyordu ya da protein yönünden zengin 3 günlük diyet veriyordu.mesela youtubeda 3 günlük şok diyet yaz andaç diye bir diyetisyen var o proğram veriyor ben de takip ediyorum onu.bence sen de bana katıl perşembe günü birlikte kabak detox yapalım 3 gün
Olsun canım bugün az yemeşsin yarın devam et benceBen dün kabak detox a başlamıştım bugün dışardayım zamanı geçti yapamadım
Detoksların püf noktası aynı öğünü üst üste tüketmek. Sindirimi rahatlatıyorsun. Istersen her akşam ya da her kahvaltı da aynı şeyleri tüketerek de yapabilirsin bir kaç gün.20 4
1 yumurta yeşillik salatalık biber ceviz
16.00 mercimek çorbası
Bugün dışardayım malesef kabak detox yapamadım
Şimdi baştan mi başlayayım kızlar
Yanında ne yediğine göre değişir bence 4 ü geçme yine de. Bol salatalı yoğurtlu doldur mideyi.10:30 2 dilim ekmekle kahvaltı
13:00 1 kase ezogelin
16:00 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği,1 kupa sütlü türk kahvesi ha bir de misafir şekeri
17:001 top dondurma
18:00 annem sarma yapmış pirinç ve bulgur karışık sarma kaç tane yesem ki ?? Bol yogurt
Detoks yap bence, bi kaç gün tek tip beslenmeYok ya korkuyorum yiyemem fazla
Mesala pazarları ucundan yiyorum onla şok olmaz mi ki
Sen zaten şok yapıyorsun canım. Eğer kabak kaldıysa 2 gün kabak yap, yoksa evde ne varsa 2 3 günlük bi yemek yap etli sebze yemeği falan, 3 gün aynı şeyi tüket. Ben bunu beceremiyorum malesef ah bi tutsam kendimiArkadaşlar bana hayriniza 3 günlük şok diyet yazın lütfen kafam çok karıştı
Bu hafta en azından 1 kilo vermeliyim Artık sinirlerim bozuldu
Yani miktarları bilmiyorum tabi ama akşam menünde iyi bence17/7 yaptım.
Öğlen 1 haşlanmış yumurta 1 avuç karışık kuruyemiş(yer fıstığı biraz fazla) meyve salatası. Ananas, Avokado, Elma, kırmızı biber, salatalık, 2 dilim kaşar, zeytin.
Akşam: sütlü köz patlıcan çorbası, balsamic soslu salata, yoğurt, 3 etli yaprak sarma, yufka ekmek.
Öğlen iyi geçti ama akşam malesef çok yedim. Doyana kadar değil şişene kadar. Akşamları kendime çeki düzen vermenin yolunu bulmam lazım.
Ben de ilk defa denedim çok hoşuma gitti.Yani miktarları bilmiyorum tabi ama akşam menünde iyi benceBelki ya çorba ya ekmek birini tercih etsen daha iyi olurdu
Yalnız o sütlü köz patlıcan çorbası nedir ya
Hemen tarifine bakacağım
Hormonlu ilacı bıraktırdı canım yeni ilaç yazdı migren için çok şükür biraz iyiyimHâlâ mi geçmedidoğum kontrol ilacını da sorsaydın. Diyet yaptığını belirttin mi?etkiliyor malesef Bu süreçte saatlerini biraz azaltsan mı acaba? 12 saatte bir yemek yemeyi deneyebilirsin. Ya da 10 saatte bir öğün. Ay çok zor geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?