• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kefir bazen tek başına da işe yarıyor. Normalde biberiye çayı iyi geliyordu ama bence hormonal bir şey çünkü sivilce de çıkarttım. Bu yüzden sabah yedim kayısı ve 1 kasık yulaf. 5 te yedim 8 de gittim wc ye😂 ama böyle devam etmez umarım if ı bırakmak istemiyorum.
Ya sana if iyi gelmeyecek olabilir :KK64:
Belkide geç yemeye başlamaktan oluyor kabızlık
Çünkü kayısı ve yulaf beslenme aralığında da tüketiyorsun diye hatırlıyorum

Ya sana if iyi gelmeyecek olabilir :KK64:
Belkide geç yemeye başlamaktan oluyor kabızlık
Çünkü kayısı ve yulaf beslenme aralığında da tüketiyorsun diye hatırlıyorum
Belki saatleri degistiririm 14/10 yapabilirim bir iki gün denemelik. Evet yulaf, kayisi tüketiyorum. hatta neredeyse her gün. Dün yedigim yufkayi ben yapmadim belki beyaz un karisimi vardi onu da degistirecegim. :KK64:önümüzde ki ay kan tahlili verecegim o zamana kadar iyi kötü bir seyler deneyerek gitmek istiyorum. önce ki sonuclarim berbatti! karantinadaydik ama, kötü beslendim 🙃

Belki saatleri degistiririm 14/10 yapabilirim bir iki gün denemelik. Evet yulaf, kayisi tüketiyorum. hatta neredeyse her gün. Dün yedigim yufkayi ben yapmadim belki beyaz un karisimi vardi onu da degistirecegim. :KK64:önümüzde ki ay kan tahlili verecegim o zamana kadar iyi kötü bir seyler deneyerek gitmek istiyorum. önce ki sonuclarim berbatti! karantinadaydik ama, kötü beslendim 🙃
Dene bi kaç gün canım kesinlikle :KK51:
Sağlığın if den daha önemli:KK66:

Canım normal if yap ama yatmadan 1 saat önce bir çay bardağı kefir tüket.kefir hem yağ yakar hem kabızlığa çözüm olur.bana önceden diyetisyenim veriyordu bunu.ya da macha çayı alıp iç o baya baya etkili oluyor

1. ANANAS KABUĞU ZAYIFLAMAYA YARDIMCI

Ananasın iç kabuğunda ananastan iki kat daha fazla bromelanin maddesi bulunuyor. Bu sebeple sindirime yardımcı oluyor ve zayıflamaya yardımcı olan besinler arasında yer alıyor. Ananas kabuğu selülitleri etkili bir şekilde yok ediyor. Mükemmel bir idrar söktürücü olduğu için vücudunuzda bulunan fazla sıvıları atmanızı sağlayarak zayıflamaya yardımcı oluyor. Çok iyi ödem attırır. Zayıflamak için ananas kabuğu çayını mutlaka tüketmelisiniz.

Ananas cayı tarifi

1 ananasın kabugu
1 ananasın orta kısmı sert yeri
1 çubuk tarcın
1 limon kabuklarıyla
2 zeytin buyuklugunde taze zencefil ince dilimleri
8 adet karanfil
1 granny elma
2 litre su

Hepsini derin bir kapta kaynatıyoruz fokurdamaya başladıktan sonra 5 dkk daha kaynatıp altını kapatıyoruz agzı kapalı ılısın

Süzüp cam şişeye aktarın

Gunde 4-5 bardak ılık ılık içiyoruz detoks cayımız 2 gunluktur dolapta muhafaza ediniz

Bende bu hafta 16/8 yapıcam

10 haziran menum
16/8

Uyandım su

10 da sut 3 gun kurusu

12.30 da 1 yumurta yeşillik domates salatalık 1 dilim kaşar

Detok su

16 da turk kahvesi avcumun yarısı kadar yer fıstıgı

18 de yogurtlu uzerinde ananas tarcın 2 ceviz kapanış 😉

Detoks su

60 mekik çekecem

Geceden 1 bardak suya 2 gunkurusu 2 murdum eriği kurusu 1 adet ceviz içi atacam
Sabah uyandıgımda yani kahvaltıdan 30 dkk önce blenderden geçirip hüpletecem

Demir eksiği için de çok iyi bagırsak içinde kilo verimi içinde 😉

Son düzenleme:
10 haziran 18/6
11.00 mantarlı omlet 1 dilim ekmek 1 çay kaşığı fıstık ezmesi 3 zeytin yarım dilim peynir biber domates
13.00 double türk kahvesi 1 er adet kuru incir ve erik
20 dk chloe ting
15.00 karpuz ( spor sonrası canım çekti)
17.00 6 kaşık et sote ve yoğurtlu buğday ayrıca bol yeşillikli salata
Et sotenin kalorisine baktım 16 kaloriymiş bir yemek kaşığı.
1 saat doğa yürüyüşü 😂
3litre su

Screenshot_2020-06-10-01-46-52-1.png
1. ANANAS KABUĞU ZAYIFLAMAYA YARDIMCI

Ananasın iç kabuğunda ananastan iki kat daha fazla bromelanin maddesi bulunuyor. Bu sebeple sindirime yardımcı oluyor ve zayıflamaya yardımcı olan besinler arasında yer alıyor. Ananas kabuğu selülitleri etkili bir şekilde yok ediyor. Mükemmel bir idrar söktürücü olduğu için vücudunuzda bulunan fazla sıvıları atmanızı sağlayarak zayıflamaya yardımcı oluyor. Çok iyi ödem attırır. Zayıflamak için ananas kabuğu çayını mutlaka tüketmelisiniz.

Ananas cayı tarifi

1 ananasın kabugu
1 ananasın orta kısmı sert yeri
3 çubuk tarcın
1 limon kabuklarıyla
2 zeytin buyuklugunde taze zencefil ince dilimleri
8 adet karanfil
1 granny elma
2 litre su

Hepsini derin bir kapta kaynatıyoruz fokurdamaya başladıktan sonra 5 dkk daha kaynatıp altını kapatıyoruz agzı kapalı ılısın

Süzüp cam şişeye aktarın

Gunde 4-5 bardak ılık ılık içiyoruz detoks cayımız 2 gunluktur dolapta muhafaza ediniz

Son düzenleme:
10 haziran menum
16/8

Uyandım su

10 da sut 3 gun kurusu

12.30 da 1 yumurta yeşillik domates salatalık 1 dilim kaşar

Detok su

16 da turk kahvesi avcumun yarısı kadar yer fıstıgı

18 de yogurtlu uzerinde ananas tarcın 2 ceviz kapanış 😉

Detoks su

60 mekik çekecem
Bugün resmen bir vuruş yapacaksın tartıya :KK71:

10 haziran 18/6
11.00 mantarlı omlet 1 dilim ekmek 1 çay kaşığı fıstık ezmesi 3 zeytin yarım dilim peynir biber domates
13.00 double türk kahvesi 1 er adet kuru incir ve erik
20 dk chloe ting
15.00 karpuz ( spor sonrası canım çekti)
17.00 6 kaşık et sote ve yoğurtlu buğday ayrıca bol yeşillikli salata
Et sotenin kalorisine baktım 16 kaloriymiş bir yemek kaşığı.
1 saat doğa yürüyüşü 😂
3litre su
Çok iyi menü:KK9:
Ayrıca hem evde hem dışarda spor, harikasın :KK5:

Pazartesiden beri damağım çok acıyor kızlar, sert yada sıcak şeyler tüketemiyorumo_O
Kahvelerimi bile ılıyınca içiyorum :KK14:

Back