• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
en iyisi bu galiba. ilk hafta böyle yaptim bu kadar sorun yasamadim. bir daha deneyeyim..
Evet bencede yılar öncede hep 16/8 yaptım ama o zamanlar if diyeti duymamıştım saat 17 den 18 den sonra yenmezse kilo verilir diye her gun aynı saatlerde yerdim içerdim 😊

Evet bencede yılar öncede hep 16/8 yaptım ama o zamanlar if diyeti duymamıştım saat 17 den 18 den sonra yenmezse kilo verilir diye her gun aynı saatlerde yerdim içerdim 😊
Ben de ya 12 yıl önce üniversitede akşam 5ten sonra hiçbir şey yemeyerek 49 kg’a kadar düşmüştüm meğer if yapıyormuşum:KK70:

Canım normal if yap ama yatmadan 1 saat önce bir çay bardağı kefir tüket.kefir hem yağ yakar hem kabızlığa çözüm olur.bana önceden diyetisyenim veriyordu bunu.ya da macha çayı alıp iç o baya baya etkili oluyor
Ben yatmadan once kefir yada 3 kaşık yogurt tuketıorum.Hem kaslardan kılo vermenızı engellıo.Ayranda şahane fıkır.

Ben yatmadan once kefir yada 3 kaşık yogurt tuketıorum.Hem kaslardan kılo vermenızı engellıo.Ayranda şahane fıkır.
O kefirin içine kayıısı yada gun kurusu 3 adet kat yarım cay kaşıgı yada 1 çk tarcın ekle blenderle hüplet 😊

Günde mutlaka 2 ile 2.5 litre arasında su için. Gün içindeki su tüketimi sindirim sisteminin sağlıklı çalışması için çok önemli,

2 adet kuru kayısı yada 2 gun kurusu
2 adet siyah erik kurusu
1 adet cevizi gece

1 bardak suda gece boyunca bekletin. Ertesi sabah bu besinleri blenderleyip için her sabah bu kürü tüketin.Kabızlığa karşı çok etkili bir önlem almış olacaksınız

Demir eksikliği ve bagırsak çalıştırır
Kilo verimi olur

Ben her gece bunu yapıp sabah kahvaltı öncesi tuketeceğim umarum demirim yukselir 😕

Back