- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.941
Evet ara öğün koymuşsun ve normalde menülerin tek Ana öğün gibiydi böyle daha iyi bence canımBiraz çogalttim farketin mi canim fazla yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ara öğün koymuşsun ve normalde menülerin tek Ana öğün gibiydi böyle daha iyi bence canımBiraz çogalttim farketin mi canim fazla yedim
en iyisi bu galiba. ilk hafta böyle yaptim bu kadar sorun yasamadim. bir daha deneyeyim..Bende bu hafta 16/8 yapıcam
yaktin mi acaba? ben agzimi hep yakarim hiç bir seyin sogumasini beklememPazartesiden beri damağım çok acıyor kızlar, sert yada sıcak şeyler tüketemiyorum
Kahvelerimi bile ılıyınca içiyorum
Evet bencede yılar öncede hep 16/8 yaptım ama o zamanlar if diyeti duymamıştım saat 17 den 18 den sonra yenmezse kilo verilir diye her gun aynı saatlerde yerdim içerdimen iyisi bu galiba. ilk hafta böyle yaptim bu kadar sorun yasamadim. bir daha deneyeyim..
Aynısı kaynımdayaktin mi acaba? ben agzimi hep yakarim hiç bir seyin sogumasini beklemem
Öyle bir an hatırlamıyorum ama yaksam da şimdiye geçmez miydi ya üç gün olduyaktin mi acaba? ben agzimi hep yakarim hiç bir seyin sogumasini beklemem
Ben de ya 12 yıl önce üniversitede akşam 5ten sonra hiçbir şey yemeyerek 49 kg’a kadar düşmüştüm meğer if yapıyormuşumEvet bencede yılar öncede hep 16/8 yaptım ama o zamanlar if diyeti duymamıştım saat 17 den 18 den sonra yenmezse kilo verilir diye her gun aynı saatlerde yerdim içerdim
Ben yatmadan once kefir yada 3 kaşık yogurt tuketıorum.Hem kaslardan kılo vermenızı engellıo.Ayranda şahane fıkır.Canım normal if yap ama yatmadan 1 saat önce bir çay bardağı kefir tüket.kefir hem yağ yakar hem kabızlığa çözüm olur.bana önceden diyetisyenim veriyordu bunu.ya da macha çayı alıp iç o baya baya etkili oluyor
Aksam 19:0010;30 iki dilim ekmekle kahvaltı
15:00 baya dondurma+ karpuz+ kavun+5 sarma
Akşam artık zıkkım yiyeyim ya, zift yiyim
O kefirin içine kayıısı yada gun kurusu 3 adet kat yarım cay kaşıgı yada 1 çk tarcın ekle blenderle hüpletBen yatmadan once kefir yada 3 kaşık yogurt tuketıorum.Hem kaslardan kılo vermenızı engellıo.Ayranda şahane fıkır.
Taş ne kız duymadım köfte olmasaymışAksam 19:00
1 büyük taş tavuk çorbası
1 kase yoğurt
4 tane mercimekli köfte ve salata
Yorum yapın kizlar nasıl sizce???
Güzel bence canım iyi kapatmışsınAksam 19:00
1 kase yoğurt
Geçer normalde ağız içi cabuk iyileşiyor.Öyle bir an hatırlamıyorum ama yaksam da şimdiye geçmez miydi ya üç gün oldu
Güzel ama sen nasıl hissediyorsun? Ben tam doymadan kalkmaya calısıcam bugün bakalım başarılı olacak miyim?Aksam 19:00
1 kase yoğurt
Yarın kadın doğuma gitmişken damağımı göstereyim olmazsaGeçer normalde ağız içi cabuk iyileşiyor.
Tabiki doymadım, eskiden olsa o köfteler bı limon ile yenirdi çorba ekmek bana bana acılı turşu ile yenirdi.Güzel ama sen nasıl hissediyorsun? Ben tam doymadan kalkmaya calısıcam bugün bakalım başarılı olacak miyim?
Ağız ve diş sağlığı normalde ama pratisyene sağlık ocağına falan göster.Yarın kadın doğuma gitmişken damağımı göstereyim olmazsa
Hangi bölüm bakar damağa
Ahh gideyim fenaymış, ben göremiyorum tabi de eşim öyle söylediAğız ve diş sağlığı normalde ama pratisyene sağlık ocağına falan göster.
Çok geçmiş olsun benim agızda alf çıktı 5 adet ve suyu zor içiyorum yemek az yiyorumAhh gideyim fenaymış, ben göremiyorum tabi de eşim öyle söyledi